آ
-
آزمون گاما
پیش بینی عملکرد زعفران با استفاده از داده های هواشناسی به وسیله شبکه عصبی مصنوعی در استان های خراسان رضوی و جنوبی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 15-33]
-
آسیب کروموزومی
اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
ا
-
اثرات زیست محیطی
مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]
-
اثرات زیست محیطی
بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]
-
اشعه گاما
اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
-
انتشار آلاینده ها
بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]
-
اندازه بنه
تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]
-
اوتریفیکاسیون آبی
بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]
ب
-
برداشت زعفران
مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 34-46]
-
برگ
اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]
پ
-
پایداری
مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]
-
پتاسیم
اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 85-96]
-
پهنه بندی
تعیین مکان های مناسب کشت زعفران بر اساس پارامترهای آب و خاک با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: شهرستان تربت حیدریه) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 58-72]
ت
-
تابش اشعه
اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
-
تجزیه پذیری
ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]
-
تجزیه خاک
اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 85-96]
-
ترکیب شیمیایی
ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]
-
تعداد گل
مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 34-46]
-
تغذیه برگی
تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]
-
تولید بنه
تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]
-
تولید گاز
ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]
خ
-
خامه
اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]
د
-
دمای گوشت
اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]
ز
-
زعفران (sativus L. Crocus)
اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 85-96]
-
زمین آمار
تعیین مکان های مناسب کشت زعفران بر اساس پارامترهای آب و خاک با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: شهرستان تربت حیدریه) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 58-72]
س
-
سازمان همکاری و توسعه اقتصادی
مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]
ض
-
ضریب تبدیل خوراک
اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]
ظ
-
ظرفیت نگهداری آب
اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]
ع
-
عصاره آبی
اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
-
علوفه زعفران
ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]
-
عملکرد بنه
ارزیابی عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در آرایشها و تراکم های مختلف بوته در شرایط کشت بین درختان سیب در منطقه سمیرم [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 47-57]
-
عملکرد کلاله
ارزیابی عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در آرایشها و تراکم های مختلف بوته در شرایط کشت بین درختان سیب در منطقه سمیرم [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 47-57]
-
عملکرد کلاله خشک
مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 34-46]
-
عملکرد گلتر
مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 34-46]
-
عملکرد گل و کلاله
اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 85-96]
ف
-
فاصله بوته
ارزیابی عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در آرایشها و تراکم های مختلف بوته در شرایط کشت بین درختان سیب در منطقه سمیرم [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 47-57]
ک
-
کلاله
اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]
-
کلاله زعفران
تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]
-
کود
اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]
-
کود زیستی
تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
-
کود نیتروژن
مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]
گ
-
گیاه تقدینه
تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
-
گرمایش جهانی
بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]
م
-
مالون دی آلدهید
اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]
-
مدل چند لایه پرسپترون
پیش بینی عملکرد زعفران با استفاده از داده های هواشناسی به وسیله شبکه عصبی مصنوعی در استان های خراسان رضوی و جنوبی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 15-33]
-
میکروفلور
تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
و
-
وزن بدن
اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]
-
وزن خشک برگ
ارزیابی عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در آرایشها و تراکم های مختلف بوته در شرایط کشت بین درختان سیب در منطقه سمیرم [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 47-57]
-
وزن گل
اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]
ه
-
هوش مصنوعی
پیش بینی عملکرد زعفران با استفاده از داده های هواشناسی به وسیله شبکه عصبی مصنوعی در استان های خراسان رضوی و جنوبی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 15-33]