آ
-
آبیاری زیر سطحی
اثر مدیریت منابع، روش و زمان آبیاری بر عملکرد کمی گل و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 28-44]
-
آزمون رگرسیون چند متغیره
بررسی اثر تغییر اقلیم گذشته بر روند ردپای آب زعفران در مناطق همگن اگروکلیماتیک خراسان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 295-311]
-
آزمون عدم برازش
بهینهسازی سطوح کود دامی و آبیاری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از طرح مرکب مرکزی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 45-63]
-
آزمون من-کندال
بررسی اثر تغییر اقلیم گذشته بر روند ردپای آب زعفران در مناطق همگن اگروکلیماتیک خراسان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 295-311]
-
آلترناریا
اتیولوژی پوسیدگی بنهی زعفران در شهرستان خرمآباد [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 294-285]
-
آنالیزورهای گاز
طراحی و شبیهسازی یک سیستم الکترونیکی برای تحلیل گازهای گیاه زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 84-95]
-
آنتوسیانین
مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 183-194]
-
آنتوسیانین
تأثیر کاربرد کود زیستی و شیمیایی پتاسیم و وزن بنه بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد گل زعفران Crocus sativus L.)) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 215-230]
-
آنتوسیانین
مطالعه اثر جلبک دریایی، لیگنین و کمپوست چای بر میزان کروسین، پیکروکروسین، سافرانال و برخی صفات فیتوشیمیایی در گلبرگ و کلاله گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 358-345]
ا
-
ارتباطات بینالملل
تأثیر قابلیتهای بازاریابی اینترنتی بر ارتباطات بینالملل و قابلیتهای صادراتی شرکتهای فعال در صنعت زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]
-
انبارمانی
طراحی و شبیهسازی یک سیستم الکترونیکی برای تحلیل گازهای گیاه زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 84-95]
ب
-
بازاریابی اینترنتی
تأثیر قابلیتهای بازاریابی اینترنتی بر ارتباطات بینالملل و قابلیتهای صادراتی شرکتهای فعال در صنعت زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]
-
بلورآب آ
تاثیر کیفیت آب آبیاری و کاربرد سیلیکون، نانوسیلیکون و پلیمر سوپرجاذب بر عملکرد وماده موثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 64-83]
-
بیماریزایی
اتیولوژی پوسیدگی بنهی زعفران در شهرستان خرمآباد [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 294-285]
-
بنه
ارزیابی توان گلدهی بنههای زعفران در گروههای وزنی مختلف در محیط آبکشت [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 344-331]
پ
-
پیازدختری
اثر مدیریت زراعی بر عملکرد گل و پیاز زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مدیریت مزرعهای کشاورزان (On-farm) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 182-169]
-
پتابارور-2
تأثیر کاربرد کود زیستی و شیمیایی پتاسیم و وزن بنه بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد گل زعفران Crocus sativus L.)) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 215-230]
-
پیکروکروسین
مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 183-194]
-
پیکروکروسین
مروری بر ترکیبات موثره گیاه زعفران و اثرات دارویی آن بر بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 258-275]
ت
-
تجزیه پروتئوم
بررسی پاسخ پروتئینی زعفران تحت تنش اسمزی به روش پروتئومیکس [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 129-147]
-
تراکم
تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]
-
تراکم کاشت
اثر مدیریت زراعی بر عملکرد گل و پیاز زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مدیریت مزرعهای کشاورزان (On-farm) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 182-169]
-
تربتحیدریه
بررسی پاسخ پروتئینی زعفران تحت تنش اسمزی به روش پروتئومیکس [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 129-147]
-
تعداد برگ
تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]
-
تعداد گل
تاثیر اسید هیومیک مایع و وزن بنه مادری بر عملکرد گل و مواد مؤثره کلاله زعفران ( Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 148-159]
-
تغییر اقلیم
بررسی اثر تغییر اقلیم گذشته بر روند ردپای آب زعفران در مناطق همگن اگروکلیماتیک خراسان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 295-311]
-
تنش شوری
