آ
-
آبکشت
مقایسه گلدهی و شاخصهای رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعهای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]
-
آیروپونیک
اثر تعداد جوانه رأسی بنه بر گلدهی و برخی خصوصیات کیفی کلاله زعفران در دو سیستم کشت خاکی و هواکشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 346-361]
-
آزمون عدم برازش
بهینه سازی سطوح کود دامی و پتاسیم در زراعت زعفران با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
-
آسکوربات
اثرات محلولپاشی عصاره جلبک دریایی و اسید آسکوربیک بر صفات کمی و کیفی زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 93-79]
-
آغازگر اختصاصی
ردیابی مولکولی ویروس موزاییک خیار (CMV) در مزارع زعفران شهرستان بشرویه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 314-327]
-
آگاهی از برند
بررسی عوامل موثر بر برندسازی داخلی محصول زعفران (مطالعه موردی برند قائنات و سحر خیز) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 160-176]
-
آنتیاکسیدان
اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانههای فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 297-313]
-
آنتوسیانین
اثرات محلولپاشی عصاره جلبک دریایی و اسید آسکوربیک بر صفات کمی و کیفی زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 93-79]
-
آنتوسیانین
ریزپوشانی عصاره آبی زعفران به دو روش خشک کردن پاششی و انجمادی با هدف کاربرد در نوشیدنی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 236-249]
ا
-
اثرات کاشت
تبیین اثرات کشت زعفران در منطقه مختار شهرستان بویراحمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 201-220]
-
اثرات محصولات ارز آور
وضعیت تولید محصولات ارزآور زعفران و پسته و اثرات آن در خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: دهستان رشتخوار) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 250-267]
-
الگوریتم یادگیری ماشینی
شناسایی مناطق مطلوب کشت زعفران زراعی (.Crocus sativus L) با استفاده از مدلهای مبتنی بر هوش مصنوعی در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 328-345]
-
انجمادی
ریزپوشانی عصاره آبی زعفران به دو روش خشک کردن پاششی و انجمادی با هدف کاربرد در نوشیدنی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 236-249]
ب
-
بینایی ماشین
کاربردهای بینایی ماشین در حوزه گیاه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 177-200]
-
بنه
بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 268-275]
-
بنه دختری
تأثیر کمپوست زباله شهری بر روند تغییرات برخی فلزات سنگین در گیاه و ارتباط آن با ویژگیهای رشدی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-30]
پ
-
پاتوژن
ارزیابی اثر دگرآسیبی و قارچکشی عصاره آبی برگ و بنه زعفران (.Crocus sativus L) بر خردل وحشی و قارچ آلترناریا [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 221-235]
-
پاششی
ریزپوشانی عصاره آبی زعفران به دو روش خشک کردن پاششی و انجمادی با هدف کاربرد در نوشیدنی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 236-249]
-
پردازش تصویر
کاربردهای بینایی ماشین در حوزه گیاه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 177-200]
-
پرولین
تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-47]
-
پرولین
ارزیابی واکنشهای مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه زعفران به تنش شوری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 124-138]
-
پسته
وضعیت تولید محصولات ارزآور زعفران و پسته و اثرات آن در خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: دهستان رشتخوار) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 250-267]
-
پیکروکروسین
بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 78-66]
-
پیکروکروسین
اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانههای فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 297-313]
ت
-
تابآوری
ارزیابی تابآوری سیستمهای زراعی در برابر تغییرات اقلیم با مقیاس شارپ (مورد مطالعه: زعفرانکاران استان کرمانشاه) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 139-159]
-
تحصیلات
بررسی وضعیت زعفرانکاران و عوامل زراعی تاثیرگذار در عملکرد زعفران در استانهای خراسان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 362-380]
-
تداعی برند
بررسی عوامل موثر بر برندسازی داخلی محصول زعفران (مطالعه موردی برند قائنات و سحر خیز) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 160-176]
-
تصویر و نگرش به برند
بررسی عوامل موثر بر برندسازی داخلی محصول زعفران (مطالعه موردی برند قائنات و سحر خیز) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 160-176]
-
تعداد بنههای دختری
اثر تلقیح با میکوریزا، وزن بنه مادری و هیومیک اسید بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 48-65]
-
تعداد گل
واکنش کمی و کیفی زعفران به ماده آلی بیوچار و تنش کمآبی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 276-288]
-
تغییرات اقلیمی
ارزیابی تابآوری سیستمهای زراعی در برابر تغییرات اقلیم با مقیاس شارپ (مورد مطالعه: زعفرانکاران استان کرمانشاه) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 139-159]
-
تغییرات اقلیمی
شناسایی مناطق مطلوب کشت زعفران زراعی (.Crocus sativus L) با استفاده از مدلهای مبتنی بر هوش مصنوعی در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 328-345]
-
تلقیح میکوریزایی
اثر تلقیح با میکوریزا، وزن بنه مادری و هیومیک اسید بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 48-65]
-
تناسب زیستگاه
شناسایی مناطق مطلوب کشت زعفران زراعی (.Crocus sativus L) با استفاده از مدلهای مبتنی بر هوش مصنوعی در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 328-345]
-
توالی یابی
ردیابی مولکولی ویروس موزاییک خیار (CMV) در مزارع زعفران شهرستان بشرویه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 314-327]
-
توزیع جغرافیایی گونه
