آ

  • آپوکاروتنوئید همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن CCD1 در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 173-190]

  • آکادین اثر محلول‌پاشی با کودهای جلبک دریایی، اوره و ریزمغذی بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 141-159]

  • آگاهی بررسی آگاهی، نگرش و تمایل زعفران کاران به کاربرد تحقیقات زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 207-221]

  • آنتی اکسیدان تأثیر سطوح ورمی‌کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد موثره گلبرگ وکلاله زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 1-9]

  • آنتوسیانین تأثیر سطوح ورمی‌کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد موثره گلبرگ وکلاله زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 1-9]

ا

  • ارزیابی چرخه حیات مقایسه شاخص‌های انرژی، محیط زیستی و اقتصادی در نظام‌های تولید گندم آبی و زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 29-54]

ب

  • بازدارنده‌هایACCase بهبود کارایی انواع علف‌کش‌های بازدارنده ACCase در مزارع زعفران با استفاده از مواد افزودنی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 223-239]

  • بافت‌شناسی اثر تزریق درون تخم مرغی کروسین بر جوجه درآوری، لیپیدهای پلاسما، وضعیت پاداکسنده و خصوصیات ریخت‌شناسی ژژنوم روده کوچک جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 333-342]

  • بررسی فیلوژنتیک همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن CCD1 در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 173-190]

  • بستر کاشت ارزیابی امکان نشاکاری و تولید بنة زعفران در محیط کاشت بدون خاک [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 269-284]

  • بی‌کربنات بررسی نقش بی‌کربنات و شوری آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد گل زعفران در شرایط مزرعه [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 241-253]

  • بیلان آب تعیین نیاز آبی و ضریب گیاهی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از روش لایسیمتری در اقلیم خشک-کویری بیرجند [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 161-172]

  • بنه اثرات کاربرد اسید هیومیک به صورت خاکی و محلول پاشی بر خواص کمی و کیفی زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 71-84]

  • بنه اثر محلول‌پاشی با کودهای جلبک دریایی، اوره و ریزمغذی بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 141-159]

  • بهره‌وری اقتصادی زمین مقایسه شاخص‌های انرژی، محیط زیستی و اقتصادی در نظام‌های تولید گندم آبی و زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 29-54]

  • بهره‌وری انرژی مقایسه شاخص‌های انرژی، محیط زیستی و اقتصادی در نظام‌های تولید گندم آبی و زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 29-54]

  • بهره‌وری مزرعه اثر سن مزرعه، اقلیم، وزن بنه مادری و توده بر عملکرد گل و بنه و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 55-69]

  • بیوانفورماتیک همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن CCD1 در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 173-190]

پ

  • پیاز زعفران شناسایی و اولویت‌بندی فناوری‌های مناسب سورتینگ پیاز زعفران مبتنی بر تحلیل سلسله مراتبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 301-315]

  • پرلیت ارزیابی امکان نشاکاری و تولید بنة زعفران در محیط کاشت بدون خاک [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 269-284]

  • پرولین برهم کنش سطوح تنش شوری و اسید سالیسیلیک روی برخی صفات فیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 359-373]

  • پیش‌بینی عملکرد کارایی مدل های ماشین بردار پشتیبان و برنامه ریزی بیان ژن در پیش بینی عملکرد محصول زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 343-358]

  • پیکروکروسین تأثیر سطوح ورمی‌کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد موثره گلبرگ وکلاله زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 1-9]

  • پیکروکروسین ارزیابی مدل‌سازی فرآیند خشک کردن زعفران به روش آون‌گذاری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 115-126]

ت

  • تابع تشخیص بررسی تنوع ژنتیکی صفات رویشی اکوتایپ‌های زعفران خوراکی (Crocus sativus L.) تحت شرایط تنش سرما [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 191-206]

  • تبخیر-تعرق پتانسیل تعیین نیاز آبی و ضریب گیاهی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از روش لایسیمتری در اقلیم خشک-کویری بیرجند [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 161-172]

  • تجزیه کلاستر بررسی تنوع ژنتیکی صفات رویشی اکوتایپ‌های زعفران خوراکی (Crocus sativus L.) تحت شرایط تنش سرما [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 191-206]

  • تجزیه و تحلیل سلسله مراتبی بررسی راهبردی پتانسیل های اگروتوریسم زعفران تربت حیدریه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]

