درباره مجله

«نشریه پژوهش‌های زعفران» دوفصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط گروه پژوهشی زعفران دانشگاه بیرجند با همکاری انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران منتشر می‌شود. این نشریه از سیاست داوری تخصصی دو سو ناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و نتایج پژوهش‌های بنیادی و کاربردی در زمینه‌های علوم پایه، زیست فناوری، ژنتیک و اصلاح نباتات، بیوشیمی، کشاورزی، دارویی، پزشکی، صنایع غذایی و فرآوری‌های مرتبط با زعفران را چاپ خواهد کرد. زبان اصلی نشریه فارسی بوده و چکیده مبسوط مقالات به زبان انگلیسی خواهد بود. پژوهش‌های زعفران در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. همه مقالات ارسالی توسط نرم افزار مشابهت یاب همیاب  بررسی می شوند تا از اصالت آنها اطمینان حاصل شود و پس از آن توسط داوران تخصصی و مجرب مورد ارزیابی قرار می گیرند. در این نشریه مقالات پژوهشی در محورهای موضوعی نشریه، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

سیاست های مالی

هزینه های پردازش مقاله

فرایند بررسی و انتشار مقالات در نشریه  پژوهش‌های زعفران هیچ هزینه ای برای نویسندگان ندارد.

 

هزینه اشتراک

نشریه  پژوهش‌های زعفران به عنوان یک مجله الکترونیکی با دسترسی آزاد منتشر می شود و هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان وجود ندارد.

 

سیاست های دسترسی باز و حق چاپ

دسترسی به تمامی مقالات این نشریه آزاد و رایگان است و مقالات بلافاصله پس از انتشار در وبسایت نشریه قابل دسترس خواهند بود. نشریه  پژوهش‌های زعفران تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY  4.0)  منتشر می شود. در این مجله و تحت مجوز دسترسی آزاد، نویسندگان تمامی حقوقاز جمله حق چاپ (کپی رایت) محتوای خود را حفظ می‌کنند، اما به کاربران اجازه می‌دهند تا در صورت استناد صحیح به نویسندگان و نشریه، محتوا را بارگیری، استفاده مجدد، چاپ مجدد، تغییر، توزیع و/یا کپی کنند. 

در این نشریه نویسندگان صاحب حق چاپ (کپی رایت) محتوای مقالات می باشند. 

 

 

 

سیاست های اخلاق در نشر 

نشریه  پژوهش‌های زعفران  در بررسی و انتشار مقالات تابع کمیته اخلاق نشر(COPE)  است و مطابق با قوانین اخلاقی با بالاترین استانداردهای اخلاقی مطابقت دارد. 

 

زمانبندی انتشار

پژوهش های زعفران، به صورت دوفصلنامه منتشر می شود و دو شماره را در سال منتشر می کند. تمامی مقالات منتشر شده از ابتدا تا کنون در وب سایت اختصاصی (https://jsr.birjand.ac.ir)  در دسترس خواهد بود.


ویژگی های اصلی نشریه 

 

عنوان نشریه 
پژوهش‌های زعفران
صاحب امتیاز و ناشر 
 دانشگاه بیرجند
اولین سال انتشار 
1392
زبان اصلی مقالات 
فارسی، چکیده مبسوط انگلیسی 
دوره انتشار 
دوفصلنامه 
نوع انتشار 
دسترسی باز 
محورهای موضوعی 

پژوهشهای بنیادی و کاربردی در زمینه های  مرتبط با زعفران به شرح زیر :

  • علوم پایه
  • زیست فناوری
  • ژنتیک و اصلاح نباتات
  • بیوشیمی
  • کشاورزی
  • دارویی
  • پزشکی
  • صنایع غذایی و فرآوریهای مرتبط با زعفران
هزینه بررسی و پردازش مقالات
ندارد
نرم افزار مشابهت یاب 
همیاب 
اطلاعات تماس 

وبسایت نشریه: https://jsr.birjand.ac.ir

آدرس دفتر نشریه: خراسان جنوبی- بیرجند- کیلومتر 5 جاده کرمان- دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند- دفتر نشریات دانشکده کشاورزی

ایمیل مدیر مسئول و سردبیر نشریه :  mabehdani@birjand.ac.ir

ایمیل دبیر اجرایی نشریه:  y.ramezani@birjand.ac.ir