ا

  • ابریشم چی، پروانه اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]

  • اکرمی، محمد رضا اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 85-96]

  • امین غفوری، افسانه بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]

ب

  • بخشی، محمدرضا مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]

  • بنایان اول، محمد تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]

  • بهدانی، محمدعلی پیش بینی عملکرد زعفران با استفاده از داده های هواشناسی به وسیله شبکه عصبی مصنوعی در استان های خراسان رضوی و جنوبی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 15-33]

  • بهدانی، محمد علی اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]

ج

  • جامی الاحمدی، مجید مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]

  • جمشید عینی، مهدی مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 34-46]

ح

  • حداد، فرهنگ اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]

  • حسینی، سید محمد اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]

  • حسینی، محمد بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]

  • حسینیان بیلندی، سید حسن اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]

  • حسن زاده اول، فاطمه تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]

خ

  • خاشعی سیوکی، عباس پیش بینی عملکرد زعفران با استفاده از داده های هواشناسی به وسیله شبکه عصبی مصنوعی در استان های خراسان رضوی و جنوبی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 15-33]

  • خاشعی سیوکی، عباس تعیین مکان های مناسب کشت زعفران بر اساس پارامترهای آب و خاک با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: شهرستان تربت حیدریه) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 58-72]

  • خراسانی، رضا تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]

  • خرم دل، سرور بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]

ر

  • ریاحی، حسین تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]

  • رشید سرخ آبادی، مهدیه تعیین مکان های مناسب کشت زعفران بر اساس پارامترهای آب و خاک با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: شهرستان تربت حیدریه) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 58-72]

  • رضوانی مقدم، پرویز تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]

ز

  • زند، عطیه تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]

  • زنگنه، سیما تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]

س

  • سیاری، محمد حسن اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]

  • سیاری، محمد حسن مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]

  • سیدی، سید محمد مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 34-46]

ش

  • شریعتمداری، زینب تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]

  • شهیدی، علی تعیین مکان های مناسب کشت زعفران بر اساس پارامترهای آب و خاک با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: شهرستان تربت حیدریه) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 58-72]

ص

  • صالحی، امین ارزیابی عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در آرایش‌ها و تراکم های مختلف بوته در شرایط کشت بین درختان سیب در منطقه سمیرم [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 47-57]

  • صمیم پور، سمیرا اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]

ع

  • علی پور میاندهی، زینب اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]

ف

  • فتحی نصری، محمد حسن ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]

  • فرهنگ فر، همایون ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]

ق

  • قوام نصیری، محمدرضا اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]

ک

  • کاردان مقدم، وحید ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]

  • کشاورز، پیمان اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 85-96]

  • کوچکی، علیرضا مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 34-46]

م

  • محمودی، سهراب اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]

  • ملافیلابی، عبدالله بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]

  • ملکوتی، محمد جعفر اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 85-96]

  • موحدی دهنوی، محسن ارزیابی عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در آرایش‌ها و تراکم های مختلف بوته در شرایط کشت بین درختان سیب در منطقه سمیرم [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 47-57]

  • موسوی، سید احسان ارزیابی عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در آرایش‌ها و تراکم های مختلف بوته در شرایط کشت بین درختان سیب در منطقه سمیرم [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 47-57]

ن

  • ناقوس، مهدی اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]

  • نکوئی، ناهید پیش بینی عملکرد زعفران با استفاده از داده های هواشناسی به وسیله شبکه عصبی مصنوعی در استان های خراسان رضوی و جنوبی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 15-33]

و

  • ولی زاده، رضا ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]

ی

  • یعقوبی، فاطمه مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]