ا

  • اراضی کشاورزی تهیه نقشه اراضی تحت کشت زعفران با استفاده از شاخص گیاهی زمان مند مبتنی بر تقویم زراعی ( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 103-113]

  • ارزآوری بررسی عوامل مؤثر بر میزان ارزآوری محصول زعفران در ایران با تأکید بر بسته‌بندی و برند سازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 51-73]

  • الگوی لاجیت عوامل موثر بر مصرف بیش از حد مجاز کود ازته در کشت زعفران: مطالعه موردی منطقه تربت حیدریه [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 127-140]

  • اندام برگ و بنه تأثیر دگرآسیبی اندام‌های زعفران (.Crocus sativus L) بر خصوصیات جوانه‌زنی و رشد گیاهچه زیره‌سبز و گوجه‌فرنگی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-232]

  • اندام‌زایی تولید ریزبنه‌ در زعفران (.Crocus Sativus L) از طریق کشت درون شیشه‌ای [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 179-189]

ب

  • بیان ژن استخراج و جداسازی سه ژن AREB، DREB و MPK در گیاه زعفران (.Crocus sativus L) به منظور بررسی مقاومت به خشکی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 251-267]

  • بنه تاثیر محلول‏ پاشی اسید هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد گل زعفران [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 17-26]

پ

  • پتاسیم قابل جذب تأثیر فعالیت ریشه زعفران و سطوح کود حیوانی بر فراهمی عناصر غذایی در خاک [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 269-282]

  • پتانسیل اقلیمی کشت پهنه‌بندی اقلیمی کشت زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از روش تحلیل سلسله -مراتبی و تحلیل شبکه‌ای (مطالعه موردی: شهرستان سمنان) [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 283-298]

  • پرایمینگ بنه تأثیر اسید سالیسیلیک و روش‌های کاربرد بر عملکرد بنه‌های دختری و خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 203-218]

  • پروتئین محلول تأثیر اسید سالیسیلیک و روش‌های کاربرد بر عملکرد بنه‌های دختری و خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 203-218]

ت

  • تحلیل پوششی داده‌ها تحلیل اقتصادی و بررسی عوامل مؤثر بر ناکارایی مزارع زعفران شهرستان گناباد [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 191-202]

  • تحلیل سلسله مراتبی پهنه‌بندی اقلیمی کشت زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از روش تحلیل سلسله -مراتبی و تحلیل شبکه‌ای (مطالعه موردی: شهرستان سمنان) [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 283-298]

  • تحلیل شبکه‌ای پهنه‌بندی اقلیمی کشت زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از روش تحلیل سلسله -مراتبی و تحلیل شبکه‌ای (مطالعه موردی: شهرستان سمنان) [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 283-298]

  • تحلیل فیلوژنتیکی ردیابی سرلوژیکی و مولکولی ویروس پژمردگی لکه‌ای گوجه‌فرنگی در برخی علف‌های هرز در مزارع زعفران [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 167-177]

  • تخصیص بهینه تحلیل اقتصادی و بررسی عوامل مؤثر بر ناکارایی مزارع زعفران شهرستان گناباد [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 191-202]

  • تراکم تأثیر تراکم کاشت و وزن بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در شرایط کاشت بین ردیف درختان سیب در فیروزآباد یاسوج [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 89-102]

  • تربت حیدریه عوامل موثر بر مصرف بیش از حد مجاز کود ازته در کشت زعفران: مطالعه موردی منطقه تربت حیدریه [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 127-140]

  • تغذیه تأثیر فعالیت ریشه زعفران و سطوح کود حیوانی بر فراهمی عناصر غذایی در خاک [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 269-282]

  • تغییر اقلیم مدلسازی تأثیر تغییرات اقلیمی بر پراکندگی مکانی کشت زعفران برای دوره های آینده (مطالعه موردی: استان خراسان جنوبی) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 75-88]

  • تنش‌های محیطی اثرات محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر محتوای کلروفیل، نشت الکترولیت و رشد بنه‌های دختری زعفران در شرایط بیرجند [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 27-49]

  • تنظیم‌کننده تولید ریزبنه‌ در زعفران (.Crocus Sativus L) از طریق کشت درون شیشه‌ای [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 179-189]

  • تنظیم کننده رشد تأثیر اسید سالیسیلیک و روش‌های کاربرد بر عملکرد بنه‌های دختری و خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 203-218]

  • تولید پایدار بهینه‌سازی سطوح کود دامی و وزن پیاز در زراعت زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از طرح مرکب مرکزی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 233-249]

ج

  • جو موشی ردیابی سرلوژیکی و مولکولی ویروس پژمردگی لکه‌ای گوجه‌فرنگی در برخی علف‌های هرز در مزارع زعفران [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 167-177]

د

  • درجه حرارت مدلسازی تأثیر تغییرات اقلیمی بر پراکندگی مکانی کشت زعفران برای دوره های آینده (مطالعه موردی: استان خراسان جنوبی) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 75-88]