تاثیر کیفیت آب آبیاری و کاربرد سیلیکون، نانوسیلیکون و پلیمر سوپرجاذب بر عملکرد وماده موثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 64-83]
-
تنظیم کننده های رشد
بهینه سازی کالوس زایی و کشت سوسپانسیون سلولی در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 276-284]
د
-
دما
ارزیابی توان گلدهی بنههای زعفران در گروههای وزنی مختلف در محیط آبکشت [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 344-331]
ر
-
ردپای آب
بررسی اثر تغییر اقلیم گذشته بر روند ردپای آب زعفران در مناطق همگن اگروکلیماتیک خراسان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 295-311]
-
ریزگردانی
زعفران و تغییر اقلیم؛ نگاهی به تغییرات نیاز آبی آن با استفاده از روش الگوریتمهای هوشمند [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 113-128]
-
رشد رویشی
اثر وزن بنه مادری و عمق کاشت بر عملکرد گل و بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L.) در دشت ساری [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 231-244]
ز
-
زعفران
تاثیر کیفیت آب آبیاری و کاربرد سیلیکون، نانوسیلیکون و پلیمر سوپرجاذب بر عملکرد وماده موثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 64-83]
-
زعفران
بررسی پاسخ پروتئینی زعفران تحت تنش اسمزی به روش پروتئومیکس [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 129-147]
-
زعفران
امکانسنجی کشت زعفران و استخراج مواد مؤثرۀ آن در نقاط مختلف استان لرستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 245-257]
-
زعفران
مطالعه اثر جلبک دریایی، لیگنین و کمپوست چای بر میزان کروسین، پیکروکروسین، سافرانال و برخی صفات فیتوشیمیایی در گلبرگ و کلاله گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 358-345]
-
زعفران
ارزیابی تأثیر بافت خاک و پارامترهای اقلیمی بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در دو منطقه قائن و وامنان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 195-214]
-
زعفران
بررسی اثر تغییر اقلیم گذشته بر روند ردپای آب زعفران در مناطق همگن اگروکلیماتیک خراسان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 295-311]
-
زمان پروترومبین
تأثیر عصاره آبی خامه زعفران (Crocus sativus) بر شاخصهای انعقاد خون در موش سوری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 168-160]
-
زوال عقلی
مروری بر ترکیبات موثره گیاه زعفران و اثرات دارویی آن بر بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 258-275]
س
-
سافرانال
مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 183-194]
-
سافرانال
تاثیر اسید هیومیک مایع و وزن بنه مادری بر عملکرد گل و مواد مؤثره کلاله زعفران ( Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 148-159]
-
سافرانال
مروری بر ترکیبات موثره گیاه زعفران و اثرات دارویی آن بر بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 258-275]
-
سافرانال
امکانسنجی کشت زعفران و استخراج مواد مؤثرۀ آن در نقاط مختلف استان لرستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 245-257]
-
سافرنال
تأثیر غلظتهای عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 14-27]
-
سناریو
زعفران و تغییر اقلیم؛ نگاهی به تغییرات نیاز آبی آن با استفاده از روش الگوریتمهای هوشمند [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 113-128]
-
سناریوی اقتصادی
بهینهسازی سطوح کود دامی و آبیاری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از طرح مرکب مرکزی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 45-63]
-
سنسورهای الکتروشیمیایی
طراحی و شبیهسازی یک سیستم الکترونیکی برای تحلیل گازهای گیاه زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 84-95]
-
سولفات پتاسیم
تأثیر کاربرد کود زیستی و شیمیایی پتاسیم و وزن بنه بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد گل زعفران Crocus sativus L.)) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 215-230]
ش
-
شاخص روزهای یخبندان
ارزیابی تأثیر بافت خاک و پارامترهای اقلیمی بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در دو منطقه قائن و وامنان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 195-214]
-
شاخص سطح برگ
ارزیابی اثر کودهای شیمیایی، ورمیکمپوست و باکتریهای محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی و کارایی مصرف نور در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 330-312]
-
شاخص مطلوبیت
