آ
-
آبیاری سنتی
بررسی اثر سطوح زئولیت پتاسیک و مدیریت آبیاری بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 29-41]
-
آبیاری کامل
بررسی اثر سطوح زئولیت پتاسیک و مدیریت آبیاری بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 29-41]
-
آزمایش فاکتوریل
کاربرد روش تاگوچی در ارزیابی سبز شدن زعفران (Crocus sativusL.) تحت تأثیر زئولیت و برنامهریزی آبیاری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 266-278]
-
آگروکلیما
پهنه بندی آگروکلیمایی کشت زعفران در استان اردبیل با استفاده از روش AHP [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 72-86]
-
آنتوسیانین
بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازهگیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 149-158]
ا
-
استان اردبیل
پهنه بندی آگروکلیمایی کشت زعفران در استان اردبیل با استفاده از روش AHP [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 72-86]
-
اسکنر لیزری
مدل سه بعدی اجزای مختلف گل زعفران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 15-28]
-
اشتغالزایی
واکاوی نقش زعفران در اشتغالزایی خانوارهای روستایی (مورد مطالعه: دهستان رشتخوار) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 210-228]
-
اکوتیپ
ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]
-
الگوی تصحیح خطای برداری
بررسی تأثیر نااطمینانی نرخ ارز بر صادرات زعفران ایران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 199-209]
-
الگوی واریانس ناهمسانی شرطی اتورگرسیو
بررسی تأثیر نااطمینانی نرخ ارز بر صادرات زعفران ایران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 199-209]
-
اندازه بنه
اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 120-133]
ب
-
باریک برگ کش
ارزیابی اختلاط برخی علف کش های بازدارنده استیل کوآنزیم آ کربوکسیلاز (ACCase) با کود مایع پرولکس بر خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 42-52]
-
بنه دختری
اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 120-133]
-
بیو آمینوپالیس
اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 172-186]
پ
-
پایداری نظامهای تولید
بررسی اثرات زیست محیطی نظامهای تولید زعفران با استفاده از روش ارزیابی چرخه حیات (مطالعه موردی: شهرستانهای تربت حیدریه و قائن) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 229-248]
-
پیکروکروسین
اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 172-186]
ت
-
تانن
بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازهگیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 149-158]
-
تجزیه به مؤلفههای اصلی
ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]
-
تجزیه خوشهای
ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]
-
تربت حیدریه
تحلیل فرامرزی شکاف فنآوری مزارع زعفران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 187-198]
-
ترکیبات فنلی
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی عصاره آبی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) و کاربرد آن در سنتز نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 279-289]
-
تست پانل
اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
-
تنش گرمایی
بررسی و پهنه بندی تنشهای گرمایی مؤثر بر زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 159-171]
-
تنوع کارکردی
بررسی اثرات زیست محیطی نظامهای تولید زعفران با استفاده از روش ارزیابی چرخه حیات (مطالعه موردی: شهرستانهای تربت حیدریه و قائن) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 229-248]
ج
-
جیبرلیک اسید
بررسی اثرات هورمون جیبرلین و اندازه بنه بر عملکرد و برخی صفات زعفران (اکوتیپ قائن) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 134-148]
خ
-
خانوارهای روستایی
واکاوی نقش زعفران در اشتغالزایی خانوارهای روستایی (مورد مطالعه: دهستان رشتخوار) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 210-228]
-
خراسان جنوبی
بررسی و پهنه بندی تنشهای گرمایی مؤثر بر زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 159-171]
د
-
درصد سبز شدن
بررسی اثر سطوح زئولیت پتاسیک و مدیریت آبیاری بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 29-41]
-
دهستان رشتخوار
واکاوی نقش زعفران در اشتغالزایی خانوارهای روستایی (مورد مطالعه: دهستان رشتخوار) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 210-228]
ر
-
روش تحلیل سلسله مراتبی
پهنه بندی آگروکلیمایی کشت زعفران در استان اردبیل با استفاده از روش AHP [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 72-86]
ز
-
زعفران
بررسی تأثیر افزودنی زعفران در جلوگیری از خوردگی کاغذ به وسیلۀ مرکب آهن-مازو [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 87-102]
-
زعفران
بررسی اثرات هورمون جیبرلین و اندازه بنه بر عملکرد و برخی صفات زعفران (اکوتیپ قائن) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 134-148]
-
زعفران
بررسی و پهنه بندی تنشهای گرمایی مؤثر بر زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 159-171]
-
زعفران
بررسی تأثیر نااطمینانی نرخ ارز بر صادرات زعفران ایران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 199-209]
-
زعفران
واکاوی نقش زعفران در اشتغالزایی خانوارهای روستایی (مورد مطالعه: دهستان رشتخوار) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 210-228]
س
-
سافرانال
اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 172-186]
-
سامانه اطلاعات جغرافیایی
پهنه بندی آگروکلیمایی کشت زعفران در استان اردبیل با استفاده از روش AHP [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 72-86]
-
سرعت سبز شدن
کاربرد روش تاگوچی در ارزیابی سبز شدن زعفران (Crocus sativusL.) تحت تأثیر زئولیت و برنامهریزی آبیاری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 266-278]
-
سیستم موقعیت یاب جهانی
بررسی فلور و ساختار جوامع علفهای هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L.) شهرستانهای کاشمر و خلیل آباد [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 249-265]
ش
-
شاخص غالبیت
بررسی فلور و ساختار جوامع علفهای هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L.) شهرستانهای کاشمر و خلیل آباد [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 249-265]
ض
-
ضایعات زعفران
بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازهگیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 149-158]
ط
-
طیف سنجی تبدیل فوریه-مادون قرمز
بررسی تأثیر افزودنی زعفران در جلوگیری از خوردگی کاغذ به وسیلۀ مرکب آهن-مازو [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 87-102]
-
طیفسنجی مرئی-فرابنفش
بررسی تأثیر افزودنی زعفران در جلوگیری از خوردگی کاغذ به وسیلۀ مرکب آهن-مازو [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 87-102]
ظ
-
ظرفیت نگهداری آب
اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
ع
-
علفهای هرز باریک برگ
ارزیابی اختلاط برخی علف کش های بازدارنده استیل کوآنزیم آ کربوکسیلاز (ACCase) با کود مایع پرولکس بر خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 42-52]
-
عملکرد
بررسی اثرات هورمون جیبرلین و اندازه بنه بر عملکرد و برخی صفات زعفران (اکوتیپ قائن) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 134-148]
-
عملکرد اسانس
اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 53-71]
-
عناصر معدنی
بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازهگیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 149-158]
غ
-
غنیسازی
بررسی اثرات زیست محیطی نظامهای تولید زعفران با استفاده از روش ارزیابی چرخه حیات (مطالعه موردی: شهرستانهای تربت حیدریه و قائن) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 229-248]
ف
-
فراوانی
بررسی فلور و ساختار جوامع علفهای هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L.) شهرستانهای کاشمر و خلیل آباد [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 249-265]
-
فلاونوئی
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی عصاره آبی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) و کاربرد آن در سنتز نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 279-289]
-
فوق بحرانی
بررسی و پهنه بندی تنشهای گرمایی مؤثر بر زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 159-171]
ک
-
کارآیی فنی
تحلیل فرامرزی شکاف فنآوری مزارع زعفران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 187-198]
-
کروسین
اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 172-186]
-
کلاله
ارزیابی اختلاط برخی علف کش های بازدارنده استیل کوآنزیم آ کربوکسیلاز (ACCase) با کود مایع پرولکس بر خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 42-52]
-
کود فسفاته
بررسی اثرات هورمون جیبرلین و اندازه بنه بر عملکرد و برخی صفات زعفران (اکوتیپ قائن) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 134-148]
گ
-
گیاه دارویی
اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 53-71]
-
گرمایش جهانی
بررسی اثرات زیست محیطی نظامهای تولید زعفران با استفاده از روش ارزیابی چرخه حیات (مطالعه موردی: شهرستانهای تربت حیدریه و قائن) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 229-248]
-
گلبرگ زعفران
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی عصاره آبی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) و کاربرد آن در سنتز نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 279-289]
-
گل زعفران
مدل سه بعدی اجزای مختلف گل زعفران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 15-28]
-
گل مجازی
مدل سه بعدی اجزای مختلف گل زعفران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 15-28]
م
-
مالون دی آلدهید
اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
-
میانگین تراکم
بررسی فلور و ساختار جوامع علفهای هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L.) شهرستانهای کاشمر و خلیل آباد [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 249-265]
-
محتوای اطلاعات چندشکلی
ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]
-
محتوای فنل
بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازهگیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 149-158]
-
محلولپاشی
ارزیابی اختلاط برخی علف کش های بازدارنده استیل کوآنزیم آ کربوکسیلاز (ACCase) با کود مایع پرولکس بر خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 42-52]
-
مدلسازی هندسی
مدل سه بعدی اجزای مختلف گل زعفران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 15-28]
-
مرکب آهن-مازو
بررسی تأثیر افزودنی زعفران در جلوگیری از خوردگی کاغذ به وسیلۀ مرکب آهن-مازو [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 87-102]
-
مهندسی معکوس
مدل سه بعدی اجزای مختلف گل زعفران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 15-28]
ن
-
نانو ذرات نقره
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی عصاره آبی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) و کاربرد آن در سنتز نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 279-289]
-
نسبت برابری زمین
اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 53-71]
-
نسبت شکاف فنآوری
تحلیل فرامرزی شکاف فنآوری مزارع زعفران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 187-198]
-
نقشه علفهای هرز
بررسی فلور و ساختار جوامع علفهای هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L.) شهرستانهای کاشمر و خلیل آباد [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 249-265]
-
نوسانات نرخ ارز
بررسی تأثیر نااطمینانی نرخ ارز بر صادرات زعفران ایران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 199-209]
و
-
وزن بنه
بررسی اثرات هورمون جیبرلین و اندازه بنه بر عملکرد و برخی صفات زعفران (اکوتیپ قائن) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 134-148]
-
وزن کلاله
بررسی اثر سطوح زئولیت پتاسیک و مدیریت آبیاری بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 29-41]
-
وزن کلاله
اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 53-71]
-
وزن کلاله
اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 120-133]
-
وزن گل
اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 120-133]
ی
-
یکنواختی
بررسی فلور و ساختار جوامع علفهای هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L.) شهرستانهای کاشمر و خلیل آباد [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 249-265]
-
یکنواختی سبز شدن
کاربرد روش تاگوچی در ارزیابی سبز شدن زعفران (Crocus sativusL.) تحت تأثیر زئولیت و برنامهریزی آبیاری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 266-278]