آ

  • آبگرمی، محدثه مقایسه گلدهی و شاخص‌های رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعه‌ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]

  • آتشی، صادق ارزیابی واکنش‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه زعفران به تنش شوری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 124-138]

ا

  • ابراهیمی، محمد جواد بهینه سازی سطوح کود دامی و پتاسیم در زراعت زعفران با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]

  • احمدی، جلیل شناسایی مناطق مطلوب کشت زعفران زراعی (.Crocus sativus L) با استفاده از مدل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 328-345]

  • احمدوند، مصطفی تبیین اثرات کشت زعفران در منطقه مختار شهرستان بویراحمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 201-220]

  • ایزدی، علی وضعیت تولید محصولات ارزآور زعفران و پسته و اثرات آن در خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: دهستان رشتخوار) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 250-267]

  • اصغری لفمجانی، صادق وضعیت تولید محصولات ارزآور زعفران و پسته و اثرات آن در خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: دهستان رشتخوار) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 250-267]

  • اقحوانی شجری، مهسا مقایسه گلدهی و شاخص‌های رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعه‌ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]

  • امینی فرد، محمد حسین تأثیر کمپوست زباله شهری بر روند تغییرات برخی فلزات سنگین در گیاه و ارتباط آن با ویژگی‏های رشدی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-30]

  • امینی فرد، محمد حسین بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 268-275]

  • امینی فرد، محمد حسین اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانه‌های فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 297-313]

  • ایوبی، خیراحمد بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 78-66]

ب

  • بیات، حسن بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 268-275]

  • بیات، حسن اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانه‌های فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 297-313]

  • باقری فرد، امین الله اثر تعداد جوانه رأسی بنه بر گلدهی و برخی خصوصیات کیفی کلاله زعفران در دو سیستم کشت خاکی و هواکشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 346-361]

  • بهدانی، محمدعلی تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (.Crocus sativus L) در سال اول پژوهش [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 108-123]

  • بهدانی، محمد علی تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-47]

پ

  • پیشوایی، سمیه تبیین اثرات کشت زعفران در منطقه مختار شهرستان بویراحمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 201-220]

ت

  • توکلی، زهرا ارزیابی اثر دگرآسیبی و قارچ‌کشی عصاره آبی برگ و بنه زعفران (.Crocus sativus L) بر خردل وحشی و قارچ آلترناریا [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 221-235]

ج

  • جعفرپور چکاب، زهرا شناسایی مناطق مطلوب کشت زعفران زراعی (.Crocus sativus L) با استفاده از مدل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 328-345]

  • جهانی، مهدی ارزیابی اثر دگرآسیبی و قارچ‌کشی عصاره آبی برگ و بنه زعفران (.Crocus sativus L) بر خردل وحشی و قارچ آلترناریا [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 221-235]

  • جهانی، مهدی ردیابی مولکولی ویروس موزاییک خیار (CMV) در مزارع زعفران شهرستان بشرویه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 314-327]

چ

  • چوپان، یحیی واکنش کمی و کیفی زعفران به ماده آلی بیوچار و تنش کم‌آبی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 276-288]

ح

  • حاجی آبادی، فاطمه تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (.Crocus sativus L) در سال اول پژوهش [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 108-123]

  • حاج مرادی، فاطمه بررسی عوامل موثر بر برندسازی داخلی محصول زعفران (مطالعه موردی برند قائنات و سحر خیز) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 160-176]

  • حیدری، سعید بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 78-66]

  • حسینی، سید امیرحسین مقایسه گلدهی و شاخص‌های رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعه‌ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]

  • حسینی، عاطفه ردیابی مولکولی ویروس موزاییک خیار (CMV) در مزارع زعفران شهرستان بشرویه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 314-327]

  • حکیم زاده، وحید ریزپوشانی عصاره آبی زعفران به دو روش خشک کردن پاششی و انجمادی با هدف کاربرد در نوشیدنی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 236-249]

  • حمامی، حسین ارزیابی اثر دگرآسیبی و قارچ‌کشی عصاره آبی برگ و بنه زعفران (.Crocus sativus L) بر خردل وحشی و قارچ آلترناریا [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 221-235]

  • حمامی، علیرضا ردیابی مولکولی ویروس موزاییک خیار (CMV) در مزارع زعفران شهرستان بشرویه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 314-327]

خ

  • خاشعی سیوکی، عباس تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (.Crocus sativus L) در سال اول پژوهش [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 108-123]

  • خاکساری مقدم، علی بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 268-275]

  • خاکساری مقدم، علی اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانه‌های فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 297-313]

  • خرم دل، سرور بهینه سازی سطوح کود دامی و پتاسیم در زراعت زعفران با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]

  • خرم دل، سرور اثر تلقیح با میکوریزا، وزن بنه مادری و هیومیک اسید بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 48-65]

