ا

  • ابوالحسنی، لیلی بررسی اثرات زیست محیطی نظام‌های تولید زعفران با استفاده از روش ارزیابی چرخه حیات (مطالعه موردی: شهرستان‌های تربت حیدریه و قائن) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 229-248]

  • احمدی، محسن بررسی اثر سطوح زئولیت پتاسیک و مدیریت آبیاری بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 29-41]

  • احمدی، محسن کاربرد روش‌ تاگوچی در ارزیابی سبز شدن زعفران (Crocus sativusL.) تحت تأثیر زئولیت و برنامه‌ریزی آبیاری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 266-278]

  • ایزدی، علی واکاوی نقش زعفران در اشتغال‌زایی خانوار‌های روستایی (مورد مطالعه: دهستان رشتخوار) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 210-228]

  • ایزدی دربندی، ابراهیم بررسی فلور و ساختار جوامع علف‌های هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L.) شهرستان‌های کاشمر و خلیل آباد [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 249-265]

  • اسدی، قربانعلی اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 53-71]

  • اسفنجاری کناری، رضا تحلیل فرامرزی شکاف فن‌آوری مزارع زعفران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 187-198]

  • اسلامی، سید وحید ارزیابی اختلاط برخی علف کش های بازدارنده استیل کوآنزیم آ کربوکسیلاز (ACCase) با کود مایع پرولکس بر خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 42-52]

  • اسمعیل‌نژاد، مرتضی بررسی و پهنه بندی تنش‌های گرمایی مؤثر بر زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 159-171]

  • اصغری‌لفمجانی، صادق واکاوی نقش زعفران در اشتغال‌زایی خانوار‌های روستایی (مورد مطالعه: دهستان رشتخوار) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 210-228]

  • اله‌رسانی، علی بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی عصاره آبی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) و کاربرد آن در سنتز نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 279-289]

  • امیریان، فاطمه بررسی اثرات هورمون جیبرلین و اندازه بنه بر عملکرد و برخی صفات زعفران (اکوتیپ قائن) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 134-148]

  • امیرتیموری، سپیده بررسی تأثیر نااطمینانی نرخ ارز بر صادرات زعفران ایران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 199-209]

  • امیرتیموری، سمیه بررسی تأثیر نااطمینانی نرخ ارز بر صادرات زعفران ایران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 199-209]

  • امیرنیا، رضا ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]

ب

  • بیات، مهدی ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]

  • باقرزاده، قدسیه بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازه‌گیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 149-158]

  • بهدانی، محمد علی ارزیابی اختلاط برخی علف کش های بازدارنده استیل کوآنزیم آ کربوکسیلاز (ACCase) با کود مایع پرولکس بر خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 42-52]

  • بهدانی، محمد علی اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 120-133]

  • بهدانی، محمد علی اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 172-186]

  • بهروان، رضا ارزیابی اختلاط برخی علف کش های بازدارنده استیل کوآنزیم آ کربوکسیلاز (ACCase) با کود مایع پرولکس بر خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 42-52]

ت

  • تاجبخش، مهدی ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]

  • تانیولاچ، بهاتین ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]

ج

  • جلالی، عباس تحلیل فرامرزی شکاف فن‌آوری مزارع زعفران [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 187-198]

ح

  • حسینی، سید محمد اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]

  • حسینی ایوری، زهرا بررسی فلور و ساختار جوامع علف‌های هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L.) شهرستان‌های کاشمر و خلیل آباد [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 249-265]

خ

  • خاشعی سیوکی، عباس بررسی اثر سطوح زئولیت پتاسیک و مدیریت آبیاری بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 29-41]

  • خاشعی سیوکی، عباس کاربرد روش‌ تاگوچی در ارزیابی سبز شدن زعفران (Crocus sativusL.) تحت تأثیر زئولیت و برنامه‌ریزی آبیاری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 266-278]

  • خاوری، علی اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 120-133]

  • خرم دل، سرور اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 53-71]

  • خرم دل، سرور اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 172-186]

  • خرم دل، سرور بررسی اثرات زیست محیطی نظام‌های تولید زعفران با استفاده از روش ارزیابی چرخه حیات (مطالعه موردی: شهرستان‌های تربت حیدریه و قائن) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 229-248]

  • خلیلی، خلیل مدل سه بعدی اجزای مختلف گل زعفران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 15-28]

ر

  • رحمتی، الهه اعظم بررسی اثرات زیست محیطی نظام‌های تولید زعفران با استفاده از روش ارزیابی چرخه حیات (مطالعه موردی: شهرستان‌های تربت حیدریه و قائن) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 229-248]

  • رضوانی مقدم، پرویز اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 53-71]

ز

  • زراعتکار، مجتبی مدل سه بعدی اجزای مختلف گل زعفران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 15-28]

  • زمانی، غلامرضا اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 120-133]

  • زند، اسکندر ارزیابی اختلاط برخی علف کش های بازدارنده استیل کوآنزیم آ کربوکسیلاز (ACCase) با کود مایع پرولکس بر خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 42-52]

س

  • سیاری زهان، محمدحسن اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 172-186]

  • سبحانی، بهروز پهنه بندی آگروکلیمایی کشت زعفران در استان اردبیل با استفاده از روش AHP [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 72-86]

  • سلطانی، زهرا بررسی تأثیر افزودنی زعفران در جلوگیری از خوردگی کاغذ به وسیلۀ مرکب آهن-مازو [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 87-102]

  • سلیمانی، ندا بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی عصاره آبی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) و کاربرد آن در سنتز نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 279-289]

ش

ع

  • عابد اصفهانی، عباس بررسی تأثیر افزودنی زعفران در جلوگیری از خوردگی کاغذ به وسیلۀ مرکب آهن-مازو [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 87-102]

ف

  • فرهمند بروجنی، حمید بررسی تأثیر افزودنی زعفران در جلوگیری از خوردگی کاغذ به وسیلۀ مرکب آهن-مازو [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 87-102]

  • فرهنگ‌فر، همایون اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]

  • فورگی نژاد، ابوالفضل مدل سه بعدی اجزای مختلف گل زعفران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 15-28]

ک

  • کارگر، سید محمد علی بررسی اثرات هورمون جیبرلین و اندازه بنه بر عملکرد و برخی صفات زعفران (اکوتیپ قائن) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 134-148]

گ

  • گلذاری جهان آبادی، مهتاب اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 172-186]

م

  • محمودی، سهراب اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 120-133]

  • میرشکاری، ابوالفضل اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 53-71]

  • منظری توکلی، مریم بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازه‌گیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 149-158]

ن

  • ناصری، محمدعلی بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی عصاره آبی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) و کاربرد آن در سنتز نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 279-289]

  • ناقوس، مهدی اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]

ه

  • هاشمی، سیدرضا کاربرد روش‌ تاگوچی در ارزیابی سبز شدن زعفران (Crocus sativusL.) تحت تأثیر زئولیت و برنامه‌ریزی آبیاری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 266-278]

  • هاشمی، سید رضا بررسی اثر سطوح زئولیت پتاسیک و مدیریت آبیاری بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 29-41]