تأثیر کاربرد سولفات روی، اسید هیومیک و اسید فولیک غنی شده با اسیدهای آمینه بر رشد و عملکرد کمی و کیفی زعفران

افسانه یوسف پور دخانیه؛ الناز فرج زاده معماری تبریزی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 آبان 1403

https://doi.org/10.22077/jsr.2024.8196.1242

چکیده
  . در این مطالعه تیمار های مورد مطالعه، اسیدهیومیک (عدم کاربرد اسید هیومیک، کاربرد اسید هیومیک و کاربرد اسید هیومیک غنی شده با اسید های آمینه)، اسید فولیک (عدم کاربرد اسید فولیک، کاربرد اسید فولیک و کاربرد اسید فولیک غنی شده با اسید های آمینه) و سولفات روی (عدم کاربرد سولفات روی، کاربرد سولفات روی به مقدار 3 کیلوگرم در هکتار و کاربرد سولفات ...  بیشتر