آ
-
آستارایی، علیرضا
اثر فسفر و نیتروژن بر رشد رویشی و تولید بنه های دختری در زعفران [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
ا
-
احمدی، شهلا
بررسی عملکرد زعفران در دو شرایط دیم و آبی در یک دوره شش ساله در شهرستان خرم آباد [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 110-119]
-
احمدی، محسن
ارزیابی تأثیر نوع و مقدار زئولیت طبیعی کلینوپتیلولایت بر سبز شدن زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 97-109]
-
اسماعیلپور، بهروز
ارزیابی اثر بافت خاک و سطوح پلیمر سوپر جاذب بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 120-135]
-
اکبرپور، ابوالفضل
ارزیابی کارایی مدلهای شبکه عصبی مصنوعی در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارمترهای اقلیمی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 27-35]
-
امین غفوری، افسانه
ارزیابی رشد و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) تحت تأثیر کمپوست بستر قارچ و تراکم بنه [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-26]
-
امین غفوری، افسانه
اثر مدیریت بقایای گیاهی و کاشت گیاهان پوششی بر تراکم و جمعیت علف های هرز و خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 57-72]
-
امین غفوری، افسانه
ارزیابی اثر بافت خاک و سطوح پلیمر سوپر جاذب بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 120-135]
ب
-
باقرزاده، قدسیه
بهره گیری از گلبرگ و پرچم زعفران به عنوان ضایعات برای رنگرزی الیاف پشمی و بررسی ثبات های رنگی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 136-143]
-
بقایی، نسیم
ارزیابی مقایسه کود کلات آهن با بنیان های نانو و میکرو بر عملکرد کمی و تخصیص مواد فتوسنتزی زعفران زراعی (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 156-169]
-
بهدانی، محمدعلی
ارزیابی اثر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و زراعی بنه زعفران (.Crocus sativus L) در تربت حیدریه [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 36-47]
-
بهدانی، محمدعلی
مطالعه تأثیر کودهای دامی، زیستی و شیمیایی و اندازه بنه بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 73-84]
-
بهدانی، محمدعلی
بررسی و شناخت مناطق مستعد کشت زعفران به لحاظ میزان بارندگی و رطوبت نسبی در خراسان جنوبی با استفاده از GIS [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 85-96]
ت
-
تیموری، صبورا
ارزیابی اثر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و زراعی بنه زعفران (.Crocus sativus L) در تربت حیدریه [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 36-47]
ث
-
ثنایینژاد، حسین
بررسی و شناخت مناطق مستعد کشت زعفران به لحاظ میزان بارندگی و رطوبت نسبی در خراسان جنوبی با استفاده از GIS [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 85-96]
چ
-
چاجی، نسرین
اثر فسفر و نیتروژن بر رشد رویشی و تولید بنه های دختری در زعفران [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
ح
-
حسینآبادی، راحله
بهره گیری از گلبرگ و پرچم زعفران به عنوان ضایعات برای رنگرزی الیاف پشمی و بررسی ثبات های رنگی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 136-143]
خ
-
خادمی، کریم
بررسی عملکرد زعفران در دو شرایط دیم و آبی در یک دوره شش ساله در شهرستان خرم آباد [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 110-119]
-
خاشعی سیوکی، عباس
ارزیابی تأثیر نوع و مقدار زئولیت طبیعی کلینوپتیلولایت بر سبز شدن زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 97-109]
-
خراسانی، رضا
اثر فسفر و نیتروژن بر رشد رویشی و تولید بنه های دختری در زعفران [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
-
خراشادیزاده، امید
ارزیابی کارایی مدلهای شبکه عصبی مصنوعی در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارمترهای اقلیمی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 27-35]
-
خرم دل، سرور
ارزیابی رشد و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) تحت تأثیر کمپوست بستر قارچ و تراکم بنه [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-26]
-
خرم دل، سرور
اثر مدیریت بقایای گیاهی و کاشت گیاهان پوششی بر تراکم و جمعیت علف های هرز و خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 57-72]
-
خرم دل، سرور
ارزیابی اثر بافت خاک و سطوح پلیمر سوپر جاذب بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 120-135]
-
خزاعی، مریم
بررسی روند تغییرات وزن و تعداد پداژه زعفران در مقادیر و روش های متفاوت آبیاری در دوره های مختلف کشت [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 48-56]
ر
-
رضوانی مقدم، پرویز
ارزیابی رشد و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) تحت تأثیر کمپوست بستر قارچ و تراکم بنه [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-26]
-
رضوانیمقدم، پرویز
بررسی ویژگی های زراعی و رفتار بنه های زعفران (.Crocus sativus L) در واکنش به سطوح کشت پرتراکم و کاربرد کود دامی در سال دوم [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 144-155]
