به منظور بررسی کشت و خصوصیات کمی زعفران در شهرستان خرم آباد، آزمایشی با استفاده از طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار و طی شش سال طی سال های 1385 لغایت 1390 در شرایط دیم و آبی به مرحله اجرا در آمد. نتایج تجزیه و تحلیل طرح نشان داد که سال های چهارم و پنجم با عملکرد کل 8/12 و 2/12 کیلوگرم در هکتار زعفران خشک نسبت به بقیه سالها برتر بودند و سالهای دوم، سوم و ششم به ترتیب با عملکرد 3/ 5، 99/5 و 04/7 کیلوگرم در هکتار در گروه میانی و سال اول با عملکرد 4/0 کیلوگرم در هکتار در گروه پایین قرار گرفت. در مجموع، شش سال آزمایش، بین کشت آبی و دیم با متوسط عملکرد به ترتیب با 5/7 و 1/7 کیلوگرم تفاوت معنیدار وجود نداشت. عملکرد بنه زعفران در سال پایانی طرح در شرایط آبی و دیم به ترتیب 9/23 و 9/22 تن در هکتار حاصل گردید که از لحاظ آماری بین عملکرد آنها نیز تفاوت معنیدار وجود نداشت.
خادمی, کریم , سپهوند, علی , سیاه منصور, رضا , محمدیان, علی و احمدی, شهلا . (1392). بررسی عملکرد زعفران در دو شرایط دیم و آبی در یک دوره شش ساله در شهرستان خرم آباد. پژوهش های زعفران, 1(2), 110-119. doi: 10.22077/jsr.2013.438
MLA
خادمی, کریم , , سپهوند, علی , , سیاه منصور, رضا , , محمدیان, علی , و احمدی, شهلا . "بررسی عملکرد زعفران در دو شرایط دیم و آبی در یک دوره شش ساله در شهرستان خرم آباد", پژوهش های زعفران, 1, 2, 1392, 110-119. doi: 10.22077/jsr.2013.438
HARVARD
خادمی, کریم, سپهوند, علی, سیاه منصور, رضا, محمدیان, علی, احمدی, شهلا. (1392). 'بررسی عملکرد زعفران در دو شرایط دیم و آبی در یک دوره شش ساله در شهرستان خرم آباد', پژوهش های زعفران, 1(2), pp. 110-119. doi: 10.22077/jsr.2013.438
CHICAGO
کریم خادمی , علی سپهوند , رضا سیاه منصور , علی محمدیان و شهلا احمدی, "بررسی عملکرد زعفران در دو شرایط دیم و آبی در یک دوره شش ساله در شهرستان خرم آباد," پژوهش های زعفران, 1 2 (1392): 110-119, doi: 10.22077/jsr.2013.438
VANCOUVER
خادمی, کریم, سپهوند, علی, سیاه منصور, رضا, محمدیان, علی, احمدی, شهلا. بررسی عملکرد زعفران در دو شرایط دیم و آبی در یک دوره شش ساله در شهرستان خرم آباد. پژوهش های زعفران, 1392; 1(2): 110-119. doi: 10.22077/jsr.2013.438