بهینهسازی سطوح کود دامی و آبیاری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از طرح مرکب مرکزی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 45-63]
-
شاخصهای دمایی
ارزیابی تأثیر بافت خاک و پارامترهای اقلیمی بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در دو منطقه قائن و وامنان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 195-214]
ص
-
صادرات زعفران
تأثیر قابلیتهای بازاریابی اینترنتی بر ارتباطات بینالملل و قابلیتهای صادراتی شرکتهای فعال در صنعت زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]
ع
-
عمق کاشت
اثر مدیریت زراعی بر عملکرد گل و پیاز زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مدیریت مزرعهای کشاورزان (On-farm) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 182-169]
-
عملکرد کیفی
اثر مدیریت منابع، روش و زمان آبیاری بر عملکرد کمی گل و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 28-44]
-
عملکرد کلاله
تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]
-
عملکرد کمی
اثر مدیریت منابع، روش و زمان آبیاری بر عملکرد کمی گل و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 28-44]
ف
-
فاضلاب تصفیه شده
اثر مدیریت منابع، روش و زمان آبیاری بر عملکرد کمی گل و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 28-44]
-
فاکتور انعقاد خون
تأثیر عصاره آبی خامه زعفران (Crocus sativus) بر شاخصهای انعقاد خون در موش سوری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 168-160]
-
فیزیولوژی رشد زعفران
طراحی و شبیهسازی یک سیستم الکترونیکی برای تحلیل گازهای گیاه زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 84-95]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
مطالعه اثر جلبک دریایی، لیگنین و کمپوست چای بر میزان کروسین، پیکروکروسین، سافرانال و برخی صفات فیتوشیمیایی در گلبرگ و کلاله گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 358-345]
-
فنل
تأثیر غلظتهای عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 14-27]
-
فوزاریوم
اتیولوژی پوسیدگی بنهی زعفران در شهرستان خرمآباد [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 294-285]
ک
-
کارایی مصرف تشعشع
ارزیابی اثر کودهای شیمیایی، ورمیکمپوست و باکتریهای محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی و کارایی مصرف نور در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 330-312]
-
کارتنوئید
مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 183-194]
-
کربوهیدرات
تأثیر کاربرد کود زیستی و شیمیایی پتاسیم و وزن بنه بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد گل زعفران Crocus sativus L.)) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 215-230]
-
کروسیتین
مروری بر ترکیبات موثره گیاه زعفران و اثرات دارویی آن بر بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 258-275]
-
کروسین
مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 183-194]
-
کروسین
تاثیر اسید هیومیک مایع و وزن بنه مادری بر عملکرد گل و مواد مؤثره کلاله زعفران ( Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 148-159]
-
کروسین
مروری بر ترکیبات موثره گیاه زعفران و اثرات دارویی آن بر بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 258-275]
-
کروسین
امکانسنجی کشت زعفران و استخراج مواد مؤثرۀ آن در نقاط مختلف استان لرستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 245-257]
-
کروسین
تأثیر غلظتهای عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 14-27]
-
کشت سلولی
بهینه سازی کالوس زایی و کشت سوسپانسیون سلولی در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 276-284]
-
کشت یکساله زعفران
اثر وزن بنه مادری و عمق کاشت بر عملکرد گل و بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L.) در دشت ساری [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 231-244]
-
کلاله
امکانسنجی کشت زعفران و استخراج مواد مؤثرۀ آن در نقاط مختلف استان لرستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 245-257]
-
کلاله
ارزیابی توان گلدهی بنههای زعفران در گروههای وزنی مختلف در محیط آبکشت [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 344-331]
-
کلاله
تأثیر غلظتهای عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 14-27]
-
کلاله
اثر وزن بنه مادری و عمق کاشت بر عملکرد گل و بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L.) در دشت ساری [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 231-244]