  • تحقیقات بررسی آگاهی، نگرش و تمایل زعفران کاران به کاربرد تحقیقات زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 207-221]

  • تحلیل حساسیت شناسایی و اولویت‌بندی فناوری‌های مناسب سورتینگ پیاز زعفران مبتنی بر تحلیل سلسله مراتبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 301-315]

  • تحلیل سلسله مراتبی شناسایی و اولویت‌بندی فناوری‌های مناسب سورتینگ پیاز زعفران مبتنی بر تحلیل سلسله مراتبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 301-315]

  • تحلیل کتابسنجی بررسی تولیدات علمی با موضوع زعفران در پایگاه بین المللی وب آو ساینس طی سالهای 1995-2017 [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 11-27]

  • تربت حیدریه اثر بستر کاشت و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 285-299]

  • تصمیم‌گیری چندمعیاره شناسایی و اولویت‌بندی فناوری‌های مناسب سورتینگ پیاز زعفران مبتنی بر تحلیل سلسله مراتبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 301-315]

  • تنش برهم کنش سطوح تنش شوری و اسید سالیسیلیک روی برخی صفات فیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 359-373]

  • تنش محیطی بررسی تنوع ژنتیکی صفات رویشی اکوتایپ‌های زعفران خوراکی (Crocus sativus L.) تحت شرایط تنش سرما [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 191-206]

  • تنظیم‌کننده رشد اثر بنزیل‌آمینوپورین، کودهای زیستی حل‌کننده فسفات و وزن بنه‌ مادری بر شاخص‌های کمی گل و بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus L.) در منطقه یاسوج [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-113]

  • تنظیم کننده های رشد گیاهی برهم کنش سطوح تنش شوری و اسید سالیسیلیک روی برخی صفات فیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 359-373]

  • تئوری رفتار برنامه ریزی شده بررسی آگاهی، نگرش و تمایل زعفران کاران به کاربرد تحقیقات زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 207-221]

ج

  • جوانه‌زنی ارزیابی اثر دگرآسیبی و ضد قارچی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ و بنه زعفران ((Crocus sativus L. بر گیاه خرفه و قارچ پنی‌سیلیوم [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 255-267]

خ

  • خراسان رضوی بررسی آگاهی، نگرش و تمایل زعفران کاران به کاربرد تحقیقات زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 207-221]

  • خرفه ارزیابی اثر دگرآسیبی و ضد قارچی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ و بنه زعفران ((Crocus sativus L. بر گیاه خرفه و قارچ پنی‌سیلیوم [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 255-267]

ر

  • راندمان مزرعه اثر سن مزرعه، اقلیم، وزن بنه مادری و توده بر عملکرد گل و بنه و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 55-69]

  • روش SWOT بررسی راهبردی پتانسیل های اگروتوریسم زعفران تربت حیدریه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]

ز

  • زعفران بررسی تولیدات علمی با موضوع زعفران در پایگاه بین المللی وب آو ساینس طی سالهای 1995-2017 [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 11-27]

  • زعفران اثرات کاربرد اسید هیومیک به صورت خاکی و محلول پاشی بر خواص کمی و کیفی زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 71-84]

  • زعفران بررسی راهبردی پتانسیل های اگروتوریسم زعفران تربت حیدریه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]

  • زعفران کارایی مدل های ماشین بردار پشتیبان و برنامه ریزی بیان ژن در پیش بینی عملکرد محصول زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 343-358]

  • زعفران بررسی تنوع ژنتیکی صفات رویشی اکوتایپ‌های زعفران خوراکی (Crocus sativus L.) تحت شرایط تنش سرما [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 191-206]

  • زعفران بررسی آگاهی، نگرش و تمایل زعفران کاران به کاربرد تحقیقات زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 207-221]

  • زعفران اثر بستر کاشت و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 285-299]

  • زعفران واکاوی نقش عوامل اجتماعی- اقتصادی در پایداری اکولوژیکی کشت زعفران؛ مطالعه موردی شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 317-332]

س

  • سافرانال تأثیر سطوح ورمی‌کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد موثره گلبرگ وکلاله زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 1-9]

  • سافرانال ارزیابی مدل‌سازی فرآیند خشک کردن زعفران به روش آون‌گذاری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 115-126]

