دوره و شماره: دوره 9، شماره 1 - شماره پیاپی 17، شهریور 1400 
القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما

صفحه 115-129

10.22077/jsr.2020.3742.1140

سید ابراهیم سیفتی؛ علی محمد محیط اردکانی؛ علی ایزانلو؛ اعظم برزویی


بررسی نیازهای آموزشی زعفران‌کاران شهرستان کرمانشاه: دستاورد آموزش مجازی کشاورزی در شرایط بحران بیماری کووید- 19

صفحه 131-145

10.22077/jsr.2021.3834.1144

لیدا شرفی؛ کیومرث زرافشانی؛ مجتبی شکربیگی؛ محمدرضا نگارستانی؛ فریبرز کرمی؛ عظیم پای بست؛ غلامرضا نوری؛ مهدیس قاسمی؛ سمانه سنجابی


تحلیل چالش‌های تولید زعفران از دیدگاه زعفران‌کاران شهرستان مشهد

صفحه 177-193

10.22077/jsr.2020.3087.1120

خلیل کلانتری؛ علی اسدی؛ محبوبه میرجلالی فیلابی؛ رسول لوایی آدریانی