آ
-
آغازگر اختصاصی
ردیابی و بررسی مولکولی ویروس موزاییک شدید زنبق( ISMV) در مزارع زعفران استان خراسان جنوبی و رضوی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 334-323]
-
آنتوسیانین
اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
ا
-
اتحاد استراتژیک
طراحی الگوی مفهومی راهبردهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران و شرایط مداخلهگر مؤثر بر آن [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 227-214]
-
ایران
بررسی صادرات زمین مجازی زعفران ایران به شرکای تجاری: تحلیلی مهم در سیاستگذاریها [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 147-160]
-
ارسنجان
امکان سنجی کشت زعفران از دیدگاه کشاورزان در روستاهای شهرستان ارسنجان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 61-78]
-
استان همدان
آشکارسازی پهنههای مستعد جهت کشت زعفران از نظر آب و هوایی در استان همدان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]
-
استراتژی معیشت
بررسی تجربه زیسته کشاورزان خرده مالک و راهبردهای سازگاری با ریسک_های اقلیمی مطالعهی موردی: زعفران کاران قاینات [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 382-368]
-
اصلاح موتاسیونی
القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 115-129]
-
اکسیدانت
اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
-
الگوی جاذبه
بررسی صادرات زمین مجازی زعفران ایران به شرکای تجاری: تحلیلی مهم در سیاستگذاریها [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 147-160]
-
الگوی لاجیت ترتیبی
بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 161-176]
-
امکان کشت زعفران
امکان سنجی کشت زعفران از دیدگاه کشاورزان در روستاهای شهرستان ارسنجان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 61-78]
ب
-
برچسب
بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 161-176]
-
برنامهریزی آرمانی چند انتخابی
مدیریت شبکه توزیع زعفران در شهرستان تربت حیدریه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 278-260]
-
برندسازی محصولات کشاورزی
طراحی الگوی مفهومی راهبردهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران و شرایط مداخلهگر مؤثر بر آن [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 227-214]
-
بقایای گیاهی
بررسی برخی خصوصیات کیفی و کمی زعفران در شرایط شبیهسازی شده On-farm [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 95-114]
-
بنه
تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 309-296]
-
بنه
بهینه سازی القای کالوس جنینزا و باززایی غیرمستقیم در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 29-44]
-
بنه دختری
تاثیر وزن بنه مادری بر عملکرد، رشد زایشی، میزان آپوکاروتنوئیدها و تولید بنه های دختری در هواکشت زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 351-335]
پ
-
پانل با اثرات دو طرفه ثابت
بررسی عوامل مؤثر بر ازرش تجارت زعفران ایران با تأکید بر نقش تحریمهای تجاری [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 322-310]
-
پتاسیم
اثر سطوح مختلف کاربرد کود گوگرد و پتاسیم بر خصوصیات کمی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 242-228]
-
پژوهش کیفی
طراحی الگوی مفهومی راهبردهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران و شرایط مداخلهگر مؤثر بر آن [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 227-214]
-
پساب
ارزیابی اثر فاضلاب شهری و زمان آبیاری بر واکنشهای کمی و کیفی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 45-59]
ت
-
تحریم های تجاری
بررسی عوامل مؤثر بر ازرش تجارت زعفران ایران با تأکید بر نقش تحریمهای تجاری [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 322-310]
-
تحلیل خوشهای
امکان سنجی کشت زعفران از دیدگاه کشاورزان در روستاهای شهرستان ارسنجان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 61-78]
-
تراکم پیاز
بررسی برخی خصوصیات کیفی و کمی زعفران در شرایط شبیهسازی شده On-farm [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 95-114]
-
تربتحیدریه
مدیریت شبکه توزیع زعفران در شهرستان تربت حیدریه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 278-260]
-
تعداد گل
ارزیابی اثر فاضلاب شهری و زمان آبیاری بر واکنشهای کمی و کیفی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 45-59]
-
تغییرات اقلیمی
بررسی تجربه زیسته کشاورزان خرده مالک و راهبردهای سازگاری با ریسک_های اقلیمی مطالعهی موردی: زعفران کاران قاینات [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 382-368]
-
تیمار سرمایی
آزمون حساسیت به اشعه گاما برای تعیین دوز مناسب القاء جهش در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 259-243]
-
تنش گاما
القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 115-129]
-
تنظیم کننده های رشد
بهینه سازی القای کالوس جنینزا و باززایی غیرمستقیم در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 29-44]
-
تنوع ژنتیکی
آزمون حساسیت به اشعه گاما برای تعیین دوز مناسب القاء جهش در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 259-243]
-
توالییابی
