آ

  • آبیاری زیر سطحی اثر مدیریت منابع، روش و زمان آبیاری بر عملکرد کمی گل و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 28-44]

  • آزمون رگرسیون چند متغیره بررسی اثر تغییر اقلیم گذشته بر روند ردپای آب زعفران در مناطق همگن اگروکلیماتیک خراسان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 295-311]

  • آزمون عدم برازش بهینه‌سازی سطوح کود دامی و آبیاری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از طرح مرکب مرکزی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 45-63]

  • آزمون من-کندال بررسی اثر تغییر اقلیم گذشته بر روند ردپای آب زعفران در مناطق همگن اگروکلیماتیک خراسان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 295-311]

  • آلترناریا اتیولوژی پوسیدگی بنه‌ی زعفران در شهرستان خرم‌آباد [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 294-285]

  • آنالیزورهای گاز طراحی و شبیه‌سازی یک سیستم الکترونیکی برای تحلیل گازهای گیاه زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 84-95]

  • آنتوسیانین مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 183-194]

  • آنتوسیانین تأثیر کاربرد کود زیستی و شیمیایی پتاسیم و وزن بنه بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد گل زعفران Crocus sativus L.)) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 215-230]

  • آنتوسیانین مطالعه اثر جلبک دریایی، لیگنین و کمپوست چای بر میزان کروسین، پیکروکروسین، سافرانال و برخی صفات فیتوشیمیایی در گلبرگ و کلاله گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 358-345]

ا

  • ارتباطات بین‌الملل تأثیر قابلیت‌های بازاریابی اینترنتی بر ارتباطات بین‌الملل و قابلیت‌های صادراتی شرکت‌های فعال در صنعت زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]

  • انبارمانی طراحی و شبیه‌سازی یک سیستم الکترونیکی برای تحلیل گازهای گیاه زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 84-95]

ب

  • بازاریابی اینترنتی تأثیر قابلیت‌های بازاریابی اینترنتی بر ارتباطات بین‌الملل و قابلیت‌های صادراتی شرکت‌های فعال در صنعت زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]

  • بلورآب ‌آ تاثیر کیفیت آب آبیاری و کاربرد سیلیکون، نانوسیلیکون و پلیمر سوپرجاذب بر عملکرد وماده موثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 64-83]

  • بیماریزایی اتیولوژی پوسیدگی بنه‌ی زعفران در شهرستان خرم‌آباد [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 294-285]

  • بنه ارزیابی توان گلدهی بنه‌های زعفران در گروه‌های وزنی مختلف در محیط آبکشت [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 344-331]

پ

  • پیاز‌دختری اثر مدیریت زراعی بر عملکرد گل و پیاز زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مدیریت مزرعه‌ای کشاورزان (On-farm) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 182-169]

  • پتابارور-2 تأثیر کاربرد کود زیستی و شیمیایی پتاسیم و وزن بنه بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد گل زعفران Crocus sativus L.)) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 215-230]

  • پیکروکروسین مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 183-194]

  • پیکروکروسین مروری بر ترکیبات موثره گیاه زعفران و اثرات دارویی آن بر بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 258-275]

ت

  • تجزیه پروتئوم بررسی پاسخ پروتئینی زعفران تحت تنش اسمزی به روش پروتئومیکس [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 129-147]

  • تراکم تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]

  • تراکم کاشت اثر مدیریت زراعی بر عملکرد گل و پیاز زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مدیریت مزرعه‌ای کشاورزان (On-farm) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 182-169]

  • تربت‌حیدریه بررسی پاسخ پروتئینی زعفران تحت تنش اسمزی به روش پروتئومیکس [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 129-147]

  • تعداد برگ تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]

  • تعداد گل تاثیر اسید هیومیک مایع و وزن بنه مادری بر عملکرد گل و مواد مؤثره کلاله زعفران ( Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 148-159]

  • تغییر اقلیم بررسی اثر تغییر اقلیم گذشته بر روند ردپای آب زعفران در مناطق همگن اگروکلیماتیک خراسان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 295-311]

