اثر وزن بنه مادری و عمق‌ کاشت بر عملکرد گل و بنه‌های‌ دختری زعفران (Crocus sativus L.) در دشت ساری

عباس جلالی؛ فائزه زعفریان؛ بنیامین ترابی؛ رحمت عباسی

دوره 10، شماره 2 ، آبان 1401، ، صفحه 231-244

https://doi.org/10.22077/jsr.2022.5568.1194

چکیده
  پژوهش حاضر جهت بررسی اثر وزن­های مختلف بنه مادری و عمق­های مختلف کاشت بر تولید بنه و عملکرد زعفران بصورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری طی شهریور 1398 تا آذرماه 1399 اجرا گردید. فاکتورهای آزمایش شامل سه گروه وزنی بنه مادری (گروه ریز 2±4 گرم، متوسط ...  بیشتر

اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات

علی خاوری؛ محمد علی بهدانی؛ غلامرضا زمانی؛ سهراب محمودی

دوره 4، شماره 1 ، شهریور 1395، ، صفحه 120-133

https://doi.org/10.22077/jsr.2016.397

چکیده
     به منظور بررسی تأثیر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران آزمایشی در شهر اسفدن بصورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با چهار تکرار در سال زراعی 92-1391 اجرا شد. صفات مورد مطالعه شامل تعداد گل، وزن گل، وزن تر کلاله و خامه، وزن خشک کلاله و خامه، تعداد بنه دختری و وزن بنه دختری بود. سه روش کاشت کپه­ای (سنتی)، نواری ...  بیشتر

اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات

زینب علی پور میاندهی؛ سهراب محمودی؛ محمد علی بهدانی؛ محمد حسن سیاری

دوره 2، شماره 2 ، آذر 1393، ، صفحه 97-112

https://doi.org/10.22077/jsr.2014.315

چکیده
  به منظور مطالعه اثرات مصرف انواع کودهای دامی، شیمیایی و بیولوژیک و وزن بنه بر ویژگی های گل و برگ زعفران (Crocus sativus L.)، آزمایشی در شهرستان مه ولات در سال زراعی 91-1390 انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل سه اندازه بنه (6-4، 10-8 و 14-12 گرم)، سه سطح مصرف کود بیولوژیک (کود نیتروکسین، کود بیوسوپرفسفات و عدم مصرف کود بیولوژیک) و سه سطح مصرف کود دامی و شیمیایی ...  بیشتر