آ
-
آبگرمی، محدثه
مقایسه گلدهی و شاخصهای رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعهای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]
-
آتشی، صادق
ارزیابی واکنشهای مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه زعفران به تنش شوری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 124-138]
ا
-
ابراهیمی، محمد جواد
بهینه سازی سطوح کود دامی و پتاسیم در زراعت زعفران با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
-
احمدی، جلیل
شناسایی مناطق مطلوب کشت زعفران زراعی (.Crocus sativus L) با استفاده از مدلهای مبتنی بر هوش مصنوعی در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 328-345]
-
احمدوند، مصطفی
تبیین اثرات کشت زعفران در منطقه مختار شهرستان بویراحمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 201-220]
-
ایزدی، علی
وضعیت تولید محصولات ارزآور زعفران و پسته و اثرات آن در خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: دهستان رشتخوار) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 250-267]
-
اصغری لفمجانی، صادق
وضعیت تولید محصولات ارزآور زعفران و پسته و اثرات آن در خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: دهستان رشتخوار) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 250-267]
-
اقحوانی شجری، مهسا
مقایسه گلدهی و شاخصهای رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعهای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]
-
امینی فرد، محمد حسین
تأثیر کمپوست زباله شهری بر روند تغییرات برخی فلزات سنگین در گیاه و ارتباط آن با ویژگیهای رشدی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-30]
-
امینی فرد، محمد حسین
بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 268-275]
-
امینی فرد، محمد حسین
اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانههای فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 297-313]
-
ایوبی، خیراحمد
بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 78-66]
ب
-
بیات، حسن
بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 268-275]
-
بیات، حسن
اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانههای فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 297-313]
-
باقری فرد، امین الله
اثر تعداد جوانه رأسی بنه بر گلدهی و برخی خصوصیات کیفی کلاله زعفران در دو سیستم کشت خاکی و هواکشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 346-361]
-
بهدانی، محمدعلی
تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (.Crocus sativus L) در سال اول پژوهش [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 108-123]
-
بهدانی، محمد علی
تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-47]
پ
-
پیشوایی، سمیه
تبیین اثرات کشت زعفران در منطقه مختار شهرستان بویراحمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 201-220]
ت
-
توکلی، زهرا
ارزیابی اثر دگرآسیبی و قارچکشی عصاره آبی برگ و بنه زعفران (.Crocus sativus L) بر خردل وحشی و قارچ آلترناریا [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 221-235]
ج
-
جعفرپور چکاب، زهرا
شناسایی مناطق مطلوب کشت زعفران زراعی (.Crocus sativus L) با استفاده از مدلهای مبتنی بر هوش مصنوعی در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 328-345]
-
جهانی، مهدی
ارزیابی اثر دگرآسیبی و قارچکشی عصاره آبی برگ و بنه زعفران (.Crocus sativus L) بر خردل وحشی و قارچ آلترناریا [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 221-235]
-
جهانی، مهدی
ردیابی مولکولی ویروس موزاییک خیار (CMV) در مزارع زعفران شهرستان بشرویه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 314-327]
چ
-
چوپان، یحیی
واکنش کمی و کیفی زعفران به ماده آلی بیوچار و تنش کمآبی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 276-288]
ح
-
حاجی آبادی، فاطمه
تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (.Crocus sativus L) در سال اول پژوهش [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 108-123]
-
حاج مرادی، فاطمه
بررسی عوامل موثر بر برندسازی داخلی محصول زعفران (مطالعه موردی برند قائنات و سحر خیز) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 160-176]
-
حیدری، سعید
بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 78-66]
-
حسینی، سید امیرحسین
مقایسه گلدهی و شاخصهای رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعهای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]
-
حسینی، عاطفه
ردیابی مولکولی ویروس موزاییک خیار (CMV) در مزارع زعفران شهرستان بشرویه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 314-327]
-
حکیم زاده، وحید
ریزپوشانی عصاره آبی زعفران به دو روش خشک کردن پاششی و انجمادی با هدف کاربرد در نوشیدنی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 236-249]
-
حمامی، حسین
ارزیابی اثر دگرآسیبی و قارچکشی عصاره آبی برگ و بنه زعفران (.Crocus sativus L) بر خردل وحشی و قارچ آلترناریا [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 221-235]
-
حمامی، علیرضا
ردیابی مولکولی ویروس موزاییک خیار (CMV) در مزارع زعفران شهرستان بشرویه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 314-327]
خ
-
خاشعی سیوکی، عباس
تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (.Crocus sativus L) در سال اول پژوهش [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 108-123]
-
خاکساری مقدم، علی
بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 268-275]
-
خاکساری مقدم، علی
اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانههای فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 297-313]
-
خرم دل، سرور
بهینه سازی سطوح کود دامی و پتاسیم در زراعت زعفران با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