  • تنش شوری تاثیر کیفیت آب آبیاری و کاربرد سیلیکون، نانوسیلیکون و پلیمر سوپرجاذب بر عملکرد وماده موثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 64-83]

  • تنظیم کننده های رشد بهینه سازی کالوس زایی و کشت سوسپانسیون سلولی در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 276-284]

د

  • دما ارزیابی توان گلدهی بنه‌های زعفران در گروه‌های وزنی مختلف در محیط آبکشت [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 344-331]

ر

  • ردپای آب بررسی اثر تغییر اقلیم گذشته بر روند ردپای آب زعفران در مناطق همگن اگروکلیماتیک خراسان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 295-311]

  • ریزگردانی زعفران و تغییر اقلیم؛ نگاهی به تغییرات نیاز آبی آن با استفاده از روش الگوریتم‌های هوشمند [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 113-128]

  • رشد رویشی اثر وزن بنه مادری و عمق‌ کاشت بر عملکرد گل و بنه‌های‌ دختری زعفران (Crocus sativus L.) در دشت ساری [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 231-244]

ز

  • زعفران تاثیر کیفیت آب آبیاری و کاربرد سیلیکون، نانوسیلیکون و پلیمر سوپرجاذب بر عملکرد وماده موثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 64-83]

  • زعفران بررسی پاسخ پروتئینی زعفران تحت تنش اسمزی به روش پروتئومیکس [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 129-147]

  • زعفران امکان‏سنجی کشت زعفران و استخراج مواد مؤثرۀ آن در نقاط مختلف استان لرستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 245-257]

  • زعفران مطالعه اثر جلبک دریایی، لیگنین و کمپوست چای بر میزان کروسین، پیکروکروسین، سافرانال و برخی صفات فیتوشیمیایی در گلبرگ و کلاله گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 358-345]

  • زعفران ارزیابی تأثیر بافت خاک و پارامترهای اقلیمی بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در دو منطقه قائن و وامنان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 195-214]

  • زعفران بررسی اثر تغییر اقلیم گذشته بر روند ردپای آب زعفران در مناطق همگن اگروکلیماتیک خراسان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 295-311]

  • زمان پروترومبین تأثیر عصاره آبی خامه زعفران (Crocus sativus) بر شاخص‌های انعقاد خون در موش سوری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 168-160]

  • زوال عقلی مروری بر ترکیبات موثره گیاه زعفران و اثرات دارویی آن بر بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 258-275]

س

  • سافرانال مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 183-194]

  • سافرانال تاثیر اسید هیومیک مایع و وزن بنه مادری بر عملکرد گل و مواد مؤثره کلاله زعفران ( Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 148-159]

  • سافرانال مروری بر ترکیبات موثره گیاه زعفران و اثرات دارویی آن بر بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 258-275]

  • سافرانال امکان‏سنجی کشت زعفران و استخراج مواد مؤثرۀ آن در نقاط مختلف استان لرستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 245-257]

  • سافرنال تأثیر غلظت‌های عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 14-27]

  • سناریو زعفران و تغییر اقلیم؛ نگاهی به تغییرات نیاز آبی آن با استفاده از روش الگوریتم‌های هوشمند [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 113-128]

  • سناریوی اقتصادی بهینه‌سازی سطوح کود دامی و آبیاری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از طرح مرکب مرکزی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 45-63]

  • سنسورهای الکتروشیمیایی طراحی و شبیه‌سازی یک سیستم الکترونیکی برای تحلیل گازهای گیاه زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 84-95]

  • سولفات پتاسیم تأثیر کاربرد کود زیستی و شیمیایی پتاسیم و وزن بنه بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد گل زعفران Crocus sativus L.)) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 215-230]

ش

  • شاخص روزهای یخبندان ارزیابی تأثیر بافت خاک و پارامترهای اقلیمی بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در دو منطقه قائن و وامنان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 195-214]

  • شاخص سطح برگ ارزیابی اثر کودهای شیمیایی، ورمی‌کمپوست و باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی و کارایی مصرف نور در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 330-312]

