آ
-
آگاهی
ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]
-
آنتوسیانین
شناسایی دو قند جدید در ضایعات زعفران با استفاده از کروماتوگرافی گازی- طیف سنج جرمی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 90-99]
ا
-
اکولوژی
بررسی آثار اقتصادی-اجتماعی و برآورد سود کشت و کار زعفران در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-89]
-
الگوی پروبیت
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفرانکاران برای بهرهبرداری از آبهای زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]
-
الگوی توبیت
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفرانکاران برای بهرهبرداری از آبهای زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]
ب
-
بلدرچین
اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 181-189]
-
بنه
رابطه بین تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط زراعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 64-77]
-
بنه
اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخصهای کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]
-
بومی
ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]
پ
-
پس از برداشت
بررسی آثار اقتصادی-اجتماعی و برآورد سود کشت و کار زعفران در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-89]
-
پیکروکروسین
اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخصهای کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]
-
پیکروکروسین
اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو توده زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 139-149]
-
پیکروکروسین
بهینهسازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 151-162]
-
پهنهبندی
پهنهبندی کیفی تولید زعفران با استفاده از روش زمینآمار (مطالعه موردی: استانهای خراسان رضوی و جنوبی) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 124-137]
-
پوششپروتئینی
ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در علف هرز ناخنک (Goldbachia laevigata) در مزارع زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 191-200]
ت
-
تبارزایی
ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در علف هرز ناخنک (Goldbachia laevigata) در مزارع زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 191-200]
-
ترکیبات زیست فعال
رابطه بین تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط زراعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 64-77]
-
ترویج
ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]
-
تست پانل
اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 33-44]
-
تغییرات آب و هوایی
بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستانهای سنقر و صحنه در استان کرمانشاه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-123]
-
تنش رطوبت
اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخصهای کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]
خ
-
خراسان
پهنهبندی کیفی تولید زعفران با استفاده از روش زمینآمار (مطالعه موردی: استانهای خراسان رضوی و جنوبی) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 124-137]
-
خراسان جنوبی
ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]
د
-
درصد نیتروژن
بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 100-110]
-
دما
پیشبینی عملکرد زعفران با استفاده از روشهای دادهکاوی و تعیین پارامترهای اقلیمی مؤثر بر آن در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-17]
-
دور آبیاری
اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]
ر
-
ریزوسفر
رابطه بین تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط زراعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 64-77]
-
رشد رویشی
اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]
-
رویدادهای حدی اقلیمی
مدلسازی عملکرد زعفران با توجه به شاخصهای حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]
-
روش ارزشگذاری مشروط
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفرانکاران برای بهرهبرداری از آبهای زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]
ز
-
زعفران
بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستانهای سنقر و صحنه در استان کرمانشاه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-123]
-
زعفران
پهنهبندی کیفی تولید زعفران با استفاده از روش زمینآمار (مطالعه موردی: استانهای خراسان رضوی و جنوبی) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 124-137]
-
زعفران
بهینهسازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 151-162]
-
زعفران
ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در علف هرز ناخنک (Goldbachia laevigata) در مزارع زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 191-200]
-
زمینآمار
پهنهبندی کیفی تولید زعفران با استفاده از روش زمینآمار (مطالعه موردی: استانهای خراسان رضوی و جنوبی) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 124-137]
س
-
سازگاری به کمآبی
اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]
-
سافرانال
اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخصهای کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]
-
سافرانال
اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو توده زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 139-149]
-
سافرانال
بهینهسازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 151-162]
-
سبزینگی
اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمیکمپوست بر عملکرد و رنگیزههای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]
-
سود سالانه
بررسی آثار اقتصادی-اجتماعی و برآورد سود کشت و کار زعفران در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-89]
ش
-
شاخصهای بارش
مدلسازی عملکرد زعفران با توجه به شاخصهای حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]
-
شاخصهای دما
مدلسازی عملکرد زعفران با توجه به شاخصهای حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]
ظ
-
ظرفیت نگهداری آب
اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 33-44]
ع
-
عضله ران
اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 33-44]
-
علفهرز ناخنک
ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در علف هرز ناخنک (Goldbachia laevigata) در مزارع زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 191-200]
-
عملکرد
ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]
-
عملکرد
اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]
-
عملکرد
مدلسازی عملکرد زعفران با توجه به شاخصهای حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]
-
عملکرد کلاله
اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو توده زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 139-149]
-
عملکرد گل
اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمیکمپوست بر عملکرد و رنگیزههای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]
-
عملکرد گل
تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخصهای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]
غ
-
غلظت عناصر
بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 100-110]
ف
-
فراسنجههای بیوشیمیائی خون
اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 181-189]
-
فلورسانس کلروفیل
اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمیکمپوست بر عملکرد و رنگیزههای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]
-
فلورسانس کلروفیل
تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخصهای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]
ک
-
کارایی مصرف آب
بررسی آثار اقتصادی-اجتماعی و برآورد سود کشت و کار زعفران در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-89]
-
کاروتنوئید
تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخصهای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]
-
کربوهیدرات
شناسایی دو قند جدید در ضایعات زعفران با استفاده از کروماتوگرافی گازی- طیف سنج جرمی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 90-99]
-
کروسین
اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخصهای کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]
-
کروسین
اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو توده زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 139-149]
-
کروسین
بهینهسازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 151-162]
-
کیفیت محصولات
بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 100-110]
-
کلاله
اثر نانو کلات آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-52]
-
کلاله
اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخصهای کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]
-
کلروفیل
تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخصهای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]
-
کود آلی
اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمیکمپوست بر عملکرد و رنگیزههای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]
-
کود آلی
تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخصهای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]
گ
-
گل
اثر نانو کلات آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-52]
ل
-
لاشه
اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 181-189]
-
لوگلوکوسان
شناسایی دو قند جدید در ضایعات زعفران با استفاده از کروماتوگرافی گازی- طیف سنج جرمی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 90-99]
م
-
ماده آلی خاک
بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 100-110]
-
ماشینبردارپشتیبان
پیشبینی عملکرد زعفران با استفاده از روشهای دادهکاوی و تعیین پارامترهای اقلیمی مؤثر بر آن در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-17]
-
مایکروویو
بهینهسازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 151-162]
-
مالون دیآلدهید
اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 33-44]
-
متابولیت ثانویه
رابطه بین تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط زراعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 64-77]
-
مطالعه کیفی
بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستانهای سنقر و صحنه در استان کرمانشاه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-123]
-
منابع آبی
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفرانکاران برای بهرهبرداری از آبهای زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]
ن
-
نظریه بنیانی
بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستانهای سنقر و صحنه در استان کرمانشاه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-123]
-
نواحی مستعد کشت
پیشبینی عملکرد زعفران با استفاده از روشهای دادهکاوی و تعیین پارامترهای اقلیمی مؤثر بر آن در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-17]
و
-
وزن تر
اثر نانو کلات آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-52]
-
وزن خشک
اثر نانو کلات آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-52]
-
ویژگیهای کیفی
رابطه بین تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط زراعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 64-77]