شناسایی مناطق مطلوب کشت زعفران زراعی (.Crocus sativus L) با استفاده از مدلهای مبتنی بر هوش مصنوعی در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 328-345]
-
تولید
وضعیت تولید محصولات ارزآور زعفران و پسته و اثرات آن در خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: دهستان رشتخوار) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 250-267]
د
-
درجهبندی
کاربردهای بینایی ماشین در حوزه گیاه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 177-200]
-
دهستان رشتخوار
وضعیت تولید محصولات ارزآور زعفران و پسته و اثرات آن در خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: دهستان رشتخوار) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 250-267]
ز
-
زعفران
تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (.Crocus sativus L) در سال اول پژوهش [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 108-123]
-
زعفران
بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 78-66]
-
زعفران
ارزیابی واکنشهای مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه زعفران به تنش شوری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 124-138]
-
زعفران
کاربردهای بینایی ماشین در حوزه گیاه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 177-200]
-
زعفران
وضعیت تولید محصولات ارزآور زعفران و پسته و اثرات آن در خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: دهستان رشتخوار) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 250-267]
-
زعفران
واکنش کمی و کیفی زعفران به ماده آلی بیوچار و تنش کمآبی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 276-288]
-
زعفران
ردیابی مولکولی ویروس موزاییک خیار (CMV) در مزارع زعفران شهرستان بشرویه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 314-327]
-
زعفران
اثر تعداد جوانه رأسی بنه بر گلدهی و برخی خصوصیات کیفی کلاله زعفران در دو سیستم کشت خاکی و هواکشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 346-361]
-
زعفرانکار
ارزیابی تابآوری سیستمهای زراعی در برابر تغییرات اقلیم با مقیاس شارپ (مورد مطالعه: زعفرانکاران استان کرمانشاه) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 139-159]
ژ
-
ژن پروتئین پوششی
ردیابی مولکولی ویروس موزاییک خیار (CMV) در مزارع زعفران شهرستان بشرویه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 314-327]
س
-
سافرانال
اثرات محلولپاشی عصاره جلبک دریایی و اسید آسکوربیک بر صفات کمی و کیفی زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 93-79]
-
سافرانال
اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانههای فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 297-313]
-
سرب
تأثیر کمپوست زباله شهری بر روند تغییرات برخی فلزات سنگین در گیاه و ارتباط آن با ویژگیهای رشدی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-30]
-
سیستم زراعی
ارزیابی تابآوری سیستمهای زراعی در برابر تغییرات اقلیم با مقیاس شارپ (مورد مطالعه: زعفرانکاران استان کرمانشاه) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 139-159]
-
سطح زیر کشت
بررسی وضعیت زعفرانکاران و عوامل زراعی تاثیرگذار در عملکرد زعفران در استانهای خراسان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 362-380]
-
سن
بررسی وضعیت زعفرانکاران و عوامل زراعی تاثیرگذار در عملکرد زعفران در استانهای خراسان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 362-380]
-
سناریوی اقتصادی
بهینه سازی سطوح کود دامی و پتاسیم در زراعت زعفران با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
ش
-
شاخص مطلوبیت
بهینه سازی سطوح کود دامی و پتاسیم در زراعت زعفران با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
-
شاخصهای رنگ هانتر
مقایسه گلدهی و شاخصهای رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعهای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]
-
شهرستان بشرویه
ردیابی مولکولی ویروس موزاییک خیار (CMV) در مزارع زعفران شهرستان بشرویه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 314-327]
-
شوری
ارزیابی واکنشهای مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه زعفران به تنش شوری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 124-138]
ص
-
صفات کیفی
واکنش کمی و کیفی زعفران به ماده آلی بیوچار و تنش کمآبی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 276-288]
ض
-
ضریب گیاهی یکجزئی و دوجزئی
تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (.Crocus sativus L) در سال اول پژوهش [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 108-123]
ع
-
عرض جغرافیایی
بررسی وضعیت زعفرانکاران و عوامل زراعی تاثیرگذار در عملکرد زعفران در استانهای خراسان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 362-380]
-
علفکش طبیعی
ارزیابی اثر دگرآسیبی و قارچکشی عصاره آبی برگ و بنه زعفران (.Crocus sativus L) بر خردل وحشی و قارچ آلترناریا [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 221-235]
-
علی- مقایسه ای
تبیین اثرات کشت زعفران در منطقه مختار شهرستان بویراحمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 201-220]
-
عملکرد برند
بررسی عوامل موثر بر برندسازی داخلی محصول زعفران (مطالعه موردی برند قائنات و سحر خیز) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 160-176]
-
عملکرد بنههای دختری
اثر تلقیح با میکوریزا، وزن بنه مادری و هیومیک اسید بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 48-65]
-
عملکرد کلاله
تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-47]
-
عملکرد کلاله
تأثیر کمپوست زباله شهری بر روند تغییرات برخی فلزات سنگین در گیاه و ارتباط آن با ویژگیهای رشدی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-30]
-
عناصر ریز مغذی
بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 78-66]
ف
-
فلزات سنگین
