آ
-
آقاصفری، حنانه
بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 161-176]
ا
-
ابراهیمی، مهدی
تاثیر وزن بنه مادری بر عملکرد، رشد زایشی، میزان آپوکاروتنوئیدها و تولید بنه های دختری در هواکشت زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 351-335]
-
ابهری، عباس
پیشبینی مقدار گل و کلاله زعفران براساس خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک با استفاده از مدلهای رگرسیونی چند متغیره خطی و درخت تصمیم M5 [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 367-352]
-
احمدوند، مصطفی
امکان سنجی کشت زعفران از دیدگاه کشاورزان در روستاهای شهرستان ارسنجان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 61-78]
-
ایزانلو، علی
القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 115-129]
-
ایزانلو، علی
بهینه سازی القای کالوس جنینزا و باززایی غیرمستقیم در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 29-44]
-
ایزانلو، علی
آزمون حساسیت به اشعه گاما برای تعیین دوز مناسب القاء جهش در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 259-243]
-
اسدی، علی
تحلیل چالشهای تولید زعفران از دیدگاه زعفرانکاران شهرستان مشهد [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 177-193]
-
اسمعیل نژاد، مرتضی
بررسی تجربه زیسته کشاورزان خرده مالک و راهبردهای سازگاری با ریسک_های اقلیمی مطالعهی موردی: زعفران کاران قاینات [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 382-368]
-
امینی زاده، میلاد
بررسی صادرات زمین مجازی زعفران ایران به شرکای تجاری: تحلیلی مهم در سیاستگذاریها [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 147-160]
-
امینی فرد، محمد حسین
تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 309-296]
-
امینی فرد، محمد حسین
اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
ب
-
بابائیان، مهدی
اثر سطوح مختلف کاربرد کود گوگرد و پتاسیم بر خصوصیات کمی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 242-228]
-
برابادی، فریبا
مدیریت شبکه توزیع زعفران در شهرستان تربت حیدریه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 278-260]
-
برزویی، اعظم
القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 115-129]
-
بساط پور، غلام
اثر سطوح مختلف کاربرد کود گوگرد و پتاسیم بر خصوصیات کمی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 242-228]
-
بهدانی، محمد علی
اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
-
بهدانی، محمد علی
بهینه سازی القای کالوس جنینزا و باززایی غیرمستقیم در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 29-44]
پ
-
پای بست، عظیم
بررسی نیازهای آموزشی زعفرانکاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
-
پویان، محسن
تاثیر وزن بنه مادری بر عملکرد، رشد زایشی، میزان آپوکاروتنوئیدها و تولید بنه های دختری در هواکشت زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 351-335]
ت
-
ترکاشوند، قاسم
آشکارسازی پهنههای مستعد جهت کشت زعفران از نظر آب و هوایی در استان همدان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]
ج
-
جهاندار زابلی، فاطمه
آزمون حساسیت به اشعه گاما برای تعیین دوز مناسب القاء جهش در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 259-243]
-
جوان، فرهاد
واکاوی اثرات گردشگری کشاورزی بر توسعه اقتصاد محلی مبتنی بر مزارع زعفران( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 194-213]
چ
-
چوپان، یحیی
ارزیابی اثر فاضلاب شهری و زمان آبیاری بر واکنشهای کمی و کیفی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 45-59]
ح
-
حجت شمامی، سیروس
واکاوی اثرات گردشگری کشاورزی بر توسعه اقتصاد محلی مبتنی بر مزارع زعفران( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 194-213]
-
حسام، موسی
ارزیابی اثر فاضلاب شهری و زمان آبیاری بر واکنشهای کمی و کیفی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 45-59]
-
حسینی، ساره
تاثیر وزن بنه مادری بر عملکرد، رشد زایشی، میزان آپوکاروتنوئیدها و تولید بنه های دختری در هواکشت زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 351-335]
-
حسینی، عاطفه
ردیابی و بررسی مولکولی ویروس موزاییک شدید زنبق( ISMV) در مزارع زعفران استان خراسان جنوبی و رضوی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 334-323]
-
حلبیان، امیرحسین
آشکارسازی پهنههای مستعد جهت کشت زعفران از نظر آب و هوایی در استان همدان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]
-
حمیدیان پور، محسن
بررسی تجربه زیسته کشاورزان خرده مالک و راهبردهای سازگاری با ریسک_های اقلیمی مطالعهی موردی: زعفران کاران قاینات [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 382-368]
خ
-
