آ

  • آزاد شهرکی، فرزاد شناسایی و اولویت‌بندی فناوری‌های مناسب سورتینگ پیاز زعفران مبتنی بر تحلیل سلسله مراتبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 301-315]

ا

  • ابهری، عباس بررسی نقش بی‌کربنات و شوری آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد گل زعفران در شرایط مزرعه [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 241-253]

  • احمدیان، اجمد اثر بستر کاشت و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 285-299]

  • احمدیان، احمد برهم کنش سطوح تنش شوری و اسید سالیسیلیک روی برخی صفات فیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 359-373]

  • اﯾﺰدی درﺑﻨﺪی، اﺑﺮاﻫﯿﻢ بهبود کارایی انواع علف‌کش‌های بازدارنده ACCase در مزارع زعفران با استفاده از مواد افزودنی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 223-239]

  • افتاده فدافن، علی تأثیر سطوح ورمی‌کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد موثره گلبرگ وکلاله زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 1-9]

  • امیریان، فاطمه بررسی تنوع ژنتیکی صفات رویشی اکوتایپ‌های زعفران خوراکی (Crocus sativus L.) تحت شرایط تنش سرما [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 191-206]

  • امینی، احسان اثرات کاربرد اسید هیومیک به صورت خاکی و محلول پاشی بر خواص کمی و کیفی زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 71-84]

  • امینی فرد، محمد حسین تأثیر سطوح ورمی‌کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد موثره گلبرگ وکلاله زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 1-9]

ب

  • باقرزاده، قدسیه شناسایی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و خصوصیات ضدباکتریایی در گیاه (Crocus pallasii subsp. haussknechtii (Boiss. & Reut. ex Maw) B. Mathew ( [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 127-140]

  • بخردیانی نسب، افسانه اثر بنزیل‌آمینوپورین، کودهای زیستی حل‌کننده فسفات و وزن بنه‌ مادری بر شاخص‌های کمی گل و بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus L.) در منطقه یاسوج [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-113]

  • بلوچی، حمیدرضا اثر بنزیل‌آمینوپورین، کودهای زیستی حل‌کننده فسفات و وزن بنه‌ مادری بر شاخص‌های کمی گل و بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus L.) در منطقه یاسوج [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-113]

  • بهدانی، محمد علی تأثیر سطوح ورمی‌کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد موثره گلبرگ وکلاله زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 1-9]

  • بهدانی، محمد علی کارایی مدل های ماشین بردار پشتیبان و برنامه ریزی بیان ژن در پیش بینی عملکرد محصول زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 343-358]

پ

  • پیری، عیسی اثر بستر کاشت و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 285-299]

ت

  • توسلی، ابوالفضل اثر بستر کاشت و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 285-299]

ث

  • ثقه‌الاسلامی، محمد جواد اثر محلول‌پاشی با کودهای جلبک دریایی، اوره و ریزمغذی بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 141-159]

ج

  • جلالی، عباس بررسی راهبردی پتانسیل های اگروتوریسم زعفران تربت حیدریه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]

  • جمشیدی، بهاره شناسایی و اولویت‌بندی فناوری‌های مناسب سورتینگ پیاز زعفران مبتنی بر تحلیل سلسله مراتبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 301-315]

  • جهانی، مهدی ارزیابی اثر دگرآسیبی و ضد قارچی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ و بنه زعفران ((Crocus sativus L. بر گیاه خرفه و قارچ پنی‌سیلیوم [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 255-267]

ح

  • حبیب زاده، محمد جواد همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن CCD1 در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 173-190]

  • حیدری، حسن اثر بستر کاشت و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 285-299]

  • حسینی، سید مرتضی ارزیابی امکان نشاکاری و تولید بنة زعفران در محیط کاشت بدون خاک [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 269-284]

  • حسینی، محمد بررسی آگاهی، نگرش و تمایل زعفران کاران به کاربرد تحقیقات زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 207-221]

  • حسینی ایوری، زهرا بهبود کارایی انواع علف‌کش‌های بازدارنده ACCase در مزارع زعفران با استفاده از مواد افزودنی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 223-239]

  • حکیم زاده، وحید ارزیابی مدل‌سازی فرآیند خشک کردن زعفران به روش آون‌گذاری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 115-126]

  • حمامی، حسین تعیین نیاز آبی و ضریب گیاهی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از روش لایسیمتری در اقلیم خشک-کویری بیرجند [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 161-172]

  • حمامی، حسین ارزیابی اثر دگرآسیبی و ضد قارچی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ و بنه زعفران ((Crocus sativus L. بر گیاه خرفه و قارچ پنی‌سیلیوم [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 255-267]

