آ
-
آبیاری تابستانه
ارزیابی دانش بومی و نوین زراعت زعفران (مطالعه موردی: سرایان) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 31-50]
-
آللوپاتی
اثر غلظت های عصاره آبی اندامهای زعفران بر خصوصیات جوانهزنی و رشد اولیه سه گونه علفهرز [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 81-96]
-
آلودگی زیست محیطی
اثر کودهای بیولوژیکی و شیمیایی بر عملکرد کمی زعفران (Crocus sativus L.) در تراکمهای مختلف کاشت [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 51-63]
ا
-
اثر بازدارنده
اثر غلظت های عصاره آبی اندامهای زعفران بر خصوصیات جوانهزنی و رشد اولیه سه گونه علفهرز [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 81-96]
-
ارزش افزوده
ارائه مدلی جامع جهت افزایش بهرهوری در صنعت زعفران: قبل از تولید تا مشتری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 108-122]
-
اسیدیته خاک
اثر سن مزرعه و منطقه جغرافیایی بر عملکرد کلاله و برخی از خصوصیات خاک مزارع تحت کشت زعفران در شهرستان بیرجند [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-17]
-
اشتغال زایی
تأثیر معیارهای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در بهینهسازی الگوی کشت زعفران با استفاده از الگوریتم جهش ترکیبی قورباغه [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 123-133]
-
انرژی قابل متابولیسم
اثر قارچ پلوروتوس فلوریدا بر ترکیب شیمیایی، تجزیه پذیری شکمبه ای و تولید گاز بقایای علوفهای زعفران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 175-187]
ب
-
بازاریابی
ارائه مدلی جامع جهت افزایش بهرهوری در صنعت زعفران: قبل از تولید تا مشتری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 108-122]
-
بقایای زراعی
اثر قارچ پلوروتوس فلوریدا بر ترکیب شیمیایی، تجزیه پذیری شکمبه ای و تولید گاز بقایای علوفهای زعفران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 175-187]
-
بنه
ارزیابی دانش بومی و نوین زراعت زعفران (مطالعه موردی: سرایان) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 31-50]
-
بنه
اثر کودهای بیولوژیکی و شیمیایی بر عملکرد کمی زعفران (Crocus sativus L.) در تراکمهای مختلف کاشت [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 51-63]
-
بنه مادری
فنولوژی و روند تشکیل بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L.) در طی دوره رشد [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 134-154]
-
بهره وری
ارائه مدلی جامع جهت افزایش بهرهوری در صنعت زعفران: قبل از تولید تا مشتری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 108-122]
پ
-
پیاز زعفران
مطالعه روند تغییرات ترکیبات فنولی در طول دوره رشد زعفران با روش میکروفولین سیو کالتو [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 155-162]
ت
-
تبخیر تعرق مرجع
مدلسازی اثرات تغییر اقلیم روی نیاز آبی زعفران در خراسان جنوبی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-174]
-
تورنتوایت
مدلسازی اثرات تغییر اقلیم روی نیاز آبی زعفران در خراسان جنوبی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-174]
-
تولید زعفران
نقش تولید محصول استراتژیک زعفران در معیشت خانوارهای روستایی (مورد مطالعه: شهرستان بجستان) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 64-80]
خ
-
خانوارهای روستایی
نقش تولید محصول استراتژیک زعفران در معیشت خانوارهای روستایی (مورد مطالعه: شهرستان بجستان) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 64-80]
-
خراسان جنوبی
اثر سن مزرعه و منطقه جغرافیایی بر عملکرد کلاله و برخی از خصوصیات خاک مزارع تحت کشت زعفران در شهرستان بیرجند [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-17]
-
خشک و نیمه خشک
تغییر الگو و تراکم کاشت بر اساس ارزش آب مجازی با محوریت زعفران (مطالعه موردی: دشت بیرجند) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 18-30]
-
خلاء عملکرد
ارزیابی دانش بومی و نوین زراعت زعفران (مطالعه موردی: سرایان) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 31-50]
د
-
درصد آهک
اثر سن مزرعه و منطقه جغرافیایی بر عملکرد کلاله و برخی از خصوصیات خاک مزارع تحت کشت زعفران در شهرستان بیرجند [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-17]
-
دشت بیرجند
تأثیر معیارهای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در بهینهسازی الگوی کشت زعفران با استفاده از الگوریتم جهش ترکیبی قورباغه [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 123-133]
-
دوره رکود
فنولوژی و روند تشکیل بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L.) در طی دوره رشد [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 134-154]
ر
-
رگرسیون چندگانه
اثر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک بر ویژگی های مورفولوژیکی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 188-203]
-
رگرسیون گام به گام
اثر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک بر ویژگی های مورفولوژیکی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 188-203]
ز
-
زعفران
ارائه مدلی جامع جهت افزایش بهرهوری در صنعت زعفران: قبل از تولید تا مشتری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 108-122]