ردیابی و بررسی مولکولی ویروس موزاییک شدید زنبق( ISMV) در مزارع زعفران استان خراسان جنوبی و رضوی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 334-323]
-
توسعه اقتصادی
واکاوی اثرات گردشگری کشاورزی بر توسعه اقتصاد محلی مبتنی بر مزارع زعفران( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 194-213]
-
تولید
تحلیل چالشهای تولید زعفران از دیدگاه زعفرانکاران شهرستان مشهد [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 177-193]
-
تولید پایدار
بررسی برخی خصوصیات کیفی و کمی زعفران در شرایط شبیهسازی شده On-farm [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 95-114]
ج
-
جیجی بای پلات
القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 115-129]
-
جنین سوماتیکی
بهینه سازی القای کالوس جنینزا و باززایی غیرمستقیم در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 29-44]
چ
-
چالشهای اقتصادی
تحلیل چالشهای تولید زعفران از دیدگاه زعفرانکاران شهرستان مشهد [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 177-193]
-
چند شکلی
آزمون حساسیت به اشعه گاما برای تعیین دوز مناسب القاء جهش در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 259-243]
د
-
دهستان دربقاضی نیشابور
واکاوی اثرات گردشگری کشاورزی بر توسعه اقتصاد محلی مبتنی بر مزارع زعفران( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 194-213]
ز
-
زعفران
بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 161-176]
-
زعفران
القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 115-129]
-
زعفران
آشکارسازی پهنههای مستعد جهت کشت زعفران از نظر آب و هوایی در استان همدان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]
-
زعفران
بررسی عوامل مؤثر بر ازرش تجارت زعفران ایران با تأکید بر نقش تحریمهای تجاری [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 322-310]
-
زعفران
بررسی صادرات زمین مجازی زعفران ایران به شرکای تجاری: تحلیلی مهم در سیاستگذاریها [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 147-160]
-
زعفران
تأثیر فسفر، سلنیوم و کود زیستی بر ویژگیهای کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 295-279]
-
زعفران
اثر سطوح مختلف کاربرد کود گوگرد و پتاسیم بر خصوصیات کمی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 242-228]
-
زعفران
واکاوی اثرات گردشگری کشاورزی بر توسعه اقتصاد محلی مبتنی بر مزارع زعفران( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 194-213]
-
زعفران
مدیریت شبکه توزیع زعفران در شهرستان تربت حیدریه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 278-260]
-
زعفران
تحلیل چالشهای تولید زعفران از دیدگاه زعفرانکاران شهرستان مشهد [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 177-193]
-
زعفران
ارزیابی تأثیر تیمارهای کودی مختلف بر روی عملکرد و برخی صفات زایشی زعفران (Crocus sativus L.)در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 11-27]
-
زعفران کاران
بررسی تجربه زیسته کشاورزان خرده مالک و راهبردهای سازگاری با ریسک_های اقلیمی مطالعهی موردی: زعفران کاران قاینات [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 382-368]
-
زعفرانکاران
تحلیل چالشهای تولید زعفران از دیدگاه زعفرانکاران شهرستان مشهد [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 177-193]
ژ
-
ژنوم پروتئین پوششی
ردیابی و بررسی مولکولی ویروس موزاییک شدید زنبق( ISMV) در مزارع زعفران استان خراسان جنوبی و رضوی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 334-323]
س
-
سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS
آشکارسازی پهنههای مستعد جهت کشت زعفران از نظر آب و هوایی در استان همدان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]
-
سلنیوم
تأثیر فسفر، سلنیوم و کود زیستی بر ویژگیهای کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 295-279]
ش
-
شرکای تجاری
بررسی عوامل مؤثر بر ازرش تجارت زعفران ایران با تأکید بر نقش تحریمهای تجاری [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 322-310]
ص
-
صادرات زمین مجازی
بررسی صادرات زمین مجازی زعفران ایران به شرکای تجاری: تحلیلی مهم در سیاستگذاریها [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 147-160]
-
صادرات کشاورزی
طراحی الگوی مفهومی راهبردهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران و شرایط مداخلهگر مؤثر بر آن [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 227-214]
ع
-
عمق کاشت
بررسی برخی خصوصیات کیفی و کمی زعفران در شرایط شبیهسازی شده On-farm [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 95-114]
-
عملکرد
القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 115-129]
-
عملکرد
اثر سطوح مختلف کاربرد کود گوگرد و پتاسیم بر خصوصیات کمی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 242-228]
-
عملکرد تر و خشک کلاله
ارزیابی تأثیر تیمارهای کودی مختلف بر روی عملکرد و برخی صفات زایشی زعفران (Crocus sativus L.)در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 11-27]
-
عملکرد زعفران