  • شاخص مطلوبیت بهینه‌سازی سطوح کود دامی و آبیاری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از طرح مرکب مرکزی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 45-63]

  • شاخص‌های دمایی ارزیابی تأثیر بافت خاک و پارامترهای اقلیمی بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در دو منطقه قائن و وامنان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 195-214]

ص

  • صادرات زعفران تأثیر قابلیت‌های بازاریابی اینترنتی بر ارتباطات بین‌الملل و قابلیت‌های صادراتی شرکت‌های فعال در صنعت زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]

ع

  • عمق کاشت اثر مدیریت زراعی بر عملکرد گل و پیاز زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مدیریت مزرعه‌ای کشاورزان (On-farm) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 182-169]

  • عملکرد کیفی اثر مدیریت منابع، روش و زمان آبیاری بر عملکرد کمی گل و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 28-44]

  • عملکرد کلاله تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]

  • عملکرد کمی اثر مدیریت منابع، روش و زمان آبیاری بر عملکرد کمی گل و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 28-44]

ف

  • فاضلاب تصفیه شده اثر مدیریت منابع، روش و زمان آبیاری بر عملکرد کمی گل و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 28-44]

  • فاکتور انعقاد خون تأثیر عصاره آبی خامه زعفران (Crocus sativus) بر شاخص‌های انعقاد خون در موش سوری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 168-160]

  • فیزیولوژی رشد زعفران طراحی و شبیه‌سازی یک سیستم الکترونیکی برای تحلیل گازهای گیاه زعفران [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 84-95]

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی مطالعه اثر جلبک دریایی، لیگنین و کمپوست چای بر میزان کروسین، پیکروکروسین، سافرانال و برخی صفات فیتوشیمیایی در گلبرگ و کلاله گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 358-345]

  • فنل تأثیر غلظت‌های عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 14-27]

  • فوزاریوم اتیولوژی پوسیدگی بنه‌ی زعفران در شهرستان خرم‌آباد [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 294-285]

ک

  • کارایی مصرف تشعشع ارزیابی اثر کودهای شیمیایی، ورمی‌کمپوست و باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی و کارایی مصرف نور در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 330-312]

  • کارتنوئید مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 183-194]

  • کربوهیدرات تأثیر کاربرد کود زیستی و شیمیایی پتاسیم و وزن بنه بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد گل زعفران Crocus sativus L.)) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 215-230]

  • کروسیتین مروری بر ترکیبات موثره گیاه زعفران و اثرات دارویی آن بر بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 258-275]

  • کروسین مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 183-194]

  • کروسین تاثیر اسید هیومیک مایع و وزن بنه مادری بر عملکرد گل و مواد مؤثره کلاله زعفران ( Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 148-159]

  • کروسین مروری بر ترکیبات موثره گیاه زعفران و اثرات دارویی آن بر بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 258-275]

  • کروسین امکان‏سنجی کشت زعفران و استخراج مواد مؤثرۀ آن در نقاط مختلف استان لرستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 245-257]

  • کروسین تأثیر غلظت‌های عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 14-27]

  • کشت سلولی بهینه سازی کالوس زایی و کشت سوسپانسیون سلولی در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 276-284]

  • کشت یک‌ساله زعفران اثر وزن بنه مادری و عمق‌ کاشت بر عملکرد گل و بنه‌های‌ دختری زعفران (Crocus sativus L.) در دشت ساری [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 231-244]

  • کلاله امکان‏سنجی کشت زعفران و استخراج مواد مؤثرۀ آن در نقاط مختلف استان لرستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 245-257]

  • کلاله ارزیابی توان گلدهی بنه‌های زعفران در گروه‌های وزنی مختلف در محیط آبکشت [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 344-331]

  • کلاله تأثیر غلظت‌های عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 14-27]

  • کلاله اثر وزن بنه مادری و عمق‌ کاشت بر عملکرد گل و بنه‌های‌ دختری زعفران (Crocus sativus L.) در دشت ساری [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 231-244]

