آمار نشریه 

تعداد دوره‌ها 13
تعداد شماره‌ها 25
تعداد مقالات 258
تعداد نویسندگان 571
تعداد مشاهده مقاله 307,778
تعداد دریافت فایل اصل مقاله 305,325
نسبت مشاهده بر مقاله 1192.94
نسبت دریافت فایل بر مقاله 1183.43
 
درصد پذیرش 32
متوسط زمان تا اولین اقدام 1
زمان پذیرش (روز) 68
متوسط زمان داوری (روز) 44
متوسط زمان انتشار (بعد از پذیرش) 56
Google Scholar h-index 14 

 

گروه پژوهشی زعفران
گروه پژوهشی زعفران
 انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
 انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران 
جمعیت ایرانی علوم زعفران
جمعیت ایرانی علوم زعفران

 

به وبگاه نشریه پژوهش های زعفران خوش آمدید


نشریه پژوهش های زعفران، دوفصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط دانشگاه بیرجند و با همکاری انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران منتشر می شود و مقالات اصیل پژوهشی در تمامی زمینه های مرتبط با زعفران را منتشر می کند  (محورهای موضوعی نشریه را ببینید). در این نشریه از سیاست داوری تخصصی دو سو ناشناس در بررسی مقالات استفاده می شود و همه مقالات ارسالی باید با نرم افزار مشابهت یاب همیاب بررسی شوند تا از اصالت آنها اطمینان حاصل شده و پس از آن به دقت مورد ارزیابی قرار می گیرند. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی با احترام به قوانین اخلاق در نشریات، تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار  (COPE) می باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.  بر اساس آخرین ارزیابی صورت ‏گرفته توسط کمیسیون نشریات علمی کشور (سال 1402)، نشریه علمی پژوهشی "پژوهش های ‏زعفران" توانست رتبه "ب" را به خود اختصاص دهد.‏   (مطالعه بیشتر درباره این نشریه...)


با کمال مسرت به اطلاع پژوهشگران محترم می رساند نشریه پژوهش های زعفران در آخرین ارزیابی صورت گرفته توسط موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) در سال 1402 توانست در چارک Q1 قرار گیرد.

جهت مشاهده ارزیابی کلیک کنید


فراخوان چاپ مقالات به زبان انگلیسی

به اطلاع پژوهشگران گرامی می رساند نشریه پژوهش های زعفران به منظور گسترش دامنه انتشار، ارتقاء تبادل اطلاعات و ارائه نتایج پژوهش ها در سطح بین المللی، آماده دریافت و چاپ مقالات به زبان انگلیسی می باشد.


*** ارسال فرم تعهدات نویسندگان و فرم تعارض منافع هنگام ارسال مقاله ضروری است. (برای دریافت فرم ها به منوی فرم های نشریه مراجعه نمایید)


این نشریه با همکاری انجمن علوم و زراعت و اصلاح نباتات ایران منتشر می شود. 


ویژگی های اصلی نشریه

 


          


 

شماره جاری: دوره 13، شماره 1 - شماره پیاپی 24، 1404 

مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد گیاهان زیره سبز و کنجد در تناوب زراعی با زعفران و آیش

صفحه 35-51

10.22077/jsr.2025.9293.1276

علی عابدین زاده؛ احمد قنبری؛ محمدرضا اصغری پور؛ علیرضا سیروس مهر؛ احمد احمدیان


ابر واژگان