  • حمدی پور، افشین بررسی تولیدات علمی با موضوع زعفران در پایگاه بین المللی وب آو ساینس طی سالهای 1995-2017 [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 11-27]

خ

  • خاشعی سیوکی، عباس تعیین نیاز آبی و ضریب گیاهی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از روش لایسیمتری در اقلیم خشک-کویری بیرجند [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 161-172]

  • خاشعی سیوکی، عباس کارایی مدل های ماشین بردار پشتیبان و برنامه ریزی بیان ژن در پیش بینی عملکرد محصول زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 343-358]

  • خان احمدی، معصومه اثرات کاربرد اسید هیومیک به صورت خاکی و محلول پاشی بر خواص کمی و کیفی زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 71-84]

  • خرم دل، سرور مقایسه شاخص‌های انرژی، محیط زیستی و اقتصادی در نظام‌های تولید گندم آبی و زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 29-54]

  • خضری، مژگان ارزیابی امکان نشاکاری و تولید بنة زعفران در محیط کاشت بدون خاک [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 269-284]

د

  • دورانی علیایی، ابراهیم همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن CCD1 در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 173-190]

ر

  • رمضانی، محمدرضا واکاوی نقش عوامل اجتماعی- اقتصادی در پایداری اکولوژیکی کشت زعفران؛ مطالعه موردی شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 317-332]

  • ریوندی، مرتضی بررسی نقش بی‌کربنات و شوری آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد گل زعفران در شرایط مزرعه [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 241-253]

ز

  • زیارت نیا، سید مهدی همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن CCD1 در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 173-190]

  • زیویار، نوید شناسایی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و خصوصیات ضدباکتریایی در گیاه (Crocus pallasii subsp. haussknechtii (Boiss. & Reut. ex Maw) B. Mathew ( [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 127-140]

س

  • سپهری مقدم، حشمت اثر تزریق درون تخم مرغی کروسین بر جوجه درآوری، لیپیدهای پلاسما، وضعیت پاداکسنده و خصوصیات ریخت‌شناسی ژژنوم روده کوچک جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 333-342]

  • سروش زاده، علی اثر بنزیل‌آمینوپورین، کودهای زیستی حل‌کننده فسفات و وزن بنه‌ مادری بر شاخص‌های کمی گل و بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus L.) در منطقه یاسوج [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-113]

  • سعیدی راد، محمد حسین شناسایی و اولویت‌بندی فناوری‌های مناسب سورتینگ پیاز زعفران مبتنی بر تحلیل سلسله مراتبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 301-315]

ش

  • شیرزادی لسکوکلایه، سمیه بررسی راهبردی پتانسیل های اگروتوریسم زعفران تربت حیدریه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]

  • شهیدی، علی تعیین نیاز آبی و ضریب گیاهی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از روش لایسیمتری در اقلیم خشک-کویری بیرجند [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 161-172]

  • شوشتری، محمد ارزیابی اثر دگرآسیبی و ضد قارچی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ و بنه زعفران ((Crocus sativus L. بر گیاه خرفه و قارچ پنی‌سیلیوم [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 255-267]

ص

  • صیادی، محبوبه اثر سن مزرعه، اقلیم، وزن بنه مادری و توده بر عملکرد گل و بنه و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 55-69]

  • صدیق ماکو، سمیه ارزیابی امکان نشاکاری و تولید بنة زعفران در محیط کاشت بدون خاک [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 269-284]

ظ

  • ظریف نشاط، سعید شناسایی و اولویت‌بندی فناوری‌های مناسب سورتینگ پیاز زعفران مبتنی بر تحلیل سلسله مراتبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 301-315]

ع

  • عباسی اول بهلولی، سهیلا ارزیابی امکان نشاکاری و تولید بنة زعفران در محیط کاشت بدون خاک [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 269-284]

  • عزیزی، قربان اثر محلول‌پاشی با کودهای جلبک دریایی، اوره و ریزمغذی بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 141-159]

ف

  • فاضلی رستم‌پور، منصور اثر محلول‌پاشی با کودهای جلبک دریایی، اوره و ریزمغذی بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 141-159]

  • فرزانه بلگردی، محمود رضا مقایسه شاخص‌های انرژی، محیط زیستی و اقتصادی در نظام‌های تولید گندم آبی و زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 29-54]

  • فلاحی، حمیدرضا ارزیابی امکان نشاکاری و تولید بنة زعفران در محیط کاشت بدون خاک [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 269-284]

ق

  • قاسم نژاد، عظیم بررسی نقش بی‌کربنات و شوری آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد گل زعفران در شرایط مزرعه [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 241-253]

  • قربانی، خلیل بررسی نقش بی‌کربنات و شوری آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد گل زعفران در شرایط مزرعه [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 241-253]

