آ

  • آقاصفری، حنانه بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 161-176]

ا

  • ابراهیمی، مهدی تاثیر وزن بنه مادری بر عملکرد، رشد زایشی، میزان آپوکاروتنوئیدها و تولید بنه های دختری در هواکشت زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 351-335]

  • ابهری، عباس پیش‌بینی مقدار گل و کلاله زعفران براساس خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک با استفاده از مدل‌های رگرسیونی چند متغیره خطی و درخت تصمیم M5 [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 367-352]

  • احمدوند، مصطفی امکان سنجی کشت زعفران از دیدگاه کشاورزان در روستاهای شهرستان ارسنجان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 61-78]

  • ایزانلو، علی القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 115-129]

  • ایزانلو، علی بهینه سازی القای کالوس جنین‏زا و باززایی غیرمستقیم در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 29-44]

  • ایزانلو، علی آزمون حساسیت به اشعه گاما برای تعیین دوز مناسب القاء جهش در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 259-243]

  • اسدی، علی تحلیل چالش‌های تولید زعفران از دیدگاه زعفران‌کاران شهرستان مشهد [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 177-193]

  • اسمعیل نژاد، مرتضی بررسی تجربه زیسته کشاورزان خرده مالک و راهبردهای سازگاری با ریسک_های اقلیمی مطالعه‌ی موردی: زعفران کاران قاینات [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 382-368]

  • امینی زاده، میلاد بررسی صادرات زمین مجازی زعفران ایران به شرکای تجاری: تحلیلی مهم در سیاست‌گذاری‌ها [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 147-160]

  • امینی فرد، محمد حسین تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 309-296]

  • امینی فرد، محمد حسین اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]

ب

  • بابائیان، مهدی اثر سطوح مختلف کاربرد کود گوگرد و پتاسیم بر خصوصیات کمی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 242-228]

  • برابادی، فریبا مدیریت شبکه توزیع زعفران در شهرستان تربت حیدریه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 278-260]

  • برزویی، اعظم القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 115-129]

  • بساط پور، غلام اثر سطوح مختلف کاربرد کود گوگرد و پتاسیم بر خصوصیات کمی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 242-228]

  • بهدانی، محمد علی اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]

  • بهدانی، محمد علی بهینه سازی القای کالوس جنین‏زا و باززایی غیرمستقیم در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 29-44]

پ

  • پای بست، عظیم بررسی نیازهای آموزشی زعفران‌کاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]

  • پویان، محسن تاثیر وزن بنه مادری بر عملکرد، رشد زایشی، میزان آپوکاروتنوئیدها و تولید بنه های دختری در هواکشت زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 351-335]

ت

  • ترکاشوند، قاسم آشکارسازی پهنه‌های مستعد جهت کشت زعفران از نظر آب و هوایی در استان همدان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]

ج

  • جهاندار زابلی، فاطمه آزمون حساسیت به اشعه گاما برای تعیین دوز مناسب القاء جهش در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 259-243]

  • جوان، فرهاد واکاوی اثرات گردشگری کشاورزی بر توسعه اقتصاد محلی مبتنی بر مزارع زعفران( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 194-213]

چ

  • چوپان، یحیی ارزیابی اثر فاضلاب شهری و زمان آبیاری بر واکنش‌های کمی و کیفی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 45-59]

ح

  • حجت شمامی، سیروس واکاوی اثرات گردشگری کشاورزی بر توسعه اقتصاد محلی مبتنی بر مزارع زعفران( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 194-213]

  • حسام، موسی ارزیابی اثر فاضلاب شهری و زمان آبیاری بر واکنش‌های کمی و کیفی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 45-59]

  • حسینی، ساره تاثیر وزن بنه مادری بر عملکرد، رشد زایشی، میزان آپوکاروتنوئیدها و تولید بنه های دختری در هواکشت زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 351-335]

  • حسینی، عاطفه ردیابی و بررسی مولکولی ویروس موزاییک شدید زنبق( ISMV) در مزارع زعفران استان خراسان جنوبی و رضوی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 334-323]

  • حلبیان، امیرحسین آشکارسازی پهنه‌های مستعد جهت کشت زعفران از نظر آب و هوایی در استان همدان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]

  • حمیدیان پور، محسن بررسی تجربه زیسته کشاورزان خرده مالک و راهبردهای سازگاری با ریسک_های اقلیمی مطالعه‌ی موردی: زعفران کاران قاینات [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 382-368]

