آ

  • آگاهی ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان ‌جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]

  • آنتوسیانین شناسایی دو قند جدید در ضایعات زعفران با استفاده از کروماتوگرافی گازی- طیف سنج جرمی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 90-99]

ا

  • اکولوژی بررسی آثار اقتصادی-اجتماعی و برآورد سود کشت و کار زعفران در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-89]

  • الگوی پروبیت بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفران‌کاران برای بهره‌برداری از آب‌های زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]

  • الگوی توبیت بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفران‌کاران برای بهره‌برداری از آب‌های زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]

ب

  • بلدرچین اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 181-189]

  • بنه رابطه بین تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط زراعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 64-77]

  • بنه اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخص‌های کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]

  • بومی ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان ‌جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]

پ

  • پس‌ از برداشت بررسی آثار اقتصادی-اجتماعی و برآورد سود کشت و کار زعفران در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-89]

  • پیکروکروسین اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخص‌های کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]

  • پیکروکروسین اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو توده زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 139-149]

  • پیکروکروسین بهینه‌سازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 151-162]

  • پهنه‌بندی پهنه‌بندی کیفی تولید زعفران با استفاده از روش زمین‌آمار (مطالعه موردی: استان‌های خراسان رضوی و جنوبی) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 124-137]

  • پوشش‌پروتئینی ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در علف هرز ناخنک (Goldbachia laevigata) در مزارع زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 191-200]

ت

  • تبارزایی ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در علف هرز ناخنک (Goldbachia laevigata) در مزارع زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 191-200]

  • ترکیبات زیست فعال رابطه بین تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط زراعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 64-77]

  • ترویج ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان ‌جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]

  • تست پانل اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 33-44]

  • تغییرات آب و هوایی بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستان‌های سنقر و صحنه در استان کرمانشاه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-123]

  • تنش رطوبت اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخص‌های کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]

خ

  • خراسان پهنه‌بندی کیفی تولید زعفران با استفاده از روش زمین‌آمار (مطالعه موردی: استان‌های خراسان رضوی و جنوبی) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 124-137]

  • خراسان جنوبی ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان ‌جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]

د

  • درصد نیتروژن بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 100-110]

  • دما پیش‌بینی عملکرد زعفران با استفاده از روش‌های داده‌کاوی و تعیین پارامترهای اقلیمی مؤثر بر آن در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-17]

  • دور آبیاری اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]

ر

  • ریزوسفر رابطه بین تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط زراعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 64-77]

  • رشد رویشی اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]

  • رویدادهای حدی اقلیمی مدل‌سازی عملکرد زعفران با توجه به شاخص‌های حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]

  • روش ارزش‌گذاری مشروط بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفران‌کاران برای بهره‌برداری از آب‌های زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]

ز

  • زعفران بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستان‌های سنقر و صحنه در استان کرمانشاه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-123]

  • زعفران پهنه‌بندی کیفی تولید زعفران با استفاده از روش زمین‌آمار (مطالعه موردی: استان‌های خراسان رضوی و جنوبی) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 124-137]

  • زعفران بهینه‌سازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 151-162]

  • زعفران ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در علف هرز ناخنک (Goldbachia laevigata) در مزارع زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 191-200]

  • زمین‌آمار پهنه‌بندی کیفی تولید زعفران با استفاده از روش زمین‌آمار (مطالعه موردی: استان‌های خراسان رضوی و جنوبی) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 124-137]

س

  • سازگاری به کم‌آبی اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]

  • سافرانال اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخص‌های کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]

  • سافرانال اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو توده زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 139-149]

  • سافرانال بهینه‌سازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 151-162]

  • سبزینگی اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و رنگیزه‏های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]

  • سود سالانه بررسی آثار اقتصادی-اجتماعی و برآورد سود کشت و کار زعفران در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-89]

ش

  • شاخص‌های بارش مدل‌سازی عملکرد زعفران با توجه به شاخص‌های حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]

  • شاخص‌های دما مدل‌سازی عملکرد زعفران با توجه به شاخص‌های حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]

ظ

  • ظرفیت نگهداری آب اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 33-44]

ع

  • عضله ران اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 33-44]

  • علف‌هرز ناخنک ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در علف هرز ناخنک (Goldbachia laevigata) در مزارع زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 191-200]

  • عملکرد ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان ‌جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]

  • عملکرد اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]

  • عملکرد مدل‌سازی عملکرد زعفران با توجه به شاخص‌های حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]

  • عملکرد کلاله اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو توده زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 139-149]

  • عملکرد گل اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و رنگیزه‏های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]

  • عملکرد گل تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخص‌های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]

غ

  • غلظت عناصر بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 100-110]

ف

  • فراسنجه‌های بیوشیمیائی خون اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 181-189]

  • فلورسانس کلروفیل اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و رنگیزه‏های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]

  • فلورسانس کلروفیل تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخص‌های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]

ک

  • کارایی مصرف آب بررسی آثار اقتصادی-اجتماعی و برآورد سود کشت و کار زعفران در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-89]

  • کاروتنوئید تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخص‌های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]

  • کربوهیدرات شناسایی دو قند جدید در ضایعات زعفران با استفاده از کروماتوگرافی گازی- طیف سنج جرمی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 90-99]

  • کروسین اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخص‌های کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]

  • کروسین اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو توده زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 139-149]

  • کروسین بهینه‌سازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 151-162]

  • کیفیت محصولات بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 100-110]

  • کلاله اثر نانو کلات آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-52]

  • کلاله اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخص‌های کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]

  • کلروفیل تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخص‌های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]

  • کود آلی اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و رنگیزه‏های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]

  • کود آلی تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخص‌های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]

گ

  • گل اثر نانو کلات آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-52]

ل

  • لاشه اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 181-189]

  • لوگلوکوسان شناسایی دو قند جدید در ضایعات زعفران با استفاده از کروماتوگرافی گازی- طیف سنج جرمی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 90-99]

م

  • ماده آلی خاک بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 100-110]

  • ماشین‌بردار‌پشتیبان پیش‌بینی عملکرد زعفران با استفاده از روش‌های داده‌کاوی و تعیین پارامترهای اقلیمی مؤثر بر آن در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-17]

  • مایکروویو بهینه‌سازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 151-162]

  • مالون‌ دی‌آلدهید اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 33-44]

  • متابولیت ثانویه رابطه بین تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط زراعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 64-77]

  • مطالعه کیفی بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستان‌های سنقر و صحنه در استان کرمانشاه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-123]

  • منابع آبی بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفران‌کاران برای بهره‌برداری از آب‌های زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]

ن

  • نظریه بنیانی بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستان‌های سنقر و صحنه در استان کرمانشاه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-123]

  • نواحی مستعد کشت پیش‌بینی عملکرد زعفران با استفاده از روش‌های داده‌کاوی و تعیین پارامترهای اقلیمی مؤثر بر آن در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-17]

و

  • وزن تر اثر نانو کلات آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-52]

  • وزن خشک اثر نانو کلات آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-52]

  • ویژگیهای کیفی رابطه بین تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط زراعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 64-77]