پیشبینی مقدار گل و کلاله زعفران براساس خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک با استفاده از مدلهای رگرسیونی چند متغیره خطی و درخت تصمیم M5 [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 367-352]
-
عناصر خاک
پیشبینی مقدار گل و کلاله زعفران براساس خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک با استفاده از مدلهای رگرسیونی چند متغیره خطی و درخت تصمیم M5 [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 367-352]
ف
-
فیتوترون
تاثیر وزن بنه مادری بر عملکرد، رشد زایشی، میزان آپوکاروتنوئیدها و تولید بنه های دختری در هواکشت زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 351-335]
-
فرآیند تحلیل سلسله مراتبی AHP
آشکارسازی پهنههای مستعد جهت کشت زعفران از نظر آب و هوایی در استان همدان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]
ق
-
قاین
بررسی تجربه زیسته کشاورزان خرده مالک و راهبردهای سازگاری با ریسک_های اقلیمی مطالعهی موردی: زعفران کاران قاینات [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 382-368]
ک
-
کانال توزیع
مدیریت شبکه توزیع زعفران در شهرستان تربت حیدریه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 278-260]
-
کروسین
اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
-
کروسین
تاثیر وزن بنه مادری بر عملکرد، رشد زایشی، میزان آپوکاروتنوئیدها و تولید بنه های دختری در هواکشت زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 351-335]
-
کشت رایج
تاثیر وزن بنه مادری بر عملکرد، رشد زایشی، میزان آپوکاروتنوئیدها و تولید بنه های دختری در هواکشت زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 351-335]
-
کشت زعفران
بررسی نیازهای آموزشی زعفرانکاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
-
کلاله
تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 309-296]
-
کلاله
اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
-
کلاله
ارزیابی اثر فاضلاب شهری و زمان آبیاری بر واکنشهای کمی و کیفی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 45-59]
-
کلروفیل
تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 309-296]
-
کوید 19
بررسی نیازهای آموزشی زعفرانکاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
-
کود دامی
ارزیابی تأثیر تیمارهای کودی مختلف بر روی عملکرد و برخی صفات زایشی زعفران (Crocus sativus L.)در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 11-27]
-
کود زیستی
تأثیر فسفر، سلنیوم و کود زیستی بر ویژگیهای کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 295-279]
گ
-
گیاه دارویی
تأثیر فسفر، سلنیوم و کود زیستی بر ویژگیهای کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 295-279]
-
گیاه کمآبخواه
امکان سنجی کشت زعفران از دیدگاه کشاورزان در روستاهای شهرستان ارسنجان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 61-78]
-
گردشگری کشاورزی
واکاوی اثرات گردشگری کشاورزی بر توسعه اقتصاد محلی مبتنی بر مزارع زعفران( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 194-213]
-
گلبرگ
اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
-
گلپوش
تاثیر وزن بنه مادری بر عملکرد، رشد زایشی، میزان آپوکاروتنوئیدها و تولید بنه های دختری در هواکشت زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 351-335]
-
گلدهی
تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 309-296]
-
گوگرد
اثر سطوح مختلف کاربرد کود گوگرد و پتاسیم بر خصوصیات کمی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 242-228]
م
-
محیط کشت
بهینه سازی القای کالوس جنینزا و باززایی غیرمستقیم در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 29-44]
-
مدیریت تغذیه
تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 309-296]
-
مدل بوریچ
بررسی نیازهای آموزشی زعفرانکاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
-
مدلسازی
پیشبینی مقدار گل و کلاله زعفران براساس خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک با استفاده از مدلهای رگرسیونی چند متغیره خطی و درخت تصمیم M5 [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 367-352]
-
میکروارگانیسم کل
ارزیابی اثر فاضلاب شهری و زمان آبیاری بر واکنشهای کمی و کیفی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 45-59]
-
موتاسیون
آزمون حساسیت به اشعه گاما برای تعیین دوز مناسب القاء جهش در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 259-243]
ن
-
نیازسنجی
بررسی نیازهای آموزشی زعفرانکاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
-
نشانگر مولکولی
آزمون حساسیت به اشعه گاما برای تعیین دوز مناسب القاء جهش در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 259-243]
و
-
ورمی کمپوست و باکتری های محرک رشد
ارزیابی تأثیر تیمارهای کودی مختلف بر روی عملکرد و برخی صفات زایشی زعفران (Crocus sativus L.)در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 11-27]
ه
-
هوش مصنوعی
پیشبینی مقدار گل و کلاله زعفران براساس خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک با استفاده از مدلهای رگرسیونی چند متغیره خطی و درخت تصمیم M5 [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 367-352]