خ

  • خاشعی سیوکی، عباس ارزیابی اثر فاضلاب شهری و زمان آبیاری بر واکنش‌های کمی و کیفی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 45-59]

  • خیرخواه، محمد اثر سطوح مختلف کاربرد کود گوگرد و پتاسیم بر خصوصیات کمی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 242-228]

  • خرم دل، سرور بررسی برخی خصوصیات کیفی و کمی زعفران در شرایط شبیه‌سازی شده On-farm [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 95-114]

  • خندان ده ارباب، سکینه تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 309-296]

د

  • درخشان، عاطفه بهینه سازی القای کالوس جنین‏زا و باززایی غیرمستقیم در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 29-44]

ر

  • راغ آرا، حسین تاثیر وزن بنه مادری بر عملکرد، رشد زایشی، میزان آپوکاروتنوئیدها و تولید بنه های دختری در هواکشت زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 351-335]

  • رحیمی، مسعود آزمون حساسیت به اشعه گاما برای تعیین دوز مناسب القاء جهش در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 259-243]

  • رستگاری پور، فاطمه مدیریت شبکه توزیع زعفران در شهرستان تربت حیدریه [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 278-260]

  • رستم زاده، زینب بررسی صادرات زمین مجازی زعفران ایران به شرکای تجاری: تحلیلی مهم در سیاست‌گذاری‌ها [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 147-160]

  • رفیعی، حامد بررسی صادرات زمین مجازی زعفران ایران به شرکای تجاری: تحلیلی مهم در سیاست‌گذاری‌ها [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 147-160]

  • ریوندی، مرتضی پیش‌بینی مقدار گل و کلاله زعفران براساس خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک با استفاده از مدل‌های رگرسیونی چند متغیره خطی و درخت تصمیم M5 [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 367-352]

ز

  • زرافشانی، کیومرث بررسی نیازهای آموزشی زعفران‌کاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]

س

  • سیفتی، سید ابراهیم القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 115-129]

  • سنجابی، سمانه بررسی نیازهای آموزشی زعفران‌کاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]

ش

  • شاکری، معصومه اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]

  • شاهی، طیبه تاثیر وزن بنه مادری بر عملکرد، رشد زایشی، میزان آپوکاروتنوئیدها و تولید بنه های دختری در هواکشت زعفران [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 351-335]

  • شاهدوست، زهرا امکان سنجی کشت زعفران از دیدگاه کشاورزان در روستاهای شهرستان ارسنجان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 61-78]

  • شباهنگ، جواد بررسی برخی خصوصیات کیفی و کمی زعفران در شرایط شبیه‌سازی شده On-farm [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 95-114]

  • شرفی، لیدا بررسی نیازهای آموزشی زعفران‌کاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]

  • شفارودی، آتوسا ارزیابی تأثیر تیمارهای کودی مختلف بر روی عملکرد و برخی صفات زایشی زعفران (Crocus sativus L.)در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 11-27]

  • شکربیگی، مجتبی بررسی نیازهای آموزشی زعفران‌کاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]

  • شهبازی منشادی، شیما تأثیر فسفر، سلنیوم و کود زیستی بر ویژگی‌های کمی و کیفی زعفران (‏Crocus sativus L.‎‏) ‏ [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 295-279]

ص

  • صالحی، زینب آشکارسازی پهنه‌های مستعد جهت کشت زعفران از نظر آب و هوایی در استان همدان [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]

  • صحابی، حسین بررسی عوامل مؤثر بر ازرش تجارت زعفران ایران با تأکید بر نقش تحریم‌های تجاری [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 322-310]

ط

  • طاووسی، معصومه ردیابی و بررسی مولکولی ویروس موزاییک شدید زنبق( ISMV) در مزارع زعفران استان خراسان جنوبی و رضوی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 334-323]

  • طباطبایی، سید جلال اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]

ع

  • عالی، صمد طراحی الگوی مفهومی راهبردهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران و شرایط مداخله‌گر مؤثر بر آن [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 227-214]

  • عالی زاده، محمدباقر ارزیابی تأثیر تیمارهای کودی مختلف بر روی عملکرد و برخی صفات زایشی زعفران (Crocus sativus L.)در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 11-27]

  • عبادی، علی ارزیابی تأثیر تیمارهای کودی مختلف بر روی عملکرد و برخی صفات زایشی زعفران (Crocus sativus L.)در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 11-27]

  • علیزاده، زهره بهینه سازی القای کالوس جنین‏زا و باززایی غیرمستقیم در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 29-44]

