خزاعی, مریم, منفرد, مرضیه, کامگار حقیقی, علی اکبر, سپاسخواه, علیرضا. (1392). بررسی روند تغییرات وزن و تعداد پداژه زعفران در مقادیر و روش های متفاوت آبیاری در دوره های مختلف کشت. پژوهشهای زعفران, 1(1), 48-56. doi: 10.22077/jsr.2013.433
مریم خزاعی; مرضیه منفرد; علی اکبر کامگار حقیقی; علیرضا سپاسخواه. "بررسی روند تغییرات وزن و تعداد پداژه زعفران در مقادیر و روش های متفاوت آبیاری در دوره های مختلف کشت". پژوهشهای زعفران, 1, 1, 1392, 48-56. doi: 10.22077/jsr.2013.433
خزاعی, مریم, منفرد, مرضیه, کامگار حقیقی, علی اکبر, سپاسخواه, علیرضا. (1392). 'بررسی روند تغییرات وزن و تعداد پداژه زعفران در مقادیر و روش های متفاوت آبیاری در دوره های مختلف کشت', پژوهشهای زعفران, 1(1), pp. 48-56. doi: 10.22077/jsr.2013.433
خزاعی, مریم, منفرد, مرضیه, کامگار حقیقی, علی اکبر, سپاسخواه, علیرضا. بررسی روند تغییرات وزن و تعداد پداژه زعفران در مقادیر و روش های متفاوت آبیاری در دوره های مختلف کشت. پژوهشهای زعفران, 1392; 1(1): 48-56. doi: 10.22077/jsr.2013.433
بررسی روند تغییرات وزن و تعداد پداژه زعفران در مقادیر و روش های متفاوت آبیاری در دوره های مختلف کشت
2استاد بخش مهندسی آب دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
چکیده
در این پژوهش روند تغییر وزن و تعداد پداژه های زعفران در دوره های مختلف کشت و در دو روش آبیاری کرتی و جویچه ای بررسی شد. نتایج نشان داد، تعداد پداژه ها در روش آبیاری جویچه ای به طور معنی داری بیشتر از کرتی میباشد و وزن پداژه ها نیز در اکثر دوره ها در روش آبیاری جویچه ای بیشتر است. تعداد کل پداژه ها و تعداد پداژه های با وزن کمتر از چهار گرم تا دوره ششم کشت افزایش و از این دوره به بعد به صورت معنی داری کاهش می یابد. تعداد پداژه های با وزن بین 4 تا 8 گرم و کمتر از 4 گرم تا دوره پنجم کشت افزایش و پس از آن به صورت معنی داری کاهش می یابد، ولی تعداد پداژه با وزن بیشتر از 8 گرم از همان ابتدای کشت روند نزولی را طی می کند.