ا
-
ابریشم چی، پروانه
اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
-
اکرمی، محمد رضا
اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 85-96]
-
امین غفوری، افسانه
بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]
ب
-
بخشی، محمدرضا
مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]
-
بنایان اول، محمد
تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]
-
بهدانی، محمدعلی
پیش بینی عملکرد زعفران با استفاده از داده های هواشناسی به وسیله شبکه عصبی مصنوعی در استان های خراسان رضوی و جنوبی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 15-33]
-
بهدانی، محمد علی
اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]
ج
-
جامی الاحمدی، مجید
مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]
-
جمشید عینی، مهدی
مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 34-46]
ح
-
حداد، فرهنگ
اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
-
حسینی، سید محمد
اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]
-
حسینی، محمد
بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]
-
حسینیان بیلندی، سید حسن
اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]
-
حسن زاده اول، فاطمه
تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]
خ
-
خاشعی سیوکی، عباس
پیش بینی عملکرد زعفران با استفاده از داده های هواشناسی به وسیله شبکه عصبی مصنوعی در استان های خراسان رضوی و جنوبی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 15-33]
-
خاشعی سیوکی، عباس
تعیین مکان های مناسب کشت زعفران بر اساس پارامترهای آب و خاک با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: شهرستان تربت حیدریه) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 58-72]
-
خراسانی، رضا
تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]
-
خرم دل، سرور
بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]
ر
-
ریاحی، حسین
تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
-
رشید سرخ آبادی، مهدیه
تعیین مکان های مناسب کشت زعفران بر اساس پارامترهای آب و خاک با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: شهرستان تربت حیدریه) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 58-72]
-
رضوانی مقدم، پرویز
تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 73-84]
ز
-
زند، عطیه
تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
-
زنگنه، سیما
تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
س
-
سیاری، محمد حسن
اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]
-
سیاری، محمد حسن
مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]
-
سیدی، سید محمد
مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 34-46]
ش
-
شریعتمداری، زینب
تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
-
شهیدی، علی
تعیین مکان های مناسب کشت زعفران بر اساس پارامترهای آب و خاک با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: شهرستان تربت حیدریه) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 58-72]
ص
-
صالحی، امین
ارزیابی عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در آرایشها و تراکم های مختلف بوته در شرایط کشت بین درختان سیب در منطقه سمیرم [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 47-57]
-
صمیم پور، سمیرا
اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
ع
-
علی پور میاندهی، زینب
اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]
ف
-
فتحی نصری، محمد حسن
ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]
-
فرهنگ فر، همایون
ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]
ق
-
قوام نصیری، محمدرضا
اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلول های دو هسته ای [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
ک
-
کاردان مقدم، وحید
ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]
-
کشاورز، پیمان
اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 85-96]
-
کوچکی، علیرضا
مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 34-46]
م
-
محمودی، سهراب
اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 97-112]
-
ملافیلابی، عبدالله
بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 152-166]
-
ملکوتی، محمد جعفر
اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 85-96]
-
موحدی دهنوی، محسن
ارزیابی عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در آرایشها و تراکم های مختلف بوته در شرایط کشت بین درختان سیب در منطقه سمیرم [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 47-57]
-
موسوی، سید احسان
ارزیابی عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در آرایشها و تراکم های مختلف بوته در شرایط کشت بین درختان سیب در منطقه سمیرم [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 47-57]
ن
-
ناقوس، مهدی
اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-14]
-
نکوئی، ناهید
پیش بینی عملکرد زعفران با استفاده از داده های هواشناسی به وسیله شبکه عصبی مصنوعی در استان های خراسان رضوی و جنوبی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 15-33]
و
-
ولی زاده، رضا
ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبه ای و فراسنجه های تخمیر علوفه خشک زعفران با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 129-140]
ی
-
یعقوبی، فاطمه
مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-128]