-
خرم دل، سرور
اثر تلقیح با میکوریزا، وزن بنه مادری و هیومیک اسید بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 48-65]
-
خرم دل، سرور
بررسی وضعیت زعفرانکاران و عوامل زراعی تاثیرگذار در عملکرد زعفران در استانهای خراسان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 362-380]
ر
-
رستمی، فرحناز
ارزیابی تابآوری سیستمهای زراعی در برابر تغییرات اقلیم با مقیاس شارپ (مورد مطالعه: زعفرانکاران استان کرمانشاه) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 139-159]
-
رضوانی مقدم، پرویز
بررسی وضعیت زعفرانکاران و عوامل زراعی تاثیرگذار در عملکرد زعفران در استانهای خراسان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 362-380]
-
رهنما، سعیده
ریزپوشانی عصاره آبی زعفران به دو روش خشک کردن پاششی و انجمادی با هدف کاربرد در نوشیدنی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 236-249]
ز
-
زیبا، نرگس
مقایسه گلدهی و شاخصهای رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعهای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]
-
زرافشانی، کیومرث
ارزیابی تابآوری سیستمهای زراعی در برابر تغییرات اقلیم با مقیاس شارپ (مورد مطالعه: زعفرانکاران استان کرمانشاه) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 139-159]
س
-
سالاریان، علیجان
تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-47]
ش
-
شیرزادی، فاطمه
تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (.Crocus sativus L) در سال اول پژوهش [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 108-123]
-
شهیدی، علی
تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (.Crocus sativus L) در سال اول پژوهش [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 108-123]
ص
-
صابونچی، افروز
ارزیابی تابآوری سیستمهای زراعی در برابر تغییرات اقلیم با مقیاس شارپ (مورد مطالعه: زعفرانکاران استان کرمانشاه) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 139-159]
-
صباحی بجستانی، مهری
مقایسه گلدهی و شاخصهای رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعهای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]
ع
-
عباسی اول بهلولی، سهیلا
مقایسه گلدهی و شاخصهای رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعهای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]
-
عرب، صفیه
اثرات محلولپاشی عصاره جلبک دریایی و اسید آسکوربیک بر صفات کمی و کیفی زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 93-79]
-
عیسی زاده ماتک، معصومه
ارزیابی واکنشهای مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه زعفران به تنش شوری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 124-138]
-
عسکری، یوسف
اثر تعداد جوانه رأسی بنه بر گلدهی و برخی خصوصیات کیفی کلاله زعفران در دو سیستم کشت خاکی و هواکشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 346-361]
-
عیسوند، حمیدرضا
بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 78-66]
-
علیجانی، فاطمه
بررسی عوامل موثر بر برندسازی داخلی محصول زعفران (مطالعه موردی برند قائنات و سحر خیز) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 160-176]
ف
-
فلاحی، حمیدرضا
مقایسه گلدهی و شاخصهای رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعهای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]
-
فلاحی، حمیدرضا
بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 268-275]
-
فلاحی، حمیدرضا
اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانههای فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 297-313]
ک
-
کاوه، حامد
تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-47]
-
کوچکی، علیرضا
اثر تلقیح با میکوریزا، وزن بنه مادری و هیومیک اسید بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 48-65]
م
-
میثمی زاده، مهسا
مقایسه گلدهی و شاخصهای رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعهای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]
-
محمودی، سهراب
تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-47]
-
مرادی مقدم، سجاد
مقایسه گلدهی و شاخصهای رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعهای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 94-107]
-
معلم بنهنگی، فاطمه
بهینه سازی سطوح کود دامی و پتاسیم در زراعت زعفران با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
-
موحد قدسی نیا، سید رضا
کاربردهای بینایی ماشین در حوزه گیاه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 177-200]
-
موسوی فرد، صادق
بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 78-66]
-
مومنی دمنه، جواد
شناسایی مناطق مطلوب کشت زعفران زراعی (.Crocus sativus L) با استفاده از مدلهای مبتنی بر هوش مصنوعی در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 328-345]
ن
-
نصیری محلاتی، مهدی
بهینه سازی سطوح کود دامی و پتاسیم در زراعت زعفران با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
-
نصیری محلاتی، مهدی
اثر تلقیح با میکوریزا، وزن بنه مادری و هیومیک اسید بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 48-65]
-
نواب پور، سعید
ارزیابی واکنشهای مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه زعفران به تنش شوری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 124-138]
-
نوری، علیرضا
اثر تلقیح با میکوریزا، وزن بنه مادری و هیومیک اسید بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 48-65]
-
نوری پور، مهدی
تبیین اثرات کشت زعفران در منطقه مختار شهرستان بویراحمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 201-220]
ه
-
هاتفی فرجیان، محمد حسن
بررسی وضعیت زعفرانکاران و عوامل زراعی تاثیرگذار در عملکرد زعفران در استانهای خراسان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 362-380]