س
-
سال کشت
اثر کشت و کار مداوم زعفران بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 97-107]
-
سیستم ریشه
فنولوژی و روند تشکیل بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L.) در طی دوره رشد [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 134-154]
-
سناریو
تغییر الگو و تراکم کاشت بر اساس ارزش آب مجازی با محوریت زعفران (مطالعه موردی: دشت بیرجند) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 18-30]
-
سن مزرعه
اثر کشت و کار مداوم زعفران بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 97-107]
ش
-
شهرستان بجستان
نقش تولید محصول استراتژیک زعفران در معیشت خانوارهای روستایی (مورد مطالعه: شهرستان بجستان) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 64-80]
ص
-
صادرات و واردات
تغییر الگو و تراکم کاشت بر اساس ارزش آب مجازی با محوریت زعفران (مطالعه موردی: دشت بیرجند) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 18-30]
ض
-
ضریب گیاهی زعفران
مدلسازی اثرات تغییر اقلیم روی نیاز آبی زعفران در خراسان جنوبی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-174]
ع
-
عمل آوری با قارچ
اثر قارچ پلوروتوس فلوریدا بر ترکیب شیمیایی، تجزیه پذیری شکمبه ای و تولید گاز بقایای علوفهای زعفران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 175-187]
ف
-
فسفر قابل جذب
اثر سن مزرعه و منطقه جغرافیایی بر عملکرد کلاله و برخی از خصوصیات خاک مزارع تحت کشت زعفران در شهرستان بیرجند [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-17]
ق
-
قابلیت هضم ماده آلی
اثر قارچ پلوروتوس فلوریدا بر ترکیب شیمیایی، تجزیه پذیری شکمبه ای و تولید گاز بقایای علوفهای زعفران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 175-187]
ک
-
کشاورزی پایدار
اثر غلظت های عصاره آبی اندامهای زعفران بر خصوصیات جوانهزنی و رشد اولیه سه گونه علفهرز [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 81-96]
-
کلاله
ارزیابی دانش بومی و نوین زراعت زعفران (مطالعه موردی: سرایان) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 31-50]
م
-
ماده آلی
اثر کشت و کار مداوم زعفران بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 97-107]
-
ماده آلی
اثر سن مزرعه و منطقه جغرافیایی بر عملکرد کلاله و برخی از خصوصیات خاک مزارع تحت کشت زعفران در شهرستان بیرجند [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-17]
-
متوسط زمان جوانهزنی
اثر غلظت های عصاره آبی اندامهای زعفران بر خصوصیات جوانهزنی و رشد اولیه سه گونه علفهرز [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 81-96]
-
محتوی پتاسیم قابل دسترس
اثر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک بر ویژگی های مورفولوژیکی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 188-203]
-
محتوی فسفر قابل دسترس
اثر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک بر ویژگی های مورفولوژیکی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 188-203]
-
مدیریت منابع آب
تأثیر معیارهای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در بهینهسازی الگوی کشت زعفران با استفاده از الگوریتم جهش ترکیبی قورباغه [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 123-133]
-
میزان فنول ها
مطالعه روند تغییرات ترکیبات فنولی در طول دوره رشد زعفران با روش میکروفولین سیو کالتو [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 155-162]
-
میزان ماده خشک
مطالعه روند تغییرات ترکیبات فنولی در طول دوره رشد زعفران با روش میکروفولین سیو کالتو [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 155-162]
-
میزان نیتروژن
مطالعه روند تغییرات ترکیبات فنولی در طول دوره رشد زعفران با روش میکروفولین سیو کالتو [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 155-162]
-
معیشت
نقش تولید محصول استراتژیک زعفران در معیشت خانوارهای روستایی (مورد مطالعه: شهرستان بجستان) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 64-80]
-
منابع پایدار
تغییر الگو و تراکم کاشت بر اساس ارزش آب مجازی با محوریت زعفران (مطالعه موردی: دشت بیرجند) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 18-30]
ن
-
نیاز آبی
تأثیر معیارهای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در بهینهسازی الگوی کشت زعفران با استفاده از الگوریتم جهش ترکیبی قورباغه [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 123-133]
-
نیتروژن
اثر کشت و کار مداوم زعفران بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 97-107]
-
نیتروکسین
اثر کودهای بیولوژیکی و شیمیایی بر عملکرد کمی زعفران (Crocus sativus L.) در تراکمهای مختلف کاشت [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 51-63]
و
-
وزن خشک کلاله
اثر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک بر ویژگی های مورفولوژیکی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 188-203]
-
وزن خشک کلاله
اثر کودهای بیولوژیکی و شیمیایی بر عملکرد کمی زعفران (Crocus sativus L.) در تراکمهای مختلف کاشت [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 51-63]