خاشعی سیوکی، عباس
ارزیابی اثر فاضلاب شهری و زمان آبیاری بر واکنشهای کمی و کیفی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 45-59]
-
خیرخواه، محمد
اثر سطوح مختلف کاربرد کود گوگرد و پتاسیم بر خصوصیات کمی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 242-228]
-
خرم دل، سرور
بررسی برخی خصوصیات کیفی و کمی زعفران در شرایط شبیهسازی شده On-farm [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 95-114]
-
خندان ده ارباب، سکینه
تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 309-296]
د
-
درخشان، عاطفه
بهینه سازی القای کالوس جنینزا و باززایی غیرمستقیم در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 29-44]
ر
-
راغ آرا، حسین
تاثیر وزن بنه مادری بر عملکرد، رشد زایشی، میزان آپوکاروتنوئیدها و تولید بنه های دختری در هواکشت زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 351-335]
-
رحیمی، مسعود
آزمون حساسیت به اشعه گاما برای تعیین دوز مناسب القاء جهش در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 259-243]
-
رستگاری پور، فاطمه
مدیریت شبکه توزیع زعفران در شهرستان تربت حیدریه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 278-260]
-
رستم زاده، زینب
بررسی صادرات زمین مجازی زعفران ایران به شرکای تجاری: تحلیلی مهم در سیاستگذاریها [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 147-160]
-
رفیعی، حامد
بررسی صادرات زمین مجازی زعفران ایران به شرکای تجاری: تحلیلی مهم در سیاستگذاریها [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 147-160]
-
ریوندی، مرتضی
پیشبینی مقدار گل و کلاله زعفران براساس خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک با استفاده از مدلهای رگرسیونی چند متغیره خطی و درخت تصمیم M5 [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 367-352]
ز
-
زرافشانی، کیومرث
بررسی نیازهای آموزشی زعفرانکاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
س
-
سیفتی، سید ابراهیم
القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 115-129]
-
سنجابی، سمانه
بررسی نیازهای آموزشی زعفرانکاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
ش
-
شاکری، معصومه
اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
-
شاهی، طیبه
تاثیر وزن بنه مادری بر عملکرد، رشد زایشی، میزان آپوکاروتنوئیدها و تولید بنه های دختری در هواکشت زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 351-335]
-
شاهدوست، زهرا
امکان سنجی کشت زعفران از دیدگاه کشاورزان در روستاهای شهرستان ارسنجان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 61-78]
-
شباهنگ، جواد
بررسی برخی خصوصیات کیفی و کمی زعفران در شرایط شبیهسازی شده On-farm [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 95-114]
-
شرفی، لیدا
بررسی نیازهای آموزشی زعفرانکاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
-
شفارودی، آتوسا
ارزیابی تأثیر تیمارهای کودی مختلف بر روی عملکرد و برخی صفات زایشی زعفران (Crocus sativus L.)در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 11-27]
-
شکربیگی، مجتبی
بررسی نیازهای آموزشی زعفرانکاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
-
شهبازی منشادی، شیما
تأثیر فسفر، سلنیوم و کود زیستی بر ویژگیهای کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 295-279]
ص
-
صالحی، زینب
آشکارسازی پهنههای مستعد جهت کشت زعفران از نظر آب و هوایی در استان همدان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]
-
صحابی، حسین
بررسی عوامل مؤثر بر ازرش تجارت زعفران ایران با تأکید بر نقش تحریمهای تجاری [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 322-310]
ط
-
طاووسی، معصومه
ردیابی و بررسی مولکولی ویروس موزاییک شدید زنبق( ISMV) در مزارع زعفران استان خراسان جنوبی و رضوی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 334-323]
-
طباطبایی، سید جلال
اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
ع
-
عالی، صمد
طراحی الگوی مفهومی راهبردهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران و شرایط مداخلهگر مؤثر بر آن [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 227-214]
-
عالی زاده، محمدباقر
ارزیابی تأثیر تیمارهای کودی مختلف بر روی عملکرد و برخی صفات زایشی زعفران (Crocus sativus L.)در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 11-27]
-
عبادی، علی
ارزیابی تأثیر تیمارهای کودی مختلف بر روی عملکرد و برخی صفات زایشی زعفران (Crocus sativus L.)در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 11-27]
-
علیزاده، زهره
بهینه سازی القای کالوس جنینزا و باززایی غیرمستقیم در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 29-44]
-
عوض پور، پژمان
بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 161-176]
ف
-
فاریابی، محمد
طراحی الگوی مفهومی راهبردهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران و شرایط مداخلهگر مؤثر بر آن [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 227-214]
-
فلاحی، حمیدرضا
تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 309-296]
ق
-
قادری، محمدقادر
آزمون حساسیت به اشعه گاما برای تعیین دوز مناسب القاء جهش در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 259-243]
-
قاسمی، سمیه
تأثیر فسفر، سلنیوم و کود زیستی بر ویژگیهای کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 295-279]
-
قاسمی، مهدیس
بررسی نیازهای آموزشی زعفرانکاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
-
قاسم نژاد، عظیم
پیشبینی مقدار گل و کلاله زعفران براساس خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک با استفاده از مدلهای رگرسیونی چند متغیره خطی و درخت تصمیم M5 [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 367-352]
-
قربانی، خلیل
پیشبینی مقدار گل و کلاله زعفران براساس خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک با استفاده از مدلهای رگرسیونی چند متغیره خطی و درخت تصمیم M5 [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 367-352]
-
قربانی، خلیل
ارزیابی اثر فاضلاب شهری و زمان آبیاری بر واکنشهای کمی و کیفی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 45-59]
ک
-
کاظم پور کهریز، اتابک
بررسی صادرات زمین مجازی زعفران ایران به شرکای تجاری: تحلیلی مهم در سیاستگذاریها [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 147-160]
-
کاوه، حامد
تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 309-296]
-
کرباسی، علیرضا
بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 161-176]
-
کرمی، فریبرز
بررسی نیازهای آموزشی زعفرانکاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
-
کلانتری، خلیل
تحلیل چالشهای تولید زعفران از دیدگاه زعفرانکاران شهرستان مشهد [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 177-193]
-
کهنسال، محمد رضا
بررسی عوامل مؤثر بر ازرش تجارت زعفران ایران با تأکید بر نقش تحریمهای تجاری [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 322-310]
-
کوچکی، علیرضا
بررسی برخی خصوصیات کیفی و کمی زعفران در شرایط شبیهسازی شده On-farm [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 95-114]
ل
-
لطفی، رضا
طراحی الگوی مفهومی راهبردهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران و شرایط مداخلهگر مؤثر بر آن [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 227-214]
-
لوایی آدریانی، رسول
تحلیل چالشهای تولید زعفران از دیدگاه زعفرانکاران شهرستان مشهد [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 177-193]
م
-
محیط اردکانی، علی محمد
القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 115-129]
-
محمودزاده، مرتضی
طراحی الگوی مفهومی راهبردهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران و شرایط مداخلهگر مؤثر بر آن [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 227-214]
-
میرجلالی فیلابی، محبوبه
تحلیل چالشهای تولید زعفران از دیدگاه زعفرانکاران شهرستان مشهد [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 177-193]
-
مکاریان، حسن
ارزیابی تأثیر تیمارهای کودی مختلف بر روی عملکرد و برخی صفات زایشی زعفران (Crocus sativus L.)در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 11-27]
ن
-
نسرین، محدثه السادات
تأثیر فسفر، سلنیوم و کود زیستی بر ویژگیهای کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 295-279]
-
نعیم آبادی، نازنین
واکاوی اثرات گردشگری کشاورزی بر توسعه اقتصاد محلی مبتنی بر مزارع زعفران( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 194-213]
-
نگارستانی، محمدرضا
بررسی نیازهای آموزشی زعفرانکاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
-
نوری، غلامرضا
بررسی نیازهای آموزشی زعفرانکاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
ه
-
هزارجریبی، ابوطالب
ارزیابی اثر فاضلاب شهری و زمان آبیاری بر واکنشهای کمی و کیفی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 45-59]
-
همتی، خدایار
پیشبینی مقدار گل و کلاله زعفران براساس خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک با استفاده از مدلهای رگرسیونی چند متغیره خطی و درخت تصمیم M5 [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 367-352]
-
هندی زاده، هنگامه
بررسی عوامل مؤثر بر ازرش تجارت زعفران ایران با تأکید بر نقش تحریمهای تجاری [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 322-310]