  • قربانپور، مریم برهم کنش سطوح تنش شوری و اسید سالیسیلیک روی برخی صفات فیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 359-373]

  • قوامسعیدی نوقابی، سعید تعیین نیاز آبی و ضریب گیاهی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از روش لایسیمتری در اقلیم خشک-کویری بیرجند [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 161-172]

ک

  • کارشکی، حسین بررسی آگاهی، نگرش و تمایل زعفران کاران به کاربرد تحقیقات زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 207-221]

  • کارگر، Seyyed Mohammad Ali بررسی تنوع ژنتیکی صفات رویشی اکوتایپ‌های زعفران خوراکی (Crocus sativus L.) تحت شرایط تنش سرما [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 191-206]

  • کافی، محمد بهبود کارایی انواع علف‌کش‌های بازدارنده ACCase در مزارع زعفران با استفاده از مواد افزودنی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 223-239]

  • کاوسی گیوشاد، محدثه کارایی مدل های ماشین بردار پشتیبان و برنامه ریزی بیان ژن در پیش بینی عملکرد محصول زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 343-358]

  • کرباسی، علیرضا بررسی آگاهی، نگرش و تمایل زعفران کاران به کاربرد تحقیقات زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 207-221]

  • کهنسال، محمد رضا واکاوی نقش عوامل اجتماعی- اقتصادی در پایداری اکولوژیکی کشت زعفران؛ مطالعه موردی شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 317-332]

گ

  • گردکانه، محمد اثرات کاربرد اسید هیومیک به صورت خاکی و محلول پاشی بر خواص کمی و کیفی زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 71-84]

ل

  • لطیفی، هدی مقایسه شاخص‌های انرژی، محیط زیستی و اقتصادی در نظام‌های تولید گندم آبی و زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 29-54]

م

  • مرادی نژاد، فرید تأثیر سطوح ورمی‌کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد موثره گلبرگ وکلاله زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 1-9]

  • مصطفایی، علی بررسی تنوع ژنتیکی صفات رویشی اکوتایپ‌های زعفران خوراکی (Crocus sativus L.) تحت شرایط تنش سرما [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 191-206]

  • معین راد، حمید اثر سن مزرعه، اقلیم، وزن بنه مادری و توده بر عملکرد گل و بنه و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 55-69]

  • مقیمی، زهرا بررسی آگاهی، نگرش و تمایل زعفران کاران به کاربرد تحقیقات زعفران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 207-221]

  • مکاریان، حسن بهبود کارایی انواع علف‌کش‌های بازدارنده ACCase در مزارع زعفران با استفاده از مواد افزودنی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 223-239]

  • ملافیلابی، عبداله اثر سن مزرعه، اقلیم، وزن بنه مادری و توده بر عملکرد گل و بنه و خصوصیات کیفی زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 55-69]

  • موحدی دهنوی، محسن اثر بنزیل‌آمینوپورین، کودهای زیستی حل‌کننده فسفات و وزن بنه‌ مادری بر شاخص‌های کمی گل و بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus L.) در منطقه یاسوج [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-113]

  • مودی، مریم شناسایی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و خصوصیات ضدباکتریایی در گیاه (Crocus pallasii subsp. haussknechtii (Boiss. & Reut. ex Maw) B. Mathew ( [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 127-140]

  • مودی، مهسا ارزیابی امکان نشاکاری و تولید بنة زعفران در محیط کاشت بدون خاک [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 269-284]

  • موسوی، سیدغلامرضا اثر محلول‌پاشی با کودهای جلبک دریایی، اوره و ریزمغذی بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 141-159]

ن

  • نصیری محلاتی، مهدی مقایسه شاخص‌های انرژی، محیط زیستی و اقتصادی در نظام‌های تولید گندم آبی و زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 29-54]

  • نوفرستی، الهه ارزیابی امکان نشاکاری و تولید بنة زعفران در محیط کاشت بدون خاک [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 269-284]

  • نوفرستی، فاطمه ارزیابی اثر دگرآسیبی و ضد قارچی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ و بنه زعفران ((Crocus sativus L. بر گیاه خرفه و قارچ پنی‌سیلیوم [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 255-267]

و

  • ولیزاده، مصطفی همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن CCD1 در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 173-190]

ه

  • همتی، خدایار بررسی نقش بی‌کربنات و شوری آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد گل زعفران در شرایط مزرعه [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 241-253]

ی

  • یعقوب‌زاده، مصطفی تعیین نیاز آبی و ضریب گیاهی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از روش لایسیمتری در اقلیم خشک-کویری بیرجند [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 161-172]

  • یوسفی جوان، ایمان برهم کنش سطوح تنش شوری و اسید سالیسیلیک روی برخی صفات فیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 359-373]