س
-
سیاری، محمدحسن
مطالعه تأثیر کودهای دامی، زیستی و شیمیایی و اندازه بنه بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 73-84]
-
سیاری، محمدحسن
ارزیابی تأثیر نوع و مقدار زئولیت طبیعی کلینوپتیلولایت بر سبز شدن زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 97-109]
-
سیاه منصور، رضا
بررسی عملکرد زعفران در دو شرایط دیم و آبی در یک دوره شش ساله در شهرستان خرم آباد [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 110-119]
-
سپاسخواه، علیرضا
بررسی روند تغییرات وزن و تعداد پداژه زعفران در مقادیر و روش های متفاوت آبیاری در دوره های مختلف کشت [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 48-56]
-
سپهوند، علی
بررسی عملکرد زعفران در دو شرایط دیم و آبی در یک دوره شش ساله در شهرستان خرم آباد [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 110-119]
-
سیدی، سیدمحمد
بررسی ویژگی های زراعی و رفتار بنه های زعفران (.Crocus sativus L) در واکنش به سطوح کشت پرتراکم و کاربرد کود دامی در سال دوم [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 144-155]
ش
-
شباهنگ، جواد
ارزیابی رشد و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) تحت تأثیر کمپوست بستر قارچ و تراکم بنه [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-26]
-
شباهنگ، جواد
اثر مدیریت بقایای گیاهی و کاشت گیاهان پوششی بر تراکم و جمعیت علف های هرز و خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 57-72]
-
شهیدی، علی
ارزیابی کارایی مدلهای شبکه عصبی مصنوعی در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارمترهای اقلیمی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 27-35]
ص
-
صادقی، بهزاد
ارزیابی اثر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و زراعی بنه زعفران (.Crocus sativus L) در تربت حیدریه [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 36-47]
ع
-
عربپور، زهرا
بهره گیری از گلبرگ و پرچم زعفران به عنوان ضایعات برای رنگرزی الیاف پشمی و بررسی ثبات های رنگی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 136-143]
-
علی پور میاندهی، زینب
مطالعه تأثیر کودهای دامی، زیستی و شیمیایی و اندازه بنه بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 73-84]
ق
-
قادری، محمد قادر
ارزیابی اثر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و زراعی بنه زعفران (.Crocus sativus L) در تربت حیدریه [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 36-47]
-
قشم، رحمت اله
اثر مدیریت بقایای گیاهی و کاشت گیاهان پوششی بر تراکم و جمعیت علف های هرز و خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 57-72]
-
قشم، رحمتاله
ارزیابی اثر بافت خاک و سطوح پلیمر سوپر جاذب بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 120-135]
-
قوچانیان، الهام
ارزیابی کارایی مدلهای شبکه عصبی مصنوعی در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارمترهای اقلیمی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 27-35]
ک
-
کامگار حقیقی، علی اکبر
بررسی روند تغییرات وزن و تعداد پداژه زعفران در مقادیر و روش های متفاوت آبیاری در دوره های مختلف کشت [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 48-56]
-
کوچکی، علیرضا
بررسی ویژگی های زراعی و رفتار بنه های زعفران (.Crocus sativus L) در واکنش به سطوح کشت پرتراکم و کاربرد کود دامی در سال دوم [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 144-155]
-
کوزهگران، سعیده
بررسی و شناخت مناطق مستعد کشت زعفران به لحاظ میزان بارندگی و رطوبت نسبی در خراسان جنوبی با استفاده از GIS [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 85-96]
ل
-
لکزیان، امیر
اثر فسفر و نیتروژن بر رشد رویشی و تولید بنه های دختری در زعفران [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
م
-
محمدیان، علی
بررسی عملکرد زعفران در دو شرایط دیم و آبی در یک دوره شش ساله در شهرستان خرم آباد [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 110-119]
-
محمودی، سهراب
مطالعه تأثیر کودهای دامی، زیستی و شیمیایی و اندازه بنه بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 73-84]
-
ملافیلابی، عبداله
بررسی ویژگی های زراعی و رفتار بنه های زعفران (.Crocus sativus L) در واکنش به سطوح کشت پرتراکم و کاربرد کود دامی در سال دوم [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 144-155]
-
ملکی فراهانی، سعیده
ارزیابی مقایسه کود کلات آهن با بنیان های نانو و میکرو بر عملکرد کمی و تخصیص مواد فتوسنتزی زعفران زراعی (.Crocus sativus L) [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 156-169]
-
منفرد، مرضیه
بررسی روند تغییرات وزن و تعداد پداژه زعفران در مقادیر و روش های متفاوت آبیاری در دوره های مختلف کشت [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 48-56]
-
موسوی بایگی، محمد
بررسی و شناخت مناطق مستعد کشت زعفران به لحاظ میزان بارندگی و رطوبت نسبی در خراسان جنوبی با استفاده از GIS [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 85-96]