-
کلاله زعفران
تأثیر کاربرد کود زیستی و شیمیایی پتاسیم و وزن بنه بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد گل زعفران Crocus sativus L.)) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 215-230]
-
کود آلی
مطالعه اثر جلبک دریایی، لیگنین و کمپوست چای بر میزان کروسین، پیکروکروسین، سافرانال و برخی صفات فیتوشیمیایی در گلبرگ و کلاله گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 358-345]
-
کود زیستی
ارزیابی اثر کودهای شیمیایی، ورمیکمپوست و باکتریهای محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی و کارایی مصرف نور در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 330-312]
-
کود زیستی
مطالعه اثر جلبک دریایی، لیگنین و کمپوست چای بر میزان کروسین، پیکروکروسین، سافرانال و برخی صفات فیتوشیمیایی در گلبرگ و کلاله گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 358-345]
گ
-
گیاه دارای نیچ اکولوژیکی ویژه
اثر مدیریت زراعی بر عملکرد گل و پیاز زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مدیریت مزرعهای کشاورزان (On-farm) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 182-169]
-
گیاه دارویی
تأثیر عصاره آبی خامه زعفران (Crocus sativus) بر شاخصهای انعقاد خون در موش سوری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 168-160]
-
گلانگیزی
ارزیابی توان گلدهی بنههای زعفران در گروههای وزنی مختلف در محیط آبکشت [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 344-331]
-
گلدهی
ارزیابی توان گلدهی بنههای زعفران در گروههای وزنی مختلف در محیط آبکشت [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 344-331]
-
گلدهی
اثر مدیریت زراعی بر عملکرد گل و پیاز زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مدیریت مزرعهای کشاورزان (On-farm) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 182-169]
ل
-
لرستان
امکانسنجی کشت زعفران و استخراج مواد مؤثرۀ آن در نقاط مختلف استان لرستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 245-257]
م
-
ماده خشک
ارزیابی اثر کودهای شیمیایی، ورمیکمپوست و باکتریهای محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی و کارایی مصرف نور در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 330-312]
-
متابولیتهای ثانویه
تأثیر غلظتهای عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 14-27]
-
محیط کشت سیب زمینی- دکستروز-آگار
اتیولوژی پوسیدگی بنهی زعفران در شهرستان خرمآباد [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 294-285]
-
مدل سطح- پاسخ
بهینهسازی سطوح کود دامی و آبیاری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از طرح مرکب مرکزی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 45-63]
-
میزان سیلت خاک
ارزیابی تأثیر بافت خاک و پارامترهای اقلیمی بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در دو منطقه قائن و وامنان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 195-214]
-
مسیرهای متابولیکی
بررسی پاسخ پروتئینی زعفران تحت تنش اسمزی به روش پروتئومیکس [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 129-147]
-
مواد فنولی
بهینه سازی کالوس زایی و کشت سوسپانسیون سلولی در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 276-284]
ن
-
نیاز آبی زعفران
زعفران و تغییر اقلیم؛ نگاهی به تغییرات نیاز آبی آن با استفاده از روش الگوریتمهای هوشمند [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 113-128]
-
نیتروژن
ارزیابی اثر کودهای شیمیایی، ورمیکمپوست و باکتریهای محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی و کارایی مصرف نور در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 330-312]
و
-
وزن برگ
تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]
-
وزن تر گل
تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]
-
وزن خشک کلاله
تاثیر اسید هیومیک مایع و وزن بنه مادری بر عملکرد گل و مواد مؤثره کلاله زعفران ( Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 148-159]
-
وزن گل
اثر وزن بنه مادری و عمق کاشت بر عملکرد گل و بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L.) در دشت ساری [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 231-244]
ه
-
هیدروپونیک
ارزیابی توان گلدهی بنههای زعفران در گروههای وزنی مختلف در محیط آبکشت [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 344-331]