  • درصد جوانه‌زنی تأثیر دگرآسیبی اندام‌های زعفران (.Crocus sativus L) بر خصوصیات جوانه‌زنی و رشد گیاهچه زیره‌سبز و گوجه‌فرنگی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-232]

  • دگرآسیبی تأثیر دگرآسیبی اندام‌های زعفران (.Crocus sativus L) بر خصوصیات جوانه‌زنی و رشد گیاهچه زیره‌سبز و گوجه‌فرنگی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-232]

  • دلفی بررسی عوامل مؤثر بر میزان ارزآوری محصول زعفران در ایران با تأکید بر بسته‌بندی و برند سازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 51-73]

ر

  • ریزازدیادی تولید ریزبنه‌ در زعفران (.Crocus Sativus L) از طریق کشت درون شیشه‌ای [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 179-189]

  • روش سطح- پاسخ بهینه‌سازی سطوح کود دامی و وزن پیاز در زراعت زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از طرح مرکب مرکزی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 233-249]

ز

  • زعفران اثر نوع و مقدار زئولیت بر برخی خصوصیات شیمیایی خاک تحت کشت زعفران [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 1-15]

  • زعفران تأثیر تراکم کاشت و وزن بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در شرایط کاشت بین ردیف درختان سیب در فیروزآباد یاسوج [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 89-102]

  • زعفران تهیه نقشه اراضی تحت کشت زعفران با استفاده از شاخص گیاهی زمان مند مبتنی بر تقویم زراعی ( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 103-113]

  • زعفران زعفران تثبیت شده بر بستر نانوذرات مغناطیسی: کاتالیزوری سبز و کارآمد در سنتز مشتقات کوئین‌اکسالین ها [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 115-126]

  • زعفران عوامل موثر بر مصرف بیش از حد مجاز کود ازته در کشت زعفران: مطالعه موردی منطقه تربت حیدریه [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 127-140]

  • زعفران تحلیل اقتصادی و بررسی عوامل مؤثر بر ناکارایی مزارع زعفران شهرستان گناباد [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 191-202]

  • زعفران ایران بررسی عوامل مؤثر بر میزان ارزآوری محصول زعفران در ایران با تأکید بر بسته‌بندی و برند سازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 51-73]

  • زئولیت کلینوپتیلولایت اثر نوع و مقدار زئولیت بر برخی خصوصیات شیمیایی خاک تحت کشت زعفران [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 1-15]

س

  • سافرانال تاثیر کود‌های بیولوژیک تثبیت‌کننده نیتروژن و اوره بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 141-153]

  • سافرانال بهینه‌سازی سطوح کود دامی و وزن پیاز در زراعت زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از طرح مرکب مرکزی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 233-249]

  • سناریوهای اقلیمی مدلسازی تأثیر تغییرات اقلیمی بر پراکندگی مکانی کشت زعفران برای دوره های آینده (مطالعه موردی: استان خراسان جنوبی) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 75-88]

ش

  • شاخص گیاهی تهیه نقشه اراضی تحت کشت زعفران با استفاده از شاخص گیاهی زمان مند مبتنی بر تقویم زراعی ( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 103-113]

  • شاهی وحشی ردیابی سرلوژیکی و مولکولی ویروس پژمردگی لکه‌ای گوجه‌فرنگی در برخی علف‌های هرز در مزارع زعفران [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 167-177]

  • شیمی سبز زعفران تثبیت شده بر بستر نانوذرات مغناطیسی: کاتالیزوری سبز و کارآمد در سنتز مشتقات کوئین‌اکسالین ها [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 115-126]

  • شناسایی مولکولی ردیابی سرلوژیکی و مولکولی ویروس پژمردگی لکه‌ای گوجه‌فرنگی در برخی علف‌های هرز در مزارع زعفران [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 167-177]

  • شهرستان گناباد تحلیل اقتصادی و بررسی عوامل مؤثر بر ناکارایی مزارع زعفران شهرستان گناباد [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 191-202]

  • شوری خاک اثر نوع و مقدار زئولیت بر برخی خصوصیات شیمیایی خاک تحت کشت زعفران [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 1-15]

ض

  • ضایعات زعفران" معرفی شناساگر pH گیاهی از گلبرگ زعفران و تعیین میزان آنتوسیانین ضایعات آن [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 155-166]

ع

  • عملکرد بنه تأثیر تراکم کاشت و وزن بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در شرایط کاشت بین ردیف درختان سیب در فیروزآباد یاسوج [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 89-102]

  • عملکرد کلاله تأثیر تراکم کاشت و وزن بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در شرایط کاشت بین ردیف درختان سیب در فیروزآباد یاسوج [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 89-102]

  • عملکرد کلاله خشک تاثیر محلول‏ پاشی اسید هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد گل زعفران [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 17-26]

غ

  • غلظت تأثیر دگرآسیبی اندام‌های زعفران (.Crocus sativus L) بر خصوصیات جوانه‌زنی و رشد گیاهچه زیره‌سبز و گوجه‌فرنگی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-232]

ف

  • فسفر قابل جذب تأثیر فعالیت ریشه زعفران و سطوح کود حیوانی بر فراهمی عناصر غذایی در خاک [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 269-282]

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی تاثیر کود‌های بیولوژیک تثبیت‌کننده نیتروژن و اوره بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 141-153]

  • فلاونوئید تاثیر کود‌های بیولوژیک تثبیت‌کننده نیتروژن و اوره بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 141-153]

  • فنل تاثیر کود‌های بیولوژیک تثبیت‌کننده نیتروژن و اوره بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 141-153]

  • فنولوژی تهیه نقشه اراضی تحت کشت زعفران با استفاده از شاخص گیاهی زمان مند مبتنی بر تقویم زراعی ( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 103-113]

ق

  • قطر پداژه اثرات محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر محتوای کلروفیل، نشت الکترولیت و رشد بنه‌های دختری زعفران در شرایط بیرجند [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 27-49]

ک

  • کاتالیزور مغناطیسی قابل بازیابی زعفران تثبیت شده بر بستر نانوذرات مغناطیسی: کاتالیزوری سبز و کارآمد در سنتز مشتقات کوئین‌اکسالین ها [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 115-126]

  • کروسین تاثیر کود‌های بیولوژیک تثبیت‌کننده نیتروژن و اوره بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 141-153]

  • کروسین بهینه‌سازی سطوح کود دامی و وزن پیاز در زراعت زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از طرح مرکب مرکزی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 233-249]

  • کلروفیل تاثیر محلول‏ پاشی اسید هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد گل زعفران [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 17-26]

  • کود تأثیر فعالیت ریشه زعفران و سطوح کود حیوانی بر فراهمی عناصر غذایی در خاک [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 269-282]

  • کود ازته عوامل موثر بر مصرف بیش از حد مجاز کود ازته در کشت زعفران: مطالعه موردی منطقه تربت حیدریه [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 127-140]

  • کود آلی تاثیر محلول‏ پاشی اسید هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد گل زعفران [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 17-26]

  • کوئین اکسالین زعفران تثبیت شده بر بستر نانوذرات مغناطیسی: کاتالیزوری سبز و کارآمد در سنتز مشتقات کوئین‌اکسالین ها [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 115-126]

گ

  • گاز گلخانه‌ای مدلسازی تأثیر تغییرات اقلیمی بر پراکندگی مکانی کشت زعفران برای دوره های آینده (مطالعه موردی: استان خراسان جنوبی) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 75-88]

  • گیاهان دارویی اثرات محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر محتوای کلروفیل، نشت الکترولیت و رشد بنه‌های دختری زعفران در شرایط بیرجند [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 27-49]

  • گیاه دارویی تأثیر فعالیت ریشه زعفران و سطوح کود حیوانی بر فراهمی عناصر غذایی در خاک [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 269-282]

ل

  • لندست تهیه نقشه اراضی تحت کشت زعفران با استفاده از شاخص گیاهی زمان مند مبتنی بر تقویم زراعی ( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 103-113]

م

  • محتوای کلروفیل اثرات محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر محتوای کلروفیل، نشت الکترولیت و رشد بنه‌های دختری زعفران در شرایط بیرجند [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 27-49]

  • محیط کشت موراشیگ-اسکوگ تولید ریزبنه‌ در زعفران (.Crocus Sativus L) از طریق کشت درون شیشه‌ای [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 179-189]

  • محلول‏پاشی برگی تاثیر محلول‏ پاشی اسید هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد گل زعفران [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 17-26]

  • محلول‌پاشی برگی تأثیر اسید سالیسیلیک و روش‌های کاربرد بر عملکرد بنه‌های دختری و خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 203-218]

  • مدلسازی اقلیمی مدلسازی تأثیر تغییرات اقلیمی بر پراکندگی مکانی کشت زعفران برای دوره های آینده (مطالعه موردی: استان خراسان جنوبی) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 75-88]

ن

  • نام تجاری بررسی عوامل مؤثر بر میزان ارزآوری محصول زعفران در ایران با تأکید بر بسته‌بندی و برند سازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 51-73]

  • نشت الکترولیت اثرات محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر محتوای کلروفیل، نشت الکترولیت و رشد بنه‌های دختری زعفران در شرایط بیرجند [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 27-49]

ه

  • هدایت الکتریکی خاک اثر نوع و مقدار زئولیت بر برخی خصوصیات شیمیایی خاک تحت کشت زعفران [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 1-15]

  • هیدرات کربن کل تأثیر اسید سالیسیلیک و روش‌های کاربرد بر عملکرد بنه‌های دختری و خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 203-218]