ا

  • افتاده، علی اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و رنگیزه‏های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]

  • افضلی، نظر اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 181-189]

  • امینی فرد، محمد حسین اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و رنگیزه‏های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]

  • امینی فرد، محمد حسین تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخص‌های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]

ب

  • باباییان، ایمان مدل‌سازی عملکرد زعفران با توجه به شاخص‌های حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]

  • باقرزاده، قدسیه شناسایی دو قند جدید در ضایعات زعفران با استفاده از کروماتوگرافی گازی- طیف سنج جرمی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 90-99]

  • بخشی، محمدرضا بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 100-110]

  • بشیری، مهدی پیش‌بینی عملکرد زعفران با استفاده از روش‌های داده‌کاوی و تعیین پارامترهای اقلیمی مؤثر بر آن در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-17]

  • بشیری، مهدی پهنه‌بندی کیفی تولید زعفران با استفاده از روش زمین‌آمار (مطالعه موردی: استان‌های خراسان رضوی و جنوبی) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 124-137]

  • بهدانی، محمدعلی ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان ‌جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]

  • بهدانی، محمد علی اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و رنگیزه‏های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]

ج

  • جامی الاحمدی، مجید بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 100-110]

ح

  • حیدری، مریم ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در علف هرز ناخنک (Goldbachia laevigata) در مزارع زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 191-200]

  • حسینی، سید محمد اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 33-44]

  • حسینی، عاطفه ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در علف هرز ناخنک (Goldbachia laevigata) در مزارع زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 191-200]

  • حسینی، محمد رابطه بین تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط زراعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 64-77]

  • حسینی، محمد اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخص‌های کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]

  • حسن‌پور، مجتبی ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان ‌جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]

  • حسینی واشان، سید جواد اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 181-189]

  • حکیم زاده، وحید بهینه‌سازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 151-162]

خ

  • خاشعی سیوکی، عباس مدل‌سازی عملکرد زعفران با توجه به شاخص‌های حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]

  • خاکسارنژاد، عصمت اثر نانو کلات آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-52]

  • خزیمه‌نژاد، حسین ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان ‌جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]

  • خواجویی نژاد، غلامرضا اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]

د

  • دری، راضیه ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در علف هرز ناخنک (Goldbachia laevigata) در مزارع زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 191-200]

  • دلشاد، سالومه بهینه‌سازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 151-162]

ر

  • رحیمی، حسین اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخص‌های کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]

ز

  • زرافشانی، کیومرث بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستان‌های سنقر و صحنه در استان کرمانشاه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-123]

س

  • سیاری، محمد حسن تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخص‌های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]

  • سالاری، امیر پیش‌بینی عملکرد زعفران با استفاده از روش‌های داده‌کاوی و تعیین پارامترهای اقلیمی مؤثر بر آن در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-17]

  • سالاری، امیر پهنه‌بندی کیفی تولید زعفران با استفاده از روش زمین‌آمار (مطالعه موردی: استان‌های خراسان رضوی و جنوبی) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 124-137]

ص

  • صحابی، حسین اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو توده زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 139-149]

  • صفری، مهدی اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]

ض

  • ضابط، محمد اثر نانو کلات آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-52]

ع

  • علیزاده، امین بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفران‌کاران برای بهره‌برداری از آب‌های زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]

  • علیزاده سالطه، سعیده بررسی آثار اقتصادی-اجتماعی و برآورد سود کشت و کار زعفران در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-89]

ف

  • فرهنگ فر، همایون اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 33-44]

  • فرهنگ‌فر، همایون ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان ‌جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]

ق

  • قلی زاده، زهره تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخص‌های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]

ک

  • کاوه، حامد پهنه‌بندی کیفی تولید زعفران با استفاده از روش زمین‌آمار (مطالعه موردی: استان‌های خراسان رضوی و جنوبی) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 124-137]

  • کرباسی، علیرضا بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفران‌کاران برای بهره‌برداری از آب‌های زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]

  • کوزه گران، سعیده مدل‌سازی عملکرد زعفران با توجه به شاخص‌های حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]

م

  • ماروسی، علی پیش‌بینی عملکرد زعفران با استفاده از روش‌های داده‌کاوی و تعیین پارامترهای اقلیمی مؤثر بر آن در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-17]

  • محتشمی، تکتم بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفران‌کاران برای بهره‌برداری از آب‌های زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]

  • محمدیان، احسان اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 181-189]

  • محمدی نژاد، قاسم اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]

  • مرادی نژاد، فرید اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و رنگیزه‏های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]

  • مقصودی مود، علی اکبر اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]

  • مقیمی، زهرا بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفران‌کاران برای بهره‌برداری از آب‌های زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]

  • ملافیلابی، عبداله رابطه بین تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط زراعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 64-77]

  • منظری توکلی، مریم شناسایی دو قند جدید در ضایعات زعفران با استفاده از کروماتوگرافی گازی- طیف سنج جرمی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 90-99]

  • موسوی بایگی، محمد مدل‌سازی عملکرد زعفران با توجه به شاخص‌های حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]

ن

  • ناقوس، مهدی اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 33-44]

  • نیرپور، آیسان بررسی آثار اقتصادی-اجتماعی و برآورد سود کشت و کار زعفران در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-89]

  • نظریان، رامین اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو توده زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 139-149]

ه

  • هوشمند، سپیده بررسی آثار اقتصادی-اجتماعی و برآورد سود کشت و کار زعفران در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-89]

ی

  • یاوری، ندا بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستان‌های سنقر و صحنه در استان کرمانشاه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-123]

  • یعقوبی، فاطمه بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 100-110]