ا
-
افتاده، علی
اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمیکمپوست بر عملکرد و رنگیزههای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]
-
افضلی، نظر
اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 181-189]
-
امینی فرد، محمد حسین
اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمیکمپوست بر عملکرد و رنگیزههای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]
-
امینی فرد، محمد حسین
تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخصهای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]
ب
-
باباییان، ایمان
مدلسازی عملکرد زعفران با توجه به شاخصهای حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]
-
باقرزاده، قدسیه
شناسایی دو قند جدید در ضایعات زعفران با استفاده از کروماتوگرافی گازی- طیف سنج جرمی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 90-99]
-
بخشی، محمدرضا
بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 100-110]
-
بشیری، مهدی
پیشبینی عملکرد زعفران با استفاده از روشهای دادهکاوی و تعیین پارامترهای اقلیمی مؤثر بر آن در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-17]
-
بشیری، مهدی
پهنهبندی کیفی تولید زعفران با استفاده از روش زمینآمار (مطالعه موردی: استانهای خراسان رضوی و جنوبی) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 124-137]
-
بهدانی، محمدعلی
ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]
-
بهدانی، محمد علی
اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمیکمپوست بر عملکرد و رنگیزههای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]
ج
-
جامی الاحمدی، مجید
بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 100-110]
ح
-
حیدری، مریم
ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در علف هرز ناخنک (Goldbachia laevigata) در مزارع زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 191-200]
-
حسینی، سید محمد
اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 33-44]
-
حسینی، عاطفه
ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در علف هرز ناخنک (Goldbachia laevigata) در مزارع زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 191-200]
-
حسینی، محمد
رابطه بین تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط زراعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 64-77]
-
حسینی، محمد
اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخصهای کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]
-
حسنپور، مجتبی
ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]
-
حسینی واشان، سید جواد
اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 181-189]
-
حکیم زاده، وحید
بهینهسازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 151-162]
خ
-
خاشعی سیوکی، عباس
مدلسازی عملکرد زعفران با توجه به شاخصهای حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]
-
خاکسارنژاد، عصمت
اثر نانو کلات آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-52]
-
خزیمهنژاد، حسین
ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]
-
خواجویی نژاد، غلامرضا
اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]
د
-
دری، راضیه
ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در علف هرز ناخنک (Goldbachia laevigata) در مزارع زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 191-200]
-
دلشاد، سالومه
بهینهسازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 151-162]
ر
-
رحیمی، حسین
اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخصهای کیفی زعفران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 247-255]
ز
-
زرافشانی، کیومرث
بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستانهای سنقر و صحنه در استان کرمانشاه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-123]
س
-
سیاری، محمد حسن
تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخصهای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]
-
سالاری، امیر
پیشبینی عملکرد زعفران با استفاده از روشهای دادهکاوی و تعیین پارامترهای اقلیمی مؤثر بر آن در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-17]
-
سالاری، امیر
پهنهبندی کیفی تولید زعفران با استفاده از روش زمینآمار (مطالعه موردی: استانهای خراسان رضوی و جنوبی) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 124-137]
ص
-
صحابی، حسین
اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو توده زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 139-149]
-
صفری، مهدی
اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]
ض
-
ضابط، محمد
اثر نانو کلات آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-52]
ع
-
علیزاده، امین
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفرانکاران برای بهرهبرداری از آبهای زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]
-
علیزاده سالطه، سعیده
بررسی آثار اقتصادی-اجتماعی و برآورد سود کشت و کار زعفران در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-89]
ف
-
فرهنگ فر، همایون
اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 33-44]
-
فرهنگفر، همایون
ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان جنوبی) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 18-32]
ق
-
قلی زاده، زهره
تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخصهای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 201-216]
ک
-
کاوه، حامد
پهنهبندی کیفی تولید زعفران با استفاده از روش زمینآمار (مطالعه موردی: استانهای خراسان رضوی و جنوبی) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 124-137]
-
کرباسی، علیرضا
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفرانکاران برای بهرهبرداری از آبهای زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]
-
کوزه گران، سعیده
مدلسازی عملکرد زعفران با توجه به شاخصهای حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]
م
-
ماروسی، علی
پیشبینی عملکرد زعفران با استفاده از روشهای دادهکاوی و تعیین پارامترهای اقلیمی مؤثر بر آن در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-17]
-
محتشمی، تکتم
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفرانکاران برای بهرهبرداری از آبهای زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]
-
محمدیان، احسان
اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 181-189]
-
محمدی نژاد، قاسم
اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]
-
مرادی نژاد، فرید
اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمیکمپوست بر عملکرد و رنگیزههای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 163-179]
-
مقصودی مود، علی اکبر
اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 231-246]
-
مقیمی، زهرا
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفرانکاران برای بهرهبرداری از آبهای زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]
-
ملافیلابی، عبداله
رابطه بین تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط زراعی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 64-77]
-
منظری توکلی، مریم
شناسایی دو قند جدید در ضایعات زعفران با استفاده از کروماتوگرافی گازی- طیف سنج جرمی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 90-99]
-
موسوی بایگی، محمد
مدلسازی عملکرد زعفران با توجه به شاخصهای حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 217-229]
ن
-
ناقوس، مهدی
اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 33-44]
-
نیرپور، آیسان
بررسی آثار اقتصادی-اجتماعی و برآورد سود کشت و کار زعفران در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-89]
-
نظریان، رامین
اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو توده زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 139-149]
ه
-
هوشمند، سپیده
بررسی آثار اقتصادی-اجتماعی و برآورد سود کشت و کار زعفران در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-89]
ی
-
یاوری، ندا
بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستانهای سنقر و صحنه در استان کرمانشاه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-123]
-
یعقوبی، فاطمه
بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 100-110]