  • سبز شدن ارزیابی اثر دگرآسیبی و ضد قارچی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ و بنه زعفران ((Crocus sativus L. بر گیاه خرفه و قارچ پنی‌سیلیوم [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 255-267]

  • سیتوکینین اثر بنزیل‌آمینوپورین، کودهای زیستی حل‌کننده فسفات و وزن بنه‌ مادری بر شاخص‌های کمی گل و بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus L.) در منطقه یاسوج [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-113]

  • سنجش ترکیبات پلی‌فنلی شناسایی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و خصوصیات ضدباکتریایی در گیاه (Crocus pallasii subsp. haussknechtii (Boiss. & Reut. ex Maw) B. Mathew ( [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 127-140]

  • سن مزرعه اثر سن مزرعه، اقلیم، وزن بنه مادری و توده بر عملکرد گل و بنه و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 55-69]

  • سوپرجاذب ارزیابی امکان نشاکاری و تولید بنة زعفران در محیط کاشت بدون خاک [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 269-284]

  • سورتر شناسایی و اولویت‌بندی فناوری‌های مناسب سورتینگ پیاز زعفران مبتنی بر تحلیل سلسله مراتبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 301-315]

ش

  • شوری بررسی نقش بی‌کربنات و شوری آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد گل زعفران در شرایط مزرعه [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 241-253]

ظ

  • ظرفیت گلدهی اثر سن مزرعه، اقلیم، وزن بنه مادری و توده بر عملکرد گل و بنه و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 55-69]

ع

  • علف‌های هرز باریک برگ بهبود کارایی انواع علف‌کش‌های بازدارنده ACCase در مزارع زعفران با استفاده از مواد افزودنی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 223-239]

  • علم سنجی بررسی تولیدات علمی با موضوع زعفران در پایگاه بین المللی وب آو ساینس طی سالهای 1995-2017 [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 11-27]

  • عملکرد اثر بستر کاشت و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 285-299]

  • عملکرد کلاله اثرات کاربرد اسید هیومیک به صورت خاکی و محلول پاشی بر خواص کمی و کیفی زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 71-84]

  • عملکرد کلاله خشک اثر محلول‌پاشی با کودهای جلبک دریایی، اوره و ریزمغذی بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 141-159]

  • عناصرغذایی اثرات کاربرد اسید هیومیک به صورت خاکی و محلول پاشی بر خواص کمی و کیفی زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 71-84]

ف

  • فسفات بارور 2 اثر بنزیل‌آمینوپورین، کودهای زیستی حل‌کننده فسفات و وزن بنه‌ مادری بر شاخص‌های کمی گل و بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus L.) در منطقه یاسوج [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-113]

  • فعالیت ضدمیکروبی شناسایی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و خصوصیات ضدباکتریایی در گیاه (Crocus pallasii subsp. haussknechtii (Boiss. & Reut. ex Maw) B. Mathew ( [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 127-140]

ق

  • قانون یادگیری لونبرگ ارزیابی مدل‌سازی فرآیند خشک کردن زعفران به روش آون‌گذاری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 115-126]

ک

  • کارایی مصرف نیتروژن مقایسه شاخص‌های انرژی، محیط زیستی و اقتصادی در نظام‌های تولید گندم آبی و زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 29-54]

  • کروسین تأثیر سطوح ورمی‌کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد موثره گلبرگ وکلاله زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 1-9]

  • کروسین ارزیابی مدل‌سازی فرآیند خشک کردن زعفران به روش آون‌گذاری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 115-126]

  • کروسین اثر سن مزرعه، اقلیم، وزن بنه مادری و توده بر عملکرد گل و بنه و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 55-69]

  • کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا شناسایی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و خصوصیات ضدباکتریایی در گیاه (Crocus pallasii subsp. haussknechtii (Boiss. & Reut. ex Maw) B. Mathew ( [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 127-140]

  • کشاورزی خانوادگی مقایسه شاخص‌های انرژی، محیط زیستی و اقتصادی در نظام‌های تولید گندم آبی و زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 29-54]

  • کلاله بررسی نقش بی‌کربنات و شوری آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد گل زعفران در شرایط مزرعه [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 241-253]

  • کلروفیل برهم کنش سطوح تنش شوری و اسید سالیسیلیک روی برخی صفات فیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 359-373]

  • کنترل شیمیایی بهبود کارایی انواع علف‌کش‌های بازدارنده ACCase در مزارع زعفران با استفاده از مواد افزودنی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 223-239]

