آ

  • آزمون گاما پیش بینی عملکرد زعفران با استفاده از داده های هواشناسی به وسیله شبکه عصبی مصنوعی در استان های خراسان رضوی و جنوبی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 15-33]

  • آسیب‌ کروموزومی اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]

ا

  • اثرات زیست محیطی مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]

  • اثرات زیست محیطی بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]

  • اشعه گاما اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]

  • انتشار آلاینده ها بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]

  • اندازه بنه تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]

  • اوتریفیکاسیون آبی بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]

ب

  • برداشت زعفران مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 34-46]

  • برگ اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]

پ

  • پایداری مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]

  • پتاسیم اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 85-96]

  • پهنه بندی تعیین مکان های مناسب کشت زعفران بر اساس پارامترهای آب و خاک با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: شهرستان تربت حیدریه) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 58-72]

ت

  • تابش اشعه اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]

  • تجزیه پذیری ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]

  • تجزیه خاک اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 85-96]

  • ترکیب شیمیایی ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]

  • تعداد گل مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 34-46]

  • تغذیه برگی تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]

  • تولید بنه تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]

  • تولید گاز ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]

خ

  • خامه اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]

د

  • دمای گوشت اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]

ر

  • رشد رویشی تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]

  • روی اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 85-96]

ز

  • زعفران (sativus L. Crocus) اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 85-96]

  • زمین آمار تعیین مکان های مناسب کشت زعفران بر اساس پارامترهای آب و خاک با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: شهرستان تربت حیدریه) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 58-72]

س

  • سازمان همکاری و توسعه اقتصادی مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]

ض

  • ضریب تبدیل خوراک اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]

ظ

  • ظرفیت نگهداری آب اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]

ع

  • عصاره آبی اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]

  • علوفه زعفران ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]

  • عملکرد بنه ارزیابی عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در آرایش‌ها و تراکم های مختلف بوته در شرایط کشت بین درختان سیب در منطقه سمیرم [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 47-57]

  • عملکرد کلاله ارزیابی عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در آرایش‌ها و تراکم های مختلف بوته در شرایط کشت بین درختان سیب در منطقه سمیرم [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 47-57]

  • عملکرد کلاله خشک مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 34-46]

  • عملکرد گل‌تر مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 34-46]

  • عملکرد گل و کلاله اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 85-96]

ف

  • فاصله بوته ارزیابی عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در آرایش‌ها و تراکم های مختلف بوته در شرایط کشت بین درختان سیب در منطقه سمیرم [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 47-57]

ک

  • کلاله اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]

  • کلاله زعفران تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]

  • کود اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]

  • کود زیستی تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]

  • کود نیتروژن مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]

گ

  • گیاه تقدینه تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]

  • گرمایش جهانی بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]

م

  • مالون دی آلدهید اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]

  • مدل چند لایه پرسپترون پیش بینی عملکرد زعفران با استفاده از داده های هواشناسی به وسیله شبکه عصبی مصنوعی در استان های خراسان رضوی و جنوبی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 15-33]

  • میکروفلور تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]

و

  • وزن بدن اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]

  • وزن خشک برگ ارزیابی عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در آرایش‌ها و تراکم های مختلف بوته در شرایط کشت بین درختان سیب در منطقه سمیرم [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 47-57]

  • وزن گل اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]

ه

  • هوش مصنوعی پیش بینی عملکرد زعفران با استفاده از داده های هواشناسی به وسیله شبکه عصبی مصنوعی در استان های خراسان رضوی و جنوبی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 15-33]