درباره مجله
«نشریه پژوهشهای زعفران» دوفصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط گروه پژوهشی زعفران دانشگاه بیرجند با همکاری انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران منتشر میشود. این نشریه از سیاست داوری تخصصی دو سو ناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و نتایج پژوهشهای بنیادی و کاربردی در زمینههای علوم پایه، زیست فناوری، ژنتیک و اصلاح نباتات، بیوشیمی، کشاورزی، دارویی، پزشکی، صنایع غذایی و فرآوریهای مرتبط با زعفران را چاپ خواهد کرد. زبان اصلی نشریه فارسی بوده و چکیده مبسوط مقالات به زبان انگلیسی خواهد بود. پژوهشهای زعفران در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. همه مقالات ارسالی توسط نرم افزار مشابهت یاب همیاب بررسی می شوند تا از اصالت آنها اطمینان حاصل شود و پس از آن توسط داوران تخصصی و مجرب مورد ارزیابی قرار می گیرند. در این نشریه مقالات پژوهشی در محورهای موضوعی نشریه، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
سیاست های مالی
هزینه های پردازش مقاله
فرایند بررسی و انتشار مقالات در نشریه پژوهشهای زعفران هیچ هزینه ای برای نویسندگان ندارد.
هزینه اشتراک
نشریه پژوهشهای زعفران به عنوان یک مجله الکترونیکی با دسترسی آزاد منتشر می شود و هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان وجود ندارد.
سیاست های دسترسی باز و حق چاپ
دسترسی به تمامی مقالات این نشریه آزاد و رایگان است و مقالات بلافاصله پس از انتشار در وبسایت نشریه قابل دسترس خواهند بود. نشریه پژوهشهای زعفران تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY 4.0) منتشر می شود. در این مجله و تحت مجوز دسترسی آزاد، نویسندگان تمامی حقوقاز جمله حق چاپ (کپی رایت) محتوای خود را حفظ میکنند، اما به کاربران اجازه میدهند تا در صورت استناد صحیح به نویسندگان و نشریه، محتوا را بارگیری، استفاده مجدد، چاپ مجدد، تغییر، توزیع و/یا کپی کنند.
در این نشریه نویسندگان صاحب حق چاپ (کپی رایت) محتوای مقالات می باشند.
سیاست های اخلاق در نشر
نشریه پژوهشهای زعفران در بررسی و انتشار مقالات تابع کمیته اخلاق نشر(COPE) است و مطابق با قوانین اخلاقی با بالاترین استانداردهای اخلاقی مطابقت دارد.
زمانبندی انتشار
پژوهش های زعفران، به صورت دوفصلنامه منتشر می شود و دو شماره را در سال منتشر می کند. تمامی مقالات منتشر شده از ابتدا تا کنون در وب سایت اختصاصی (https://jsr.birjand.ac.ir) در دسترس خواهد بود.
ویژگی های اصلی نشریه |
عنوان نشریه |
پژوهشهای زعفران |
صاحب امتیاز و ناشر |
دانشگاه بیرجند |
اولین سال انتشار |
1392 |
زبان اصلی مقالات |
فارسی، چکیده مبسوط انگلیسی |
دوره انتشار |
دوفصلنامه |
نوع انتشار |
دسترسی باز |
محورهای موضوعی |
پژوهشهای بنیادی و کاربردی در زمینه های مرتبط با زعفران به شرح زیر :
|
هزینه بررسی و پردازش مقالات |
ندارد |
نرم افزار مشابهت یاب |
همیاب |
اطلاعات تماس |
وبسایت نشریه: https://jsr.birjand.ac.ir آدرس دفتر نشریه: خراسان جنوبی- بیرجند- کیلومتر 5 جاده کرمان- دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند- دفتر نشریات دانشکده کشاورزی ایمیل مدیر مسئول و سردبیر نشریه : mabehdani@birjand.ac.ir ایمیل دبیر اجرایی نشریه: y.ramezani@birjand.ac.ir |