  • کود اثر بستر کاشت و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 285-299]

گ

  • گیاه جوقاسم شناسایی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و خصوصیات ضدباکتریایی در گیاه (Crocus pallasii subsp. haussknechtii (Boiss. & Reut. ex Maw) B. Mathew ( [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 127-140]

  • گیاه‌سوزی بهبود کارایی انواع علف‌کش‌های بازدارنده ACCase در مزارع زعفران با استفاده از مواد افزودنی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 223-239]

  • گردشگری کشاورزی بررسی راهبردی پتانسیل های اگروتوریسم زعفران تربت حیدریه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]

  • گل زعفران بررسی نقش بی‌کربنات و شوری آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد گل زعفران در شرایط مزرعه [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 241-253]

  • گلوتاتیون پراکسیداز اثر تزریق درون تخم مرغی کروسین بر جوجه درآوری، لیپیدهای پلاسما، وضعیت پاداکسنده و خصوصیات ریخت‌شناسی ژژنوم روده کوچک جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 333-342]

  • گناباد واکاوی نقش عوامل اجتماعی- اقتصادی در پایداری اکولوژیکی کشت زعفران؛ مطالعه موردی شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 317-332]

ل

  • لاجیت ترتیبی واکاوی نقش عوامل اجتماعی- اقتصادی در پایداری اکولوژیکی کشت زعفران؛ مطالعه موردی شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 317-332]

  • لیپوپروتئین اثر تزریق درون تخم مرغی کروسین بر جوجه درآوری، لیپیدهای پلاسما، وضعیت پاداکسنده و خصوصیات ریخت‌شناسی ژژنوم روده کوچک جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 333-342]

م

  • مالون دی-آلدئید اثر تزریق درون تخم مرغی کروسین بر جوجه درآوری، لیپیدهای پلاسما، وضعیت پاداکسنده و خصوصیات ریخت‌شناسی ژژنوم روده کوچک جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 333-342]

  • مدل LSSVM کارایی مدل های ماشین بردار پشتیبان و برنامه ریزی بیان ژن در پیش بینی عملکرد محصول زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 343-358]

  • مدل برنامه ریزی بیان ژن کارایی مدل های ماشین بردار پشتیبان و برنامه ریزی بیان ژن در پیش بینی عملکرد محصول زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 343-358]

  • مدل‌سازی همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن CCD1 در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 173-190]

  • مراحل چهارگانه رشد تعیین نیاز آبی و ضریب گیاهی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از روش لایسیمتری در اقلیم خشک-کویری بیرجند [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 161-172]

  • میسلیوم ارزیابی اثر دگرآسیبی و ضد قارچی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ و بنه زعفران ((Crocus sativus L. بر گیاه خرفه و قارچ پنی‌سیلیوم [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 255-267]

  • مصورسازی علم بررسی تولیدات علمی با موضوع زعفران در پایگاه بین المللی وب آو ساینس طی سالهای 1995-2017 [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 11-27]

  • میکوریزا اثر بنزیل‌آمینوپورین، کودهای زیستی حل‌کننده فسفات و وزن بنه‌ مادری بر شاخص‌های کمی گل و بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus L.) در منطقه یاسوج [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-113]

ن

  • نیتروژن اثر محلول‌پاشی با کودهای جلبک دریایی، اوره و ریزمغذی بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 141-159]

  • نظام‌های کشاورزی پایدار واکاوی نقش عوامل اجتماعی- اقتصادی در پایداری اکولوژیکی کشت زعفران؛ مطالعه موردی شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 317-332]

و

  • وبگاه علوم بررسی تولیدات علمی با موضوع زعفران در پایگاه بین المللی وب آو ساینس طی سالهای 1995-2017 [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 11-27]

  • وزن برگ ارزیابی امکان نشاکاری و تولید بنة زعفران در محیط کاشت بدون خاک [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 269-284]

  • وزن جوجه یک روزه اثر تزریق درون تخم مرغی کروسین بر جوجه درآوری، لیپیدهای پلاسما، وضعیت پاداکسنده و خصوصیات ریخت‌شناسی ژژنوم روده کوچک جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 333-342]

ه

  • هیدروپونیک ارزیابی امکان نشاکاری و تولید بنة زعفران در محیط کاشت بدون خاک [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 269-284]