  • کلاله زعفران تأثیر کاربرد کود زیستی و شیمیایی پتاسیم و وزن بنه بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد گل زعفران Crocus sativus L.)) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 215-230]

  • کود آلی مطالعه اثر جلبک دریایی، لیگنین و کمپوست چای بر میزان کروسین، پیکروکروسین، سافرانال و برخی صفات فیتوشیمیایی در گلبرگ و کلاله گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 358-345]

  • کود زیستی ارزیابی اثر کودهای شیمیایی، ورمی‌کمپوست و باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی و کارایی مصرف نور در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 330-312]

  • کود زیستی مطالعه اثر جلبک دریایی، لیگنین و کمپوست چای بر میزان کروسین، پیکروکروسین، سافرانال و برخی صفات فیتوشیمیایی در گلبرگ و کلاله گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 358-345]

گ

  • گیاه دارای نیچ اکولوژیکی ویژه اثر مدیریت زراعی بر عملکرد گل و پیاز زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مدیریت مزرعه‌ای کشاورزان (On-farm) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 182-169]

  • گیاه دارویی تأثیر عصاره آبی خامه زعفران (Crocus sativus) بر شاخص‌های انعقاد خون در موش سوری [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 168-160]

  • گل‌انگیزی ارزیابی توان گلدهی بنه‌های زعفران در گروه‌های وزنی مختلف در محیط آبکشت [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 344-331]

  • گلدهی ارزیابی توان گلدهی بنه‌های زعفران در گروه‌های وزنی مختلف در محیط آبکشت [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 344-331]

  • گل‌دهی اثر مدیریت زراعی بر عملکرد گل و پیاز زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مدیریت مزرعه‌ای کشاورزان (On-farm) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 182-169]

ل

  • لرستان امکان‏سنجی کشت زعفران و استخراج مواد مؤثرۀ آن در نقاط مختلف استان لرستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 245-257]

م

  • ماده خشک ارزیابی اثر کودهای شیمیایی، ورمی‌کمپوست و باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی و کارایی مصرف نور در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 330-312]

  • متابولیت‌های ثانویه تأثیر غلظت‌های عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 14-27]

  • محیط کشت سیب زمینی- دکستروز-آگار اتیولوژی پوسیدگی بنه‌ی زعفران در شهرستان خرم‌آباد [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 294-285]

  • مدل سطح- پاسخ بهینه‌سازی سطوح کود دامی و آبیاری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از طرح مرکب مرکزی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 45-63]

  • میزان سیلت خاک ارزیابی تأثیر بافت خاک و پارامترهای اقلیمی بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در دو منطقه قائن و وامنان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 195-214]

  • مسیرهای متابولیکی بررسی پاسخ پروتئینی زعفران تحت تنش اسمزی به روش پروتئومیکس [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 129-147]

  • مواد فنولی بهینه سازی کالوس زایی و کشت سوسپانسیون سلولی در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 276-284]

ن

  • نیاز آبی زعفران زعفران و تغییر اقلیم؛ نگاهی به تغییرات نیاز آبی آن با استفاده از روش الگوریتم‌های هوشمند [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 113-128]

  • نیتروژن ارزیابی اثر کودهای شیمیایی، ورمی‌کمپوست و باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی و کارایی مصرف نور در زعفران [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 330-312]

و

  • وزن برگ تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]

  • وزن تر گل تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]

  • وزن خشک کلاله تاثیر اسید هیومیک مایع و وزن بنه مادری بر عملکرد گل و مواد مؤثره کلاله زعفران ( Crocus sativus L.) [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 148-159]

  • وزن گل اثر وزن بنه مادری و عمق‌ کاشت بر عملکرد گل و بنه‌های‌ دختری زعفران (Crocus sativus L.) در دشت ساری [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 231-244]

ه

  • هیدروپونیک ارزیابی توان گلدهی بنه‌های زعفران در گروه‌های وزنی مختلف در محیط آبکشت [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 344-331]