بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران

فاطمه یعقوبی؛ مجید جامی الاحمدی؛ محمدرضا بخشی

دوره 5، شماره 1 ، شهریور 1396، ، صفحه 100-110

https://doi.org/10.22077/jsr.2017.605

چکیده
  زعفران (Crocus sativus L.) به عنوان با ارزش­ترین محصول کشاورزی جهان بخش عمده­ای از صادرات غیر نفتی ایران را به خود اختصاص داده است. با توجه به اهمیت کیفیت محصولات صادراتی و به منظور ارزیابی روابط بین درصد نیتروژن موجود در کلاله زعفران و برخی عوامل مؤثر بر آن، مطالعه­ای در شهرستان قائنات واقع در استان خراسان جنوبی انجام شد که در آن 48 مزرعه ...  بیشتر

مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات

فاطمه یعقوبی؛ مجید جامی الاحمدی؛ محمدرضا بخشی؛ محمد حسن سیاری

دوره 2، شماره 2 ، آذر 1393، ، صفحه 113-128

https://doi.org/10.22077/jsr.2014.316

چکیده
  بهبود کارایی استفاده از منابع در بوم نظام های زراعی، ضمن کاهش خطرات زیست محیطی، افزایش تولیدات کشاورزی را در پی دارد. به منظور بررسی شاخص های موازنه و کارایی نیتروژن در زراعت گندم و زعفران، تحقیقی در شهرستان قائنات واقع در استان خراسان جنوبی انجام شد که در آن 50 مزرعه گندم و 48 مزرعه زعفران در طی سال زراعی 91-1390 مورد بررسی قرار گرفتند. ...  بیشتر