تأثیر کمپوست زباله شهری بر روند تغییرات برخی فلزات سنگین در گیاه و ارتباط آن با ویژگیهای رشدی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-30]
-
فنل کل
اثرات محلولپاشی عصاره جلبک دریایی و اسید آسکوربیک بر صفات کمی و کیفی زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 93-79]
-
فنلکل
ارزیابی واکنشهای مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه زعفران به تنش شوری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 124-138]
ق
-
قارچکش طبیعی
ارزیابی اثر دگرآسیبی و قارچکشی عصاره آبی برگ و بنه زعفران (.Crocus sativus L) بر خردل وحشی و قارچ آلترناریا [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 221-235]
ک
-
کاروتنویید
اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانههای فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 297-313]
-
کاروتنوئیدها
تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-47]
-
کروسین
بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 78-66]
-
کروسین
ارزیابی واکنشهای مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه زعفران به تنش شوری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 124-138]
-
کروسین
ریزپوشانی عصاره آبی زعفران به دو روش خشک کردن پاششی و انجمادی با هدف کاربرد در نوشیدنی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 236-249]
-
کروسین
اثر تعداد جوانه رأسی بنه بر گلدهی و برخی خصوصیات کیفی کلاله زعفران در دو سیستم کشت خاکی و هواکشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 346-361]
-
کشت بدون خاک
مقایسه گلدهی و شاخصهای رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعهای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]
-
کشت زعفران
تبیین اثرات کشت زعفران در منطقه مختار شهرستان بویراحمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 201-220]
-
کلاله
مقایسه گلدهی و شاخصهای رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعهای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]
-
کلاله
اثرات محلولپاشی عصاره جلبک دریایی و اسید آسکوربیک بر صفات کمی و کیفی زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 93-79]
-
کلاله
کاربردهای بینایی ماشین در حوزه گیاه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 177-200]
-
کلاله
واکنش کمی و کیفی زعفران به ماده آلی بیوچار و تنش کمآبی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 276-288]
-
کلاله
بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 268-275]
-
کلروفیل
اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانههای فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 297-313]
-
کلونی قارچ
ارزیابی اثر دگرآسیبی و قارچکشی عصاره آبی برگ و بنه زعفران (.Crocus sativus L) بر خردل وحشی و قارچ آلترناریا [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 221-235]
-
کود آلی
بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 268-275]
-
کود زیستی
اثرات محلولپاشی عصاره جلبک دریایی و اسید آسکوربیک بر صفات کمی و کیفی زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 93-79]
-
کود شیمیایی
بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 268-275]
گ
-
گلخانه
اثر تعداد جوانه رأسی بنه بر گلدهی و برخی خصوصیات کیفی کلاله زعفران در دو سیستم کشت خاکی و هواکشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 346-361]
-
گلدهی
مقایسه گلدهی و شاخصهای رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعهای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]
-
گلدهی
اثرات محلولپاشی عصاره جلبک دریایی و اسید آسکوربیک بر صفات کمی و کیفی زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 93-79]
ل
-
لایسیمتر
تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (.Crocus sativus L) در سال اول پژوهش [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 108-123]
م
-
ماده آلی
واکنش کمی و کیفی زعفران به ماده آلی بیوچار و تنش کمآبی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 276-288]
-
مالتودکسترین
ریزپوشانی عصاره آبی زعفران به دو روش خشک کردن پاششی و انجمادی با هدف کاربرد در نوشیدنی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 236-249]
-
میانگین جذر مربعات خطا
بهینه سازی سطوح کود دامی و پتاسیم در زراعت زعفران با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
-
مقیاس شارپ
ارزیابی تابآوری سیستمهای زراعی در برابر تغییرات اقلیم با مقیاس شارپ (مورد مطالعه: زعفرانکاران استان کرمانشاه) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 139-159]
-
مناطق خشک و نیمهخشک
شناسایی مناطق مطلوب کشت زعفران زراعی (.Crocus sativus L) با استفاده از مدلهای مبتنی بر هوش مصنوعی در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 328-345]
-
منطقه مختار
تبیین اثرات کشت زعفران در منطقه مختار شهرستان بویراحمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 201-220]
ن
-
نیاز آبی
تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (.Crocus sativus L) در سال اول پژوهش [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 108-123]
-
نشت الکترولیت ها
تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-47]
و
-
واکنش زنجیره ای پلیمراز
ردیابی مولکولی ویروس موزاییک خیار (CMV) در مزارع زعفران شهرستان بشرویه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 314-327]
-
وزن بنه مادری
بررسی وضعیت زعفرانکاران و عوامل زراعی تاثیرگذار در عملکرد زعفران در استانهای خراسان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 362-380]
-
وزن خشک کلاله
اثر تلقیح با میکوریزا، وزن بنه مادری و هیومیک اسید بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 48-65]
-
وفاداری به برند
بررسی عوامل موثر بر برندسازی داخلی محصول زعفران (مطالعه موردی برند قائنات و سحر خیز) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 160-176]