  • خرم دل، سرور بررسی وضعیت زعفران‌کاران و عوامل زراعی تاثیرگذار در عملکرد زعفران در استان‌های خراسان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 362-380]

ر

  • رستمی، فرحناز ارزیابی تاب‌آوری سیستم‌های زراعی در برابر تغییرات اقلیم با مقیاس شارپ (مورد مطالعه: زعفران‌کاران استان کرمانشاه) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 139-159]

  • رضوانی مقدم، پرویز بررسی وضعیت زعفران‌کاران و عوامل زراعی تاثیرگذار در عملکرد زعفران در استان‌های خراسان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 362-380]

  • رهنما، سعیده ریزپوشانی عصاره آبی زعفران به دو روش خشک کردن پاششی و انجمادی با هدف کاربرد در نوشیدنی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 236-249]

ز

  • زیبا، نرگس مقایسه گلدهی و شاخص‌های رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعه‌ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]

  • زرافشانی، کیومرث ارزیابی تاب‌آوری سیستم‌های زراعی در برابر تغییرات اقلیم با مقیاس شارپ (مورد مطالعه: زعفران‌کاران استان کرمانشاه) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 139-159]

س

  • سالاریان، علیجان تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-47]

ش

  • شیرزادی، فاطمه تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (.Crocus sativus L) در سال اول پژوهش [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 108-123]

  • شهیدی، علی تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (.Crocus sativus L) در سال اول پژوهش [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 108-123]

ص

  • صابونچی، افروز ارزیابی تاب‌آوری سیستم‌های زراعی در برابر تغییرات اقلیم با مقیاس شارپ (مورد مطالعه: زعفران‌کاران استان کرمانشاه) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 139-159]

  • صباحی بجستانی، مهری مقایسه گلدهی و شاخص‌های رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعه‌ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]

ع

  • عباسی اول بهلولی، سهیلا مقایسه گلدهی و شاخص‌های رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعه‌ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]

  • عرب، صفیه اثرات محلول‌پاشی عصاره جلبک دریایی و اسید آسکوربیک بر صفات کمی و کیفی زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 93-79]

  • عیسی زاده ماتک، معصومه ارزیابی واکنش‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه زعفران به تنش شوری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 124-138]

  • عسکری، یوسف اثر تعداد جوانه رأسی بنه بر گلدهی و برخی خصوصیات کیفی کلاله زعفران در دو سیستم کشت خاکی و هواکشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 346-361]

  • عیسوند، حمیدرضا بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 78-66]

  • علیجانی، فاطمه بررسی عوامل موثر بر برندسازی داخلی محصول زعفران (مطالعه موردی برند قائنات و سحر خیز) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 160-176]

ف

  • فلاحی، حمیدرضا مقایسه گلدهی و شاخص‌های رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعه‌ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]

  • فلاحی، حمیدرضا بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 268-275]

  • فلاحی، حمیدرضا اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانه‌های فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 297-313]

ک

  • کاوه، حامد تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-47]

  • کوچکی، علیرضا اثر تلقیح با میکوریزا، وزن بنه مادری و هیومیک اسید بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 48-65]

م

  • میثمی زاده، مهسا مقایسه گلدهی و شاخص‌های رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعه‌ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]

  • محمودی، سهراب تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-47]

  • مرادی مقدم، سجاد مقایسه گلدهی و شاخص‌های رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعه‌ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]

  • معلم بنهنگی، فاطمه بهینه سازی سطوح کود دامی و پتاسیم در زراعت زعفران با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]

  • موحد قدسی نیا، سید رضا کاربردهای بینایی ماشین در حوزه گیاه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 177-200]

  • موسوی فرد، صادق بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 78-66]

  • مومنی دمنه، جواد شناسایی مناطق مطلوب کشت زعفران زراعی (.Crocus sativus L) با استفاده از مدل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 328-345]

ن

  • نصیری محلاتی، مهدی بهینه سازی سطوح کود دامی و پتاسیم در زراعت زعفران با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]

  • نصیری محلاتی، مهدی اثر تلقیح با میکوریزا، وزن بنه مادری و هیومیک اسید بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 48-65]

  • نواب پور، سعید ارزیابی واکنش‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه زعفران به تنش شوری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 124-138]

  • نوری، علیرضا اثر تلقیح با میکوریزا، وزن بنه مادری و هیومیک اسید بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 48-65]

  • نوری پور، مهدی تبیین اثرات کشت زعفران در منطقه مختار شهرستان بویراحمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 201-220]

ه

  • هاتفی فرجیان، محمد حسن بررسی وضعیت زعفران‌کاران و عوامل زراعی تاثیرگذار در عملکرد زعفران در استان‌های خراسان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 362-380]