  • عوض پور، پژمان بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 161-176]

ف

  • فاریابی، محمد طراحی الگوی مفهومی راهبردهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران و شرایط مداخله‌گر مؤثر بر آن [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 227-214]

  • فلاحی، حمیدرضا تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 309-296]

ق

  • قادری، محمدقادر آزمون حساسیت به اشعه گاما برای تعیین دوز مناسب القاء جهش در زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 259-243]

  • قاسمی، سمیه تأثیر فسفر، سلنیوم و کود زیستی بر ویژگی‌های کمی و کیفی زعفران (‏Crocus sativus L.‎‏) ‏ [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 295-279]

  • قاسمی، مهدیس بررسی نیازهای آموزشی زعفران‌کاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]

  • قاسم نژاد، عظیم پیش‌بینی مقدار گل و کلاله زعفران براساس خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک با استفاده از مدل‌های رگرسیونی چند متغیره خطی و درخت تصمیم M5 [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 367-352]

  • قربانی، خلیل پیش‌بینی مقدار گل و کلاله زعفران براساس خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک با استفاده از مدل‌های رگرسیونی چند متغیره خطی و درخت تصمیم M5 [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 367-352]

  • قربانی، خلیل ارزیابی اثر فاضلاب شهری و زمان آبیاری بر واکنش‌های کمی و کیفی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 45-59]

ک

  • کاظم پور کهریز، اتابک بررسی صادرات زمین مجازی زعفران ایران به شرکای تجاری: تحلیلی مهم در سیاست‌گذاری‌ها [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 147-160]

  • کاوه، حامد تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 309-296]

  • کرباسی، علیرضا بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 161-176]

  • کرمی، فریبرز بررسی نیازهای آموزشی زعفران‌کاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]

  • کلانتری، خلیل تحلیل چالش‌های تولید زعفران از دیدگاه زعفران‌کاران شهرستان مشهد [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 177-193]

  • کهنسال، محمد رضا بررسی عوامل مؤثر بر ازرش تجارت زعفران ایران با تأکید بر نقش تحریم‌های تجاری [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 322-310]

  • کوچکی، علیرضا بررسی برخی خصوصیات کیفی و کمی زعفران در شرایط شبیه‌سازی شده On-farm [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 95-114]

ل

  • لطفی، رضا طراحی الگوی مفهومی راهبردهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران و شرایط مداخله‌گر مؤثر بر آن [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 227-214]

  • لوایی آدریانی، رسول تحلیل چالش‌های تولید زعفران از دیدگاه زعفران‌کاران شهرستان مشهد [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 177-193]

م

  • محیط اردکانی، علی محمد القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 115-129]

  • محمودزاده، مرتضی طراحی الگوی مفهومی راهبردهای ائتلاف برندهای زعفران صادراتی ایران و شرایط مداخله‌گر مؤثر بر آن [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 227-214]

  • میرجلالی فیلابی، محبوبه تحلیل چالش‌های تولید زعفران از دیدگاه زعفران‌کاران شهرستان مشهد [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 177-193]

  • مکاریان، حسن ارزیابی تأثیر تیمارهای کودی مختلف بر روی عملکرد و برخی صفات زایشی زعفران (Crocus sativus L.)در شرایط اقلیمی اردبیل [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 11-27]

ن

  • نسرین، محدثه السادات تأثیر فسفر، سلنیوم و کود زیستی بر ویژگی‌های کمی و کیفی زعفران (‏Crocus sativus L.‎‏) ‏ [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 295-279]

  • نعیم آبادی، نازنین واکاوی اثرات گردشگری کشاورزی بر توسعه اقتصاد محلی مبتنی بر مزارع زعفران( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور) [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 194-213]

  • نگارستانی، محمدرضا بررسی نیازهای آموزشی زعفران‌کاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]

  • نوری، غلامرضا بررسی نیازهای آموزشی زعفران‌کاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19 [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]

ه

  • هزارجریبی، ابوطالب ارزیابی اثر فاضلاب شهری و زمان آبیاری بر واکنش‌های کمی و کیفی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 45-59]

  • همتی، خدایار پیش‌بینی مقدار گل و کلاله زعفران براساس خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک با استفاده از مدل‌های رگرسیونی چند متغیره خطی و درخت تصمیم M5 [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 367-352]

  • هندی زاده، هنگامه بررسی عوامل مؤثر بر ازرش تجارت زعفران ایران با تأکید بر نقش تحریم‌های تجاری [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 322-310]