ا
-
ابوالحسنی، لیلی
بررسی اثرات زیست محیطی نظامهای تولید زعفران با استفاده از روش ارزیابی چرخه حیات (مطالعه موردی: شهرستانهای تربت حیدریه و قائن) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 229-248]
-
احمدی، محسن
بررسی اثر سطوح زئولیت پتاسیک و مدیریت آبیاری بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 29-41]
-
احمدی، محسن
کاربرد روش تاگوچی در ارزیابی سبز شدن زعفران (Crocus sativusL.) تحت تأثیر زئولیت و برنامهریزی آبیاری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 266-278]
-
ایزدی، علی
واکاوی نقش زعفران در اشتغالزایی خانوارهای روستایی (مورد مطالعه: دهستان رشتخوار) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 210-228]
-
ایزدی دربندی، ابراهیم
بررسی فلور و ساختار جوامع علفهای هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L.) شهرستانهای کاشمر و خلیل آباد [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 249-265]
-
اسدی، قربانعلی
اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 53-71]
-
اسفنجاری کناری، رضا
تحلیل فرامرزی شکاف فنآوری مزارع زعفران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 187-198]
-
اسلامی، سید وحید
ارزیابی اختلاط برخی علف کش های بازدارنده استیل کوآنزیم آ کربوکسیلاز (ACCase) با کود مایع پرولکس بر خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 42-52]
-
اسمعیلنژاد، مرتضی
بررسی و پهنه بندی تنشهای گرمایی مؤثر بر زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 159-171]
-
اصغریلفمجانی، صادق
واکاوی نقش زعفران در اشتغالزایی خانوارهای روستایی (مورد مطالعه: دهستان رشتخوار) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 210-228]
-
الهرسانی، علی
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی عصاره آبی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) و کاربرد آن در سنتز نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 279-289]
-
امیریان، فاطمه
بررسی اثرات هورمون جیبرلین و اندازه بنه بر عملکرد و برخی صفات زعفران (اکوتیپ قائن) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 134-148]
-
امیرتیموری، سپیده
بررسی تأثیر نااطمینانی نرخ ارز بر صادرات زعفران ایران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 199-209]
-
امیرتیموری، سمیه
بررسی تأثیر نااطمینانی نرخ ارز بر صادرات زعفران ایران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 199-209]
-
امیرنیا، رضا
ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]
ب
-
بیات، مهدی
ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]
-
باقرزاده، قدسیه
بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازهگیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 149-158]
-
بهدانی، محمد علی
ارزیابی اختلاط برخی علف کش های بازدارنده استیل کوآنزیم آ کربوکسیلاز (ACCase) با کود مایع پرولکس بر خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 42-52]
-
بهدانی، محمد علی
اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 120-133]
-
بهدانی، محمد علی
اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 172-186]
-
بهروان، رضا
ارزیابی اختلاط برخی علف کش های بازدارنده استیل کوآنزیم آ کربوکسیلاز (ACCase) با کود مایع پرولکس بر خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 42-52]
ت
-
تاجبخش، مهدی
ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]
-
تانیولاچ، بهاتین
ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]
ج
-
جلالی، عباس
تحلیل فرامرزی شکاف فنآوری مزارع زعفران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 187-198]
ح
-
حسینی، سید محمد
اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
-
حسینی ایوری، زهرا
بررسی فلور و ساختار جوامع علفهای هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L.) شهرستانهای کاشمر و خلیل آباد [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 249-265]
خ
-
خاشعی سیوکی، عباس
بررسی اثر سطوح زئولیت پتاسیک و مدیریت آبیاری بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 29-41]
-
خاشعی سیوکی، عباس
کاربرد روش تاگوچی در ارزیابی سبز شدن زعفران (Crocus sativusL.) تحت تأثیر زئولیت و برنامهریزی آبیاری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 266-278]
-
خاوری، علی
اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 120-133]
-
خرم دل، سرور
اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 53-71]
-
خرم دل، سرور
اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 172-186]
-
خرم دل، سرور
بررسی اثرات زیست محیطی نظامهای تولید زعفران با استفاده از روش ارزیابی چرخه حیات (مطالعه موردی: شهرستانهای تربت حیدریه و قائن) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 229-248]
-
خلیلی، خلیل
مدل سه بعدی اجزای مختلف گل زعفران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 15-28]
ر
-
رحمتی، الهه اعظم
بررسی اثرات زیست محیطی نظامهای تولید زعفران با استفاده از روش ارزیابی چرخه حیات (مطالعه موردی: شهرستانهای تربت حیدریه و قائن) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 229-248]
-
رضوانی مقدم، پرویز
اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 53-71]
ز
-
زراعتکار، مجتبی
مدل سه بعدی اجزای مختلف گل زعفران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 15-28]
-
زمانی، غلامرضا
اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 120-133]
-
زند، اسکندر
ارزیابی اختلاط برخی علف کش های بازدارنده استیل کوآنزیم آ کربوکسیلاز (ACCase) با کود مایع پرولکس بر خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 42-52]
س
-
سیاری زهان، محمدحسن
اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 172-186]
-
سبحانی، بهروز
پهنه بندی آگروکلیمایی کشت زعفران در استان اردبیل با استفاده از روش AHP [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 72-86]
-
سلطانی، زهرا
بررسی تأثیر افزودنی زعفران در جلوگیری از خوردگی کاغذ به وسیلۀ مرکب آهن-مازو [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 87-102]
-
سلیمانی، ندا
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی عصاره آبی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) و کاربرد آن در سنتز نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 279-289]
ش
-
شیرزادی لسکوکلایه، سمیه
تحلیل فرامرزی شکاف فنآوری مزارع زعفران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 187-198]
ع
-
عابد اصفهانی، عباس
بررسی تأثیر افزودنی زعفران در جلوگیری از خوردگی کاغذ به وسیلۀ مرکب آهن-مازو [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 87-102]
ف
-
فرهمند بروجنی، حمید
بررسی تأثیر افزودنی زعفران در جلوگیری از خوردگی کاغذ به وسیلۀ مرکب آهن-مازو [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 87-102]
-
فرهنگفر، همایون
اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
-
فورگی نژاد، ابوالفضل
مدل سه بعدی اجزای مختلف گل زعفران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 15-28]
ک
-
کارگر، سید محمد علی
بررسی اثرات هورمون جیبرلین و اندازه بنه بر عملکرد و برخی صفات زعفران (اکوتیپ قائن) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 134-148]
گ
-
گلذاری جهان آبادی، مهتاب
اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 172-186]
م
-
محمودی، سهراب
اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 120-133]
-
میرشکاری، ابوالفضل
اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 53-71]
-
منظری توکلی، مریم
بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازهگیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 149-158]
ن
-
ناصری، محمدعلی
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی عصاره آبی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) و کاربرد آن در سنتز نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 279-289]
-
ناقوس، مهدی
اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
ه
-
هاشمی، سیدرضا
کاربرد روش تاگوچی در ارزیابی سبز شدن زعفران (Crocus sativusL.) تحت تأثیر زئولیت و برنامهریزی آبیاری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 266-278]
-
هاشمی، سید رضا
بررسی اثر سطوح زئولیت پتاسیک